Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 862935 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
onun nedeni, goudelockın savunmada cok acık veriyor olusu.
Savunmada goudelocka giden yardımdan benim saydıgım 6 sayı yedik.

Daha da fazla olabilir.

Valla Maçta İvmeyi onun kenara geldiği an yakaladık..Biraz daha bekleyebilirdi kenarda.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
onun nedeni, goudelockın savunmada cok acık veriyor olusu.
Savunmada goudelocka giden yardımdan benim saydıgım 6 sayı yedik.

Daha da fazla olabilir.

Simdi Cevad Prekazi'ye zamaninda demisler ki, "neden kosmuyorsun?"  O da buyurmus ki, "kossam, Real Madrid'te oynardim". 

Goudelock kadar sapkadan tavsan cikarir gibi, kolaylikla sayi bulabilen bir baska skorer daha yok (Bjelica cok yakin ama onu daha komple ozellikleri ile ovmek lazim).  Bence bu elestirilerde haklilik payi olmakla beraber, hayli acimasiz oldugunu dusunuyorum.  Bu maci verdi denilecek son oyuncu Goudelock'tir; bu kadar yuzdeli en cok sayiyi atan oyuncu icin bu elestiri gercekten agir. 

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
Çok üzgünüm alabileceğimiz maçı kaybettik. Benim anlamadığım eksik gördüğüm hususlar var;
1- Semih oyuna tekrardan niye girmez ? Israrcı olmasını beklerdim. Vesely çıkmış iken özellikle
2- andrew in son topu tam bir facia! Koç bunu çizmemiştir diyoruz ama 2. yarı her topu andrewin zorlamasına ses etmemesi de ilginç koç belli ki bu birebirleri oynatmakta ısrarcı ama 19 sayısı 10 verimliliği ile savunma defosu ile büyük maçlarda bu zorlamalar bize hep dezavantajlı döner.
3- Rotasyonu koç fazla daralttı bence emir ve hickmann daha fazla süre almalıydı, profesör çıkmadan oynadı

O kadar şansızlık üzerine cska nın deli faul yüzdesi atması bu sonucu doğurdu. Rusyada yenebiliriz bu cska öyle yenilmeyecek takım değil hele ki kryhpa yokken ama artıları rotasyon işte.

Bizim en büyük sıkıntımız 5 numara sorunu ve andrewin bence hucüm ritmimiz bozan birebirleridir. Vesely 5 numarada biryere kadar andrewin birebirleri de aynı şekilde. Rakip kalitesi artıkça maçlar zorlaştıkça bu 2 opsiyon tıkanmaya müsaittir bunu gördük.
novgorod ve oli maçlarını alırsak 2. şansımız yüksek bence
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Besim

• Üye
Valla Maçta İvmeyi onun kenara geldiği an yakaladık..Biraz daha bekleyebilirdi kenarda.

Macin gidecegi anlarda attigi uclukleri saymayip da 4-5 sayilik ivmeyi ele alirsan evet, haklisin.  Ama bu biraz da "cherry picking" denilen, ise yarayan bir unsuru analize dahil edip, diger onemli kisimlari goz ardi etmek seklinde ifade edilen, mantik kurallarina aykiri bir sav olur.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Simdi Cevad Prekazi'ye zamaninda demisler ki, "neden kosmuyorsun?"  O da buyurmus ki, "kossam, Real Madrid'te oynardim". 

Goudelock kadar sapkadan tavsan cikarir gibi, kolaylikla sayi bulabilen bir baska skorer daha yok (Bjelica cok yakin ama onu daha komple ozellikleri ile ovmek lazim).  Bence bu elestirilerde haklilik payi olmakla beraber, hayli acimasiz oldugunu dusunuyorum.  Bu maci verdi denilecek son oyuncu Goudelock'tir; bu kadar yuzdeli en cok sayiyi atan oyuncu icin bu elestiri gercekten agir. 

macı verdi yorumları agır olabilir ama o verdigin örnek olmamıs.
Basketbol, futbol degil sonucta. Daha kollektif bir oyun.
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Besim

• Üye
macı verdi yorumları agır olabilir ama o verdigin örnek olmamıs.
Basketbol, futbol degil sonucta. Daha kollektif bir oyun.

Verdigim ornekteki vurgu zaten kosma veya futbolcu olmasinda degildi.  Bizim bu oyuncudan istedigimiz seylerin biraz abartili olmasi. 

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Verdigim ornekteki vurgu zaten kosma veya futbolcu olmasinda degildi.  Bizim bu oyuncudan istedigimiz seylerin biraz abartili olmasi. 

Savunma geliştirilebilir bir özellik. 
Bu mac özelinde birsey diyemem, adamı weems sırtına almısken yardımın gelmesi zaruri zaten.

Lakin Efes macındaki hali/hallerinin savunulacak tarafı yok.
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2015, 02:23:18 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Valla Khryapayı bol bol dinlendireceklerdir.Voronsevitch Bjelicaya kariyerinin en zor günlerinden birini yaşattı desem ağır mı olur bilmiyorum.Bjelica yoruldu da zorlandı da.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
O begenmedigin yuzdelerin cok formda Bogdan'dan iyi oldugunun farkinda misin? 

Su Fenerbahce taraftarindaki Bogdan'in her yaptigina tapip da, Goudelock'i her ne yaparsa yapsin, elestirme huyunu anlamiyorum cidden.  Bu giderek daha da gozume batan bir ezber haline geldi. 

valla hocam bogdan bir ara 4/5 üçlük ile oynuyordu ve üstüne o klişe 3 numaralarını nasıl tutcaz denilen azman weemsi savunuyordu. Bogdan dengeli bir oyuncu kaçırdığı ikilikler bizi zor duruma sokmamıştır onu söylüyorum ama andrewinkiler direk potamızda sayı oldu fark bu bence. De colonun faulune rağmen içinden çıktı diyecek birşey yok. Bana kalırsa maç andrew yüzünden gitti. Eleştirilmeyecek kimsenin durumu yok bu takımda. Andrew i herkes çözdü gibi artık biraz daha geri plana alınması lazım yoksa hep toslamaya aday olur kendisi bu tip maçlarda.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı nikosmahlas

• Üye
sonu kötü bitti ama çok çok güzel ve yüksek seviye bir maç oldu. bu seviyelerde mücadele edebilmemiz, özellikle cska bu maçı hedef maç olarak seçmisken, önemliydi. gelecek adına yapabildigim tek çıkarım, teodosic cska'yi yine yakacak. Bugün şansı yaver gitti, faulu aldı ama ben koç olsam tekme tokat dalarim teodosic'in bu kahramanlık şutlari sonunda.
biraz kalbimiz kırıldı, iyi yere getirebilmistik maçı ama kaçacaksa top 16'da kacsin bogdan'in turnikesi.

Çevrimdışı Besim

• Üye
Savunma geliştirilebilir bir özellik. 
Bu mac özelinde birsey diyemem, adamı weems sırtına almısken yardımın gelmesi zaruri zaten.

Lakin Efes macındaki hali/hallerinin savunulacak tarafı yok.

Simdi de aklima gelen ornek, "ilk tasi gunahsiz olan atsin".  Bugun en cok ovulen Bogdanovic'in kotu oynadigi tonla mac yazarim buraya :)  Her oyuncunun elestirilecek maclari vardir ve olacaktir da.  Dedigim gibi, hic elestirilecek bir seyi olmayan bir adamin zaten bizde veya Avrupa'da isi ne, o da bizi basta soyledigim hususa goturur. 

Çevrimdışı kalamarina

• Üye
  • Yer: Uşak/Maslak
Heriflerin en kötü oyuncusunda bile öküz gibi size var,böyle bir takımı savunmak ciddi anlamda zor ama maşallah çoğu eşleşmede geri adım atmadık.Emir falan Weems'i çok iyi savundu.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Macin gidecegi anlarda attigi uclukleri saymayip da 4-5 sayilik ivmeyi ele alirsan evet, haklisin.  Ama bu biraz da "cherry picking" denilen, ise yarayan bir unsuru analize dahil edip, diger onemli kisimlari goz ardi etmek seklinde ifade edilen, mantik kurallarina aykiri bir sav olur.

Maçın 3. periyodunun belli süresinde 3 top kaybetti.Ve o sıra cska da kötüydü..Fark açılmadı şansımıza.O esnada değişince 11-0 seri yaptık Besim..5 sayı öne fırladık...Ben maçı yaşadım resmen
HaBaBaM GüM GüM GüM

hmetin

• Ziyaretçi
Benim TV de gozlemleyebildigim Obra'nın digerlerine cok daha sert cıkarken,bagırırken Goudlock'a cok daha yumusak ve tebessumle yaklasması,koc da Goudlock'a cok deger ve onem veriyor.Onun hatalarına da digerlerinden daha toleranslı yaklasıyor.Goudlock da bizim,Bogdan da bizim hicbiri bizim dusmanımız degil , o topu getirmeyi cok fazla yaptıgına gore buna koc izin veriyor ya da oyle istiyor diye dusunuyorum.Bazen fazla zorluyor ve top kayıpları ya da kotu hucumlar olabiliyor.Ya da surenin cogunu gecirip son 5-6 saniyede sut,drive ya da pas vermeye calıstıgı oluyor.Bugun bence de Goudlock kritik hatalar yaptı.Zaten cok iyi savunması olsa,eksigi olmasa LA Lakers'da devam ederdi.Goudlock 40 attıgı zaman bile savunmada genelde sıkıntı yaratıyor.

Benim anlamak istedigim neden koc Goudlock'a topu getirme gorevi veriyor.Acaba topu oyun kurucu getirse ve Goudlock daha diri kalsa ve daha rahat sut atsa daha iyi olabilir mi?Sonucta bu mac gider.Obur mac Goudlock cosar yine 30 atar,40 atar kazanırız.Efes macında Vesely ayakta kalmıstı.Diger macta baska yıldızlar devreye girer.Kocun Goudlock'a verdigi onem ve ozgurluk ortada,onun degerli oldugunu zaten hissettiriyor.Benim gozume batan Hickman acıkcası ne kadar biraz kıpırdama olsa da yeterli degil ayrıca ilk maca ragmen Zisis cok iyi idi.İnsallah diger maclarda daha cok cosacak.Bogdan inanılmaz oynuyor.Hatasız oynuyor,savunma yapıyor,ribaunt kovalıyor,penetre ediyor,drive ediyor korkusuzca 3'lukleri yolluyor.Onun icin ovulmesi cok normal Bogdan,Goudlock,Bjelica,Vesely hepsi bizim

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Ben Gou yu en çok savunanlardan birisiyim ama Büyük maçlarda bazı zaafları maçlarda sıkıntı yaratıyor..
HaBaBaM GüM GüM GüM