Maçın ancak ikinci yarısını izleyebildim. Öncelikle Milano deplasmanından galibiyetle dönmek çok sevindirici, son haftalardaki zorlu maç trafiğinden PAO maçı sonrası böylesine iyi performanslar göstererek çıkmak beni mutlu ediyor.
Son çeyrekte yaptığımız top kayıpları ve ikili sıkıştırma sonucu yaşadığımız sıkıntıya Utkan'ın dediği gibi iyi bir PG çare olabilir, çünkü son dklarda stratejimiz Goudelock a topu indirmek üzerineydi, iyi bir PG topu taşıma konusunda sıkıntıyı giderebilir ve ekstra asistlerle Goudelock'a olan bağımlılığımızı bir nebze azaltabilir.
Maç istatistiklerine baktığımda Goudelock'un 5 asisti dikkatimi çekti, bence hiç de yabana atılacak bir rakam değil, Emir'in sadece 4 asist yaptığını düşünürsek bu konuda etkili olan isimlerin artması bizim için çok güzel

Bu maçta 17 asist yapmışız, geçen sene normal sezonda asist ortalamamız 13.76 idi, bu sene asist ortalamamız 16.5

Umarım bu rakamlar safkan PG saplantısı olan arkadaşlar için bir şeyler ifade eder.
Geçen haftadan Top16'yı garantilemiştik, bence kalan maçlar koç için farklı şeyler denemek için şans olarak görülebilir, bu nedenle Zoric tercihi vb. şeylerin pek üstünde durmaya gerek olmadığını düşünüyorum.
Hickman 3/5 üçlük atmış çok iyi ama 1/8 ikilik isabeti var. Ancak maçın en zor anlarında üçlük atmak da yürek istiyor, daha iyi olacak eminim. Bogdan 1/6 üçlük isabetiyle oynamış bence bu da ileride çok karşımıza çıkabilecek bir durum değil. 18/30 %60 serbest atış isabetimizle bu seneki EL ortalamamızın altında kalmışız.