Benim TV de gozlemleyebildigim Obra'nın digerlerine cok daha sert cıkarken,bagırırken Goudlock'a cok daha yumusak ve tebessumle yaklasması,koc da Goudlock'a cok deger ve onem veriyor.Onun hatalarına da digerlerinden daha toleranslı yaklasıyor.Goudlock da bizim,Bogdan da bizim hicbiri bizim dusmanımız degil , o topu getirmeyi cok fazla yaptıgına gore buna koc izin veriyor ya da oyle istiyor diye dusunuyorum.Bazen fazla zorluyor ve top kayıpları ya da kotu hucumlar olabiliyor.Ya da surenin cogunu gecirip son 5-6 saniyede sut,drive ya da pas vermeye calıstıgı oluyor.Bugun bence de Goudlock kritik hatalar yaptı.Zaten cok iyi savunması olsa,eksigi olmasa LA Lakers'da devam ederdi.Goudlock 40 attıgı zaman bile savunmada genelde sıkıntı yaratıyor.
Benim anlamak istedigim neden koc Goudlock'a topu getirme gorevi veriyor.Acaba topu oyun kurucu getirse ve Goudlock daha diri kalsa ve daha rahat sut atsa daha iyi olabilir mi?Sonucta bu mac gider.Obur mac Goudlock cosar yine 30 atar,40 atar kazanırız.Efes macında Vesely ayakta kalmıstı.Diger macta baska yıldızlar devreye girer.Kocun Goudlock'a verdigi onem ve ozgurluk ortada,onun degerli oldugunu zaten hissettiriyor.Benim gozume batan Hickman acıkcası ne kadar biraz kıpırdama olsa da yeterli degil ayrıca ilk maca ragmen Zisis cok iyi idi.İnsallah diger maclarda daha cok cosacak.Bogdan inanılmaz oynuyor.Hatasız oynuyor,savunma yapıyor,ribaunt kovalıyor,penetre ediyor,drive ediyor korkusuzca 3'lukleri yolluyor.Onun icin ovulmesi cok normal Bogdan,Goudlock,Bjelica,Vesely hepsi bizim