Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 863082 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
oğuz'un katkısı da çok önemliydi top kayıpları filan da yaptı üst üste ama yine de önemliydi.

periyodlarda sırasıyla 28-17-16-13 sayılar yemişiz daha iyi bir başlangıç olabilirdi.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bu arada henüz 1 nci maçlar sonucunda grup şekillendirmesi yapmak bize mahsus bir durum olsa gerek.
Durun yahu daha çok enterasan maçlar olacak değişik skorlar alinacak.. köprü altından çok sular geçecek..

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
bu kadar umitsizlige gerek yok bence

bizim icin duzeltilmesi gereken tek sorun bence serbest atis yuzdemizdir.bunu duzettigimiz anda cok iyiden cok cok daha iyi olacagiz.

ben bu takima inaniyorum

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
Ben israrla söylüyorum..zisis ile beraber bu takim bir daha hicbir maçtan kopmaz..ve kopmadigimiz her maçı almaya adayiz..özellikle cska-oly-real-barca gibi büyük takımlar haricindeki diğer tüm takımları artik yenme şansımız çok daha fazla....bu yüzden psikolojik savaş vereceğimiz novogorod maci çok önemli..sonra onumuz açılacak...

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
Ben bu maçla çok umutlandım. Mücadeleden salon atmosferine, Zisis'in katkısından takımın hırslı ve kenetlenmiş görüntüsüne kadar pek çok olumlu şey vardı. Bundan sonra üstüne koyarak gideceğiz bence ve Moskova'da galibiyet beni şaşırtmaz. Keşke şu dönemde ligde yumuşak maçlar olsaydı :-/ Pazartesi Daçka maçına kadar nasıl dinlenecekler bilmiyorum. Özellikle Bjelica. Allah'tan yaşı genç. Yıldız oyuncularımızın yaşının genç oluşu beni sevindiriyor.
Elinize Saglık. Ben bu ara maçların daha da sert olmasını tercih ederim. Oyuncularımız genç ve hepsi de dipçik Gibi, bu da form tutmalarını ve formda kalmalarını saglayacak en önemli etken bana göre.

Biraz sakinleşeyim öyle yazayım istediğim için bekledim. Ancak bu kadar oldu, yazıyorum. Bu takımda bu Goudelock'a yer yok! Doğuş bile sırf kendisini Goudelock tuttuğu için hırslanıp çılgınca pas istiYorsa, Cska da sadece Goudelock'un tuttuğu oyuncudan basit, bu kadar aleni yapıldığında alay konusu olacak şekilde "isolation" oynuyorsa, bazı unsurların değişmesi lazım. Daha açık yazayım; bazı dinamiklerin değişmesi lazım. Dün twitter'da yazdım, 12-0'lık seri tamamen Goudelock yokluğu ile ilgili. Bunun açılımı çok önemli. İyi değerlendirmek gerek.
İşin savunma kısmında İsiah Thomas, Jordan,Kobe, LeBron rakiplerin en önemli adamlarını tuttuğu bir Dünya'da James Harden olmaya kalkarsan böyle olur (Kaldı ki o bile alay konusu oldu da playoff'lardan sonra milli takımdan başlayarak değişti)
Hücum kısmında Spursvari top dolaşımı otomatik olarak başlıyor o çıktığında. İstedigimiz yerden, istedigimiz oyuncuya top kullandırıyoruz. Bu biraz da savunmadaki mücadelenin hücuma akması ve dönüşmesi oluyor, kendiliğinden.
Bogdanoviç gibi bir ölümcül silah ateş etmeye başlıyor. Fark şu, Bogdanoviç saydığım süperyıldızlar gibi savunmada da lider oluyor, saklanmıyor. Keza Bjelica, Bogdanoviç için yazdıklarım kelimesi kelimesine geçerlidir Bjelica için.
Daha da yazacağım ama sinirleniyorum, buradaki güzel tartışma ortamını da eleklendirmek istemediğim için bitiriyorum.
Saygılar, sevgiler.
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2015, 11:24:57 Gönderen: Stojakoviç »
Hoops and rap

Çevrimdışı exex

• Üye
canlari saolsun.
hucumda gou topu eline alip yari sahaya kadar cekildigi her pozisyon bizim hucumlar tikaniyor.su adami.direk bitirici olarak kullansak ya :/

bide malaga kaybetmeyeydi iyiydi

GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
Canları sagolsun.. Benim için takımım kazanmıştır helal olsun takıma.. Son ribaund u keske alabilseydik ya da son hucumda keske sayı bulabilseydik ama olmadı yapacak bişey yok sonucta bu takım o noktaya macı getirdi. Tek üzüldüğüm nokta serbest atıs yüzdemiz aradakı esas fark oradaydı. Bence macta bende bazen kızsamda gou 'nun zorlamaları gayet normal aslında bunlar olması da gerekiyor. Ama novgorod macını almalıyız
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Goudelcok savunma sorunu yüzünden sayı yemedik ki bu maç.  2 3 tane yaptığı top kaybı kendisine yakışmadı ama hem ilk çeyrek zoric ule beraber bizi oyunda tuttu hemde sin çeyrek  7 sayo gerideyken o imkansi 3lugu gönderdi ve maçı uzatmaya götürmemizi sağlayan geri dönüşü yaptı.
Cska gibi takımı 74  sayıda tutmak hemde 28 sayi yediğin ilk çeyrek sonrası muhteşem bir olay . 3 çeyrek çok çok iyi savunma yaptık. 38 serbest atış verdiler rakip takıma olamaz Böyle birsey..
bogdan turnikesi net fauldu
cska çok iyi savunma takımı yinede  20 asist üzerinden sayı bulmak çok güzel. Zisis henuz takima geleli 2 gun oldu. 1 anda herseyi ona teslim etmek hayalcilik olurdu. Maşallah iyi katki verdi daha çok antreman yaptıkça daha çok katkı verecektir. Vesely ye çok erken faul çaldılar doğru düzgün yararlanmadık kendisinden.. yoksa  2nci çeyrek cska nin içinden geçtiğimiz anlarda bjelica/ vesely beraber oynuyorlar idi.
Emir e ihtiyacımiz var. 2nci çeyrek  4 sayı ondeyiz o hücumda doğru hareketi yapsa 6 ya cikacak olan sayi ters döndü betaber oldu. Işte böyle  3/4 tane kırılma anı vardı  maçta.. sayi ile sonuçlanmayan ama iyi top çevirip hücum ettiğimiz 4 5 pozisyon sa vardı.
25.5 saniye varken hücum etmek tehlikeli.  Bi hata veya erken kullanılan şut sırasında rakibe hücum etme fırsatı verilebilir . Niyetim 74 74 iken goudelock ile bu şekilde bu yüzden hücum ettik. Daha iyi kullanabilirdi canı sağolsun
goudelock sezon başından beri çok zor şeyleri o kadar basir şekilde yaptı ki hepimizi neredeyse mükemmelle alıştırdı. Yaptığı inanılmaz şutlar normal.gibi geliyor. En ufak hata /top kaybi yanlış tercih sirasinda adami kesmek için fırsat kollanıyor gülüp geçiyorum. 
19 sayi (11/5 2lik ... 6/3 3 lük.  Serbest atış hic yok ) 5 top kaybı  3 asist 2 rib 1 top çalma...

Çok şeyde katılıyorum...

Akşam maçın 28. dakıkasında bak ne demişim abi.

Murat kaya
‏@Muratkara31   Ben görceğimi gördüm bu takım olur kaybetmek kazanmak var ama 2 seneye o kupa bizim

8:36 PM - 2 Jan 2015

Şimdi hani bana millet hep laf sokuyorya sen çok şey istiyorsun vs vs pesimistlikle suçlarlar rezil olduk 2 gündür Takıma güvenerek yazdığımızdan Troll muamelesi görmüşüz akşam resmen..Ha kızmadım..Ben hala güveniyorum ama..

Gou nun 3. çeyrekte oyundan çıktığı VE Hickmanın ın girdiği bir an var ki Orada 11-0 yaptık neden sırf savunma direncinden abi..Maçı orada verecektik neredeyse.Yani kabul edelim ki savunmada çok pozisyon hatası yaptı..

Ama bunları yapıyor diye vazgeçilirmi..Asla..Cska ya 19 sayı atmış bir o kadar da attıkları içinden çıkmış adam Gou.

Benim tek eleştirim baktık sıkıntı var.Alınsın kenara ve direksyondan az da olsa uzaklaştırılsın maç içinde..2.YARI nın ilk 5 dakıkası Facia idi.Anlatmaya bile gerek yok.
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2015, 13:48:23 Gönderen: murat kaya »
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Goudelock çok çok sevdiğim bir oyuncu ama savunmada değil de hücumda şöyle bir sıkıntı var ve maçlarda beni deli ediyor . 19 saniye kala topu Alıyor ya direk kaldırıp atıyor bu sefer takım yoruluyor ileri geri hemen döndüğü için . Ya da eveleyip geveleyip topu son 3 saniyeye kadar elinde tutup hücumu da tıkıyor Takımı'n ritmini de bozuyor oyuncularımız maç içine de giremiyorlar. Gerçekten bu ciddi sıkıntı çok çok ciddi . Bu sefer 19 atıyor ama 20 sayıyı hücumları harcayarak takıma kaybettiriyor. Inanılmaz bir şutör ve delici aslında bu yüzden bence top hücumda en son onun eline değmeli zisis Bogdanovic Bjelica Emir Zaman zaman hickman hatta vesely iyi top Çeviren oyuncular ve her bu oyuncular akışı sağladığında boş hücumu buluyoruz (CSKA'nın Teonun bazı zorlamaları hariç hep yaptığı şey. ) bizim goudelock eline bakmamız gerekmiyor çünkü zaten Bjelica Zisis Bogdan vs vs inanılmaz silahlarımız var . Top dönsün Hücum paylaşılsın her oyuncumuz etkili önemli hepsi sıcak kalsın Bogdan da en az Goudelock kadar iyi şutör mesela. Goudelock doğru pozisyon Gereği şut atar yada Savunmanın top çevirdikten sonra dengesini bozunca içeri dalarsa yüzde 50 olan yüzdesi 70 80 rahat olur . Her ne zamanki takım pozisyon bulmayı dener ve başaramazsa Gönül rahatlığıyla birebir oynayıp zorlayabilir o zaman kimse bişey demez.
Dünkü maçı ise bize şanssızlık ribaundlar basit hatalar ve en önemlisi serbest atışlar kaybettirdi hakemleri anmak bile istemiyorum ağzım bozulmasın. Bu etmenler arasından ribaund ve serbest atışları düzeltmezsek uzun vadede sıkıntı yaşarız ama bu tarz ufak düzeltmeler ve bir tık vites arttırmayla kalan son 13 maçın da galibiyetine adayız

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Hucumda yaptıklarının çoğu Koç tarafından onaylı..At diyorlar atıyor.Aksi düşünülemez bile
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Öyle belki ama birkaç takım hariç bizim kadar iyi Silahları olan takım gerçekten yok. Rakip Takımları kimi tutacaklarını şaşırtıp afallatmak varken neden Goudelock'a konsantre olmalarını sağlayıp hem Takımı'n hem de Goudelock'n dengesini bozalım ki ? Çünkü takımımızda değil riske edilecek oyuncu gevşek savunulacak oyuncu bile yok anında her biri keser cezayı

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Kazansak çok iyi olurdu,ama kaybetmemize rağmen görüntü umut verici.Efes maçında göre çok çok iyiydik.Bu arada Nizhny Novgorod'un Milano'yu mağlup etmesi anlaşılan sadece beni memnun etmiş,keza Malaga'nın yenilmesi.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Eksi sozluk ve forumlarda, tum Fenerbahce taraftari acimasizca Goudelock'a kufur ediyor.  Adalet duskunu olan bir tarafim, bu taraftarin hicbir seyi hak etmedigini soyluyor.  Dun Obradovic ve Bogdan acimasizca elestirilirken de ayni seyi soyluyordu.  Ama Goudelock'a olan onyargi gercekten cok baska.  Asiri derecede ezber var.  Herkes birbirini gaza getiriyor. 

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Eksi sozluk ve forumlarda, tum Fenerbahçe taraftari acimasizca Goudelock'a kufur ediyor.  Adalet duskunu olan bir tarafim, bu taraftarin hicbir seyi hak etmedigini soyluyor.  Dun Obradovic ve Bogdan acimasizca elestirilirken de ayni seyi soyluyordu.  Ama Goudelock'a olan onyargi gercekten cok baska.  Asiri derecede ezber var.  Herkes birbirini gaza getiriyor. 

Küfür eden ciddi Faiktir.O kadar açık ve net!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
Malaga-milano ve cajanin mac kaybetmesi iyi oldu..ama novogrod deplasmanı o yüzden çok değerli artik.