Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 890607 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Öncelikle Emir'i çok sevdiğimi ve son haftalarda aşırı formsuz olmasına rağmen oyununu beğendiğimi ve yeteneklerine inandığımı söyleyeyim.

Barcelona maçında Emir o topu kullandıktan sonra Obradovic çok sinirlenmişti diye hatırlıyorum. Goudelock Emir'in yanına gelip ısrarla topu istemesine rağmen Emir topu ona vermedi. Sonra maç bitince de koçun sinirli halleri görüntülere yansımıştı. Ayrıca Lig Tv'ye yaptığı açıklamada da Emir kararı kendisi verdi diye açıklaması var.

2. paragrafın son cümlesi:  http://www.basketdergisi.com/obradovic-onemli-olan-son-top-degil-39-dakikada-yasananlar.html?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+BasketDergisi+%28T%C3%BCrkiye+Basketbol+Haber+Lideri%29
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2014, 07:44:51 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #1936 : 06 Aralık 2014, 08:31:55 »
Abi uyarıyorum dikkate alınmıyor ama bakın son kez rica ediyorum.

Burası Galatasaray konusu değil.. Galatasaray konuşmak istiyorsanız genel Euroleague konusu var. Lütfen oraya yazın.

Onu geçtim küfür taviz verdiğimiz bir konu değil.. Rakiplerimizi küçümseyici sıfatlarla nitelendirmek de pek mantık işi değil. Önce saygı.  Tekrarı olmasın lütfen..
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Emir Preldzic her yıldızın zorunlu olarak yaşadığı andropoz dönemini yaşıyor.

Ben kendisini çok suçlamıyorum hemen hemen herkes bu dönemleri yaşar. Sadece basketbolda değil, yine hayatın her alanında olduğu gibi, ego insana kontrolünü kaybettirebilir. Emir bu sezon bazı maçlarda bunu yaşayacaktır. Ki ben Emir'i çok severim, geçen sene millet sövüp sayarken sahip çıktım, çoğu kişiyle kavga etmişliğim de vardır.

Bugün Fenerbahçe taraftarı arasında bir anket yapsanız Nemanja Bjelica açık ara önde gider. Kız erkek fark etmez, adam istese önünde eğilecek tonla insan var. Öyle büyük bir etki yaratmaya başladı.

Andrew Goudelock deseniz Solomon'dan sonra taraftarın açlığını duyduğu oyuncu açığını kapatmaya başladı. İnanılmaz bir sevgi ve bununla paralel olarak saygı var kendisine.

Her ne kadar henüz kabuğunu tam olarak kıramasa da, herkesin kabuğunu kıracağını bildiği ve önümüzdeki yıllara damgasını vuracak bir Bogdan Bogdanovic gerçeği var.

Bundan önceki yıllarda bu takımın değişmez tek yıldızı Emir'di. Sürekli önplanda, taraftarın favorisi, genç kızların sevgilisi modundaydı. Artık düzen değişmeye başladı. Artık taraftarın önceliği arasında Emir zirvede değil aksine oldukça geri planda kaldı. Top Nemanja'nın ya da Gou'nun elinde geldiği an salondaki taraftar tepkisine dikkat edin. Bunlar eskiden Emir için olurdu. Şimdi taraftara heyecan veren isimler değişti.

Bunun yarattığı psikolojik travmaların etkisiyle hareket ediyor Emir.
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2014, 09:41:24 Gönderen: Chauncey Billups »

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Muhteşem bir maç çıkardık. Semih geri dönüşünü resmen yaptı ve tüm takımı ateşledi...

Pao da uzunların eksikliğini ve Dia nın sakatlığını iyi değerlendirdik.

İstatistiklere bakınca Bogdan ın 8 ribaundu var Semih 6 hücum ribaundu çekmiş.

Hocanın periyot sonlarında Berk i alması Kenan ın 10dk süre alması Melihin aldığı sürelerde iyi isler yapması, bulduğu üçlüklerle sürpriz skorer modunda olması güzeldi, Hickman ın müthiş savunma gayreti, Vesely nin kaçan smacı ilk aklıma gelenler.

Oyuncuların gözlerinden ateş fışkırıyordu resmen zevkle izledigim bir maç oldu. Herkese teşekkürler.

Bundan sonrası için rehavete kapılmamak çok çalışmak önemli yoksa Top16 da silleyi yeriz..

Ayrıca koçun dediği gibi Kenan ve Berk in salonda yatıp kalkıp şut çalışması lazım..

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Fark yeriz.. Kaybederiz..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
40 sayı fark yemeyelim çok kötü takımız :(

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
+40 olma ihtimali çok yüksek .
zaten kötü takımız.
bi fark yeriz bayadır millet içinde tutuyor biraz kin lazım biraz sinir lazım  biraz boşalması lazım insanların

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
turow 39 sayi fark yediyse buz 49 sayi fark yeriz.
bu kadroyla bu kadar.
bize 1-3-5-7 numara transferleri lazim.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Zoc komisyonculuktan istediği geliri elde edemeyince iddaa ya merak sarmış. +45 farktan üst oynamış.kesin bilgi yayalım :-/
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı exex

• Üye
buralar 25 30 sayfa olur

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
gönül rahatlığıyla evi arabayı 1/1 handikaplıya basabilirsiniz
hatta Tomic +11.5 falan açarlarsa ona da oynayın
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
klasik bir fb amcı oncesi barca gene ligde kaybetti.. hehe...her hafta bunlarla oynasak ligde galip gelemeyecekler...
bu arada biz de kaybettik :)

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
+40 olma ihtimali çok yüksek .
zaten kötü takımız.
bi fark yeriz bayadır millet içinde tutuyor biraz kin lazım biraz sinir lazım  biraz boşalması lazım insanların

Depo biraz Uşak maçında boşaldı abi :D

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Maça dair tek beklentim direnç göstermemiz.
...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Depo biraz Uşak maçında boşaldı abi :D
biraz orda boşaldı ama halen dolu.
perşembe akşamı saat 23.00 itibaren timeline doğudan bak ;)