Küçük bölümler hariç oynanan oyun, verilen mücadele ilerisi için umut verici oldu. Yalnız Allah koça yardım etsin. Her maç bir oyuncu bütün emeği heba ediyor.
Önce Hickman, son topta da Emir. Yahu kardeşim son top, o kadar panik halinde saçma sapan bir üçlük kullanmak zorunda mısın ya da neden takımın 1. skor opsiyonuna, hemde yanındayken topu vermezsin?
Kenan'ın da en kısa sürede kendine çeki düzen vermesi lazım. Goudeloc, Hickman, Bogdan toplamda 34 kez potaya bakmışlar. Bir girişimde bulun, sayı olur veya olmaz, bir potaya bak be kardeşim.
Madem Barcelona ile oynadık. İki kelamda onlar için edeyim. Şampiyonlar Liginde 0 çektiğimiz sezonda uzatmalarda yediğimiz Rivaldo'nun frikik golünden bu yana, futbol ve basketbol takımlarını, iç saha formasını (bordo-mavi) dış saha formasını (sarı-kırmızı)2-3 sene öncesine kadar herkesin hayran kaldığı, altı pas içinde bile şutu çekmeyip hala pas yapan oyunlarını, sevimsizlik abidesi ve sinsi oyuncularından (Navarro,Huertas, Busquets, Alves, Alba) NEFRET ettim, hala da ediyorum.
Son olarak yerden yere vurduğumuz Zoriç'e de muazzam performansından dolayı teşekkür etmeden geçmek olmaz. Karşıyaka'ya Tofaş'a iyi oynamıştıyı kabul etmiyorum, bize buralarda böylesi lazım.