Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845890 defa)

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
36 sayı attığımız iki periyottan sonra üçüncü periyot 31 sayı atmışız . Gerekli farklı orada yakalamışız nerede ise 31-16 ile .

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
Emir gibi oyuncum olsun 5 milyon euro borcum olsun , ayrıca hızlı hücumda kural en musait durumda olana vermektir topu Bogdan biraz işin fantastik boyutuna kaçtı ben olsam ben de kızarım o pozisyona.
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı bugra

• Üye
  • Yer: İstanbul
Güzellikleri sıralayalım şimdi.

1) Mevcut yerli havuzunda Semih Erden riskinin alınması gerektiği görüşünde olanlardandım, iyi bir ivme yakaladı ve umarım böyle devam edebilir.Sezonun hala başındayız, önemli olan gevşemeden bu şekilde devam etmesi. Sanırım en son 3 sezon önce Efes'in playoff turunda Oly'e 3-2 elendiği dönemde bu şekilde oynamıştı.

2) Goudelock bugün yine ne kadar özel bir adam olduğunu gösterdi, 3. çeyrekte resmen rakibin guardını düşürdü. En önemli şey bence onun kendi içinde verdiği savaş, sistem dışına çıktığı anda uşak veya telekomdaki sıradan oyunculara dönüyor. Herşey kendi elinde, daha önce de yazdığım gibi Avrupa basketbolunda Anthony Parker mertebesine ulaşma potansiyeli olan bir oyuncu bence.

3) Bogdanovic savunma ve istatistik kağıdının skor dışındaki hanelerini doldurma anlamında ciddi işler yapmaya başladı.

4) Ve belki de en önemlisi takım savunmamızda ciddi iyileşmeler olduğunu, rotasyonların eskiye oranla çok daha iyi yapıldığını görmemek için kör olmak lazım.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #1848 : 04 Aralık 2014, 23:23:09 »
Grubu ikinci bitireceğiz gibi duruyor büyük aksilik olmazsa .

Bu durumda ; CSKA , Milano ve Olimpiakos ve biz aynı gruba kesin düşeceğiz .

Barca , Pao ve Alba da diğer gruba gidiyor .

Çevrimdışı bugra

• Üye
Emir gibi oyuncum olsun 5 milyon euro borcum olsun , ayrıca hızlı hücumda kural en musait durumda olana vermektir topu Bogdan biraz işin fantastik boyutuna kaçtı ben olsam ben de kızarım o pozisyona.

Pozisyonda bence de Emir haklı, umarım saha içinde kalmıştır o an. Tek endişem uzun vadede takım kimyasının zedelenmesi olasılığı.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #1850 : 04 Aralık 2014, 23:46:07 »
Grubu ikinci bitireceğiz gibi duruyor büyük aksilik olmazsa .

Bu durumda ; CSKA , Milano ve Olimpiakos ve biz aynı gruba kesin düşeceğiz .

Barca , Pao ve Alba da diğer gruba gidiyor .
bizle efes 1. bitirirsek karşı grubu düşünemiyorum
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2014, 23:59:07 Gönderen: lancelot »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın Baş Antrenörü Zeljko Obradovic taraftarımızın oyuncularımızın üzerinde yarattığı olumlu etkiye değindi.

Maç sonrası bir basın toplantısı düzenleyen Obradovic şunları söyledi:

"Öncelikle taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Çok iyi bir atmosfer yarattılar. Oyuncularımızın üstünde bunun çok büyük etkisi oluyor. İlk yarıda savunmada çok iyiydik ama geçiş hücumlarında ve set hücumlarında kötüydük. İkinci yarıda işler değişti. Özellikle Goudelock’un atışları farkın açılmasını sağladı. Panathinaikos iki çok önemli oyuncusundan, Batista  ve Mavrokefalidis’ten yoksun oynadı. Diamantidis de az süre aldı. Ama maçtan önce söylediğim gibi, Panathinaikos ve biz Top 16’yı garantiledik. İki maçımız daha var. Daha sonra Top 16’da bilinmeyen ve zorlu bir yolculuğa çıkacağız."

Takımın özgüvenine vurgu yapan Obradovic; “Takımımın özgüveni devam etmeli. Herkes takıma yardım etmeyi ve pozisyonunu oynamayı sürdürmeli.” dedi.

Ayrıca Semih Erden’in çok iyi oynadığına dikkat çeken antrenörümüz; “Semih Erden bu akşam çok iyi oynadı. Her şey Semih Erden’in kendisine bağlı. Bu şekilde oynama potansiyeli var. Bu şekilde çalışmaya devam etmeli. Ne kadar çok çalışırsa o kadar iyi oynuyor. Yalnızca bu maçta iyi oynamadı, son 3 maçta çok iyiydi. Biraz konsantrasyon problemi olabiliyor, bunu da çözerse bence çok kaliteli bir oyuncu. Sadece skor üreterek değil, başka işler yaparak da takıma katkıda bulunuyor.” ifadelerini kullandı.

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
« Yanıtla #1852 : 05 Aralık 2014, 00:14:16 »
1.olsak harika olur hakikaten.

Real umarım liderliği vermek gibi bir salaklık yapmaz.Valla 2.olacağıımzı düşündüğümden bizim grup hiç çekilmez o zaman.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra

Valla kizacak biri varsa, sanirim en sonda Emir gelir.  Daha birkac hafta once Barcelona maci oynandi...

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
maça insan gibi başladık hayvan gibi bitirdik

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
« Yanıtla #1855 : 05 Aralık 2014, 00:48:46 »
Bugün maccabi yendi malaga yenildi muhtemelen malaga geliyor bize gibi
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
ilk kez fennerbahçemizin bir maçını salonda izledim.müthişti.tabi ben baya yukarılardaydım tam olarak sahaya hakim olmamakla birlikte emirle bogdan arasında ne yaşandı göremedim.ama ilk yarıda hakikaten beklenmediğim bir fenerbahçe vardı.ilk yarı boyunca arkadaşımla beraber ulan bizdeki şansla... dedik ama ikinci yarıya öyle bir başladık ki yok böyle bir şey.mükemmeldi.
tabi hala salonda doğum günü kutlamaları olması anadolu gfb ile üstteki grubun ismini bilmiyorum uyumsuzluğu net aklımda kalan şeylerden.bana göre salonda üstteki grup daha etkili.anadolu gfb çok sesini duyamadık.zaten maç başladıktan 6 dakika sonra falan girdiler tribüne.üst kat için söyleyebilirim en azından benim bulunduğum taraf için taraftarda bir bilinçlenme var.ama hickman oyuna girdiğinde homurtular oluştu.ama bence hickman bize geldiğinden beri en iyi maçını oynadı bence.bagırmaktan yuhalamaktan sesim kısıldı.alkışlamaktan yumruk yapmaktan ellerim çok kötü acıyor.
öğlen 2 de izmitten başlayan yolculuğum hiç bilmeden 7 vasıta değiştirerek şu anda eve girmemle son buldu.allah bizim başımızdan obradovici eksik etmesin.AMİN

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Bogdan Bogdanovic inanılmaz bir oyuncu onu izlerken insan kendinden geçiyor ..

Çevrimdışı fundamental

• Üye
Bogdan Bogdanovic inanılmaz bir oyuncu onu izlerken insan kendinden geçiyor ..

youtube'da nba'e gelmeden evvel oyuncular için yapılan videolardan izlemiştim de savunması için kötü gibi şeyler söylüyordu da gayet güzel savunmacı bence. En çok savunması dikkatimi çekiyor.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bu takım  switch savunma yapıyor ağırlıklı olarak ve bunu da iyi yapıyor.  Oyuncular maşallah birbirlerine yakın pozisyon alıyorlar , öyle her elini kolunu sallayan içeri giremiyor bu sadece içeride veysel ve semih olduğu için değil ayni zamanda alan kapatmayı görece iyi yaptigimiz için
bazen muhteşem yardımlar yapıyoruz rakibi devamlı uygun adami.bulmak için  top dolastirmaya zorluyoruz bunlar bir şekilde rakibinde şut ritmini bozuyor . Ayrıca ellerinden geldiği kadar iyo yardım getiriyor oyuncular. Veysel seizn başına göre yardim savunmasında bayağı yol kat etti.
Bun oyunculardan bu savunma arzusu görmek cidden keyifli...
ne olursa olsun pao yu 62 de tutmak önemlidir. Hem bun sayıda tuttuj hemde hücumda aktik
ama bizden bi cacık olmaz. 8)