Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 850043 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Aslında maçla ilgili bir değerlendirme yazmak isterdim ama loser falan gibi lafları görünce bununla ilgili bir şeyler yazmak istedim, bence bu tür ifadeler anlık bir üzüntüden kaynaklanmıyor, spora bakış açısında çok ciddi farklar var.

Bazılarımız aldığımız her galibiyet ya da yenilgide apayrı bir ruh haline bürünüyor, yenilgiye üzülmekten bahsetmiyorum, her yenilgide her şeyi kaybetme psikolojisine girme, her galibiyette kendimizi dev aynasında göre durumundan söz ediyorum, tabii resmi sitede yapılan her transferin dünya yıldızı olarak tanımlanması, sürekli olarak Avrupa'nın en büyük bütçesine sahipmişiz gibi yapılan tuhaf yayınlar vb. şeylerin de etkisi var belki ama oysa ki  birkaç yıla yayılan uzun vadeli planlamalarda olması gereken şeyleri yaşıyoruz yalnızca, öte yandan bu takımın başarı kıstası bana göre lig şampiyonluğu+euroleague'de ilk sekiz, bunun altında kalırsak başarısız bulurum. Final four mevzuu sadece bütçeyle olacak şeyse bütçe ve kadro kalitesi olarak bizden daha iyi diyebileceğimiz en az üç takım var, bizimle kafa kafaya olan da iki-üç takım daha var.

Loserlık meselesi de bir tuhaf, şu takımın son bir buçuk yılda Obradoviç ile loser diye tanımlanmasına yol açacak bir maç aklıma gelmiyor. Belki Cumhurbaşkanlığı Kupası'ndaki Karşıyaka maçı, onun dışında bir şey yok, böyle bakarsak da geçen seneki Cumhurbaşkanlığı Kupası ya da lig şampiyonluğunun da bizi winner yapması gerekir ama Euroleague son 16 turunda grupta oynadığımız üçüncü maça göre takımı loser ya da winner ilan etmeyi gerçekten de anlaşılır bulmuyorum.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Spaijhanın ikinci senesini Pianın senesini başarısızlıktan izlemeyen adamlar Obradovic isminden dolayı baskete dadanınca olan bu oluyor.O zamanlar da bu zamanları da takip eden insanlar genelde daha sabırlı oluyor,asıp kesengillerden olmuyor.
Haklısınız. Bi eklemede ben yapıyım sahsi görüşüm, 1 obradovicin isminin ve cv'sinin büyüklüğü, 2.side bu sene özelinde konuşuyorum futbol takımının tatsız ve kaoslu çalkantılı gidişi(her ne kadar lider olsakta) ilgisi olmayanları da basketbola itti. Her fenerbahceli keske her bransa tam destek verse ama bi yerlere sallamak atıp tutmak için bu şubeyi hedef almak çok mantıksız geliyo bana. Şu an tartışmasız klubun en iyi idare edilen en iyi yolda olan şubesi erkek basketbol şubesidir.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Yokum aynen! Mantigi olmayan bir seyi savunmakta ben yokum! Bu butce ile 2 senedir Top 16yi gecemeyen performansa ben yokum! Bundan onceki hicbir koca bu butce verilmedi. Bu butce 2 senedir verilmisken "siz Top 16da deplasman galibiyeti gordunuz mu ey Fenerbahceliler" lafini ben kabul etmiyorum bu kadar legal benim soyledigim. Bu degerli forumun (hakikaten degerli derken ironi yapmiyorum) yoneticisi arkadaslar benim hesabimi kapayabilirler. Cunku ben  "Kendi forumuma"(galatasaray) gidecegim.
bi.. git

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Yokum aynen! Mantigi olmayan bir seyi savunmakta ben yokum! Bu butce ile 2 senedir Top 16yi gecemeyen performansa ben yokum! Bundan onceki hicbir koca bu butce verilmedi. Bu butce 2 senedir verilmisken "siz Top 16da deplasman galibiyeti gordunuz mu ey Fenerbahceliler" lafini ben kabul etmiyorum bu kadar legal benim soyledigim. Bu degerli forumun (hakikaten degerli derken ironi yapmiyorum) yoneticisi arkadaslar benim hesabimi kapayabilirler. Cunku ben  "Kendi forumuma"(galatasaray) gidecegim.
Tamam işte, ayrıl yoksan, uğraştırma insanları. Yokum deyip hala yazmaya devam ediyorsun.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Hem cska hem olimpiakos müthiş savunma yaptı aynı şekilde biz de müthiş savunma yaptık..önemli olan biz o deplasmanlsrda bu savunmayı yapabilecez mi ya da hakemler o sertliğe izin verecek mi??

işte olay budur,
gecmiş tecrübelerimize bakaraktan benim cok umudum yok ama oynadıgımız oyun umut verici.

yoksa cska macında bjelica, bu macta gou'nun kacırdıgı sutlar yarın girer. Esas olan biz bu oyunu cksa ve oly deplasmanlarını gectim ispanyada italyada oynayabilecek miyiz ?

cska ve oly deplasmanlarında da oynuyorsan zaten, kaybetmek falan önemli degil sen F4 kalibre bir takımsın demektir.

« Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 00:16:38 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
1- Rotasyonumuz ya iyi değil ya güvenmiyor yada Koçun takıntısı var..7 kişi ile katkı aldı Özellikle kısalar geberdi.Bogdan mesela..

2-Zisis i neden aldık adamın eline hücumda 1 top değdi o da maç sonunda..O zaman Pivot alsaydık madem Kenan Sipahi gibi kullanacaktık adamı?

3-Takımın kimyası neden bu kadar sıkıntılı..Rakiplerin SG leri her maç mahvediyor bizi.Sanırım Lojeski en iyi maçını oynadı bu sene..

4-Zoriç den umut yok.Semih neden az süre alıyor? Madem Zoriç de kötü neden birilerine Kiraya verilmeye çalışılıp yerine sıradan Young tarzı Atlet bir Abd li almadık?

5-Takım bu kadar asılırken maçlara bu kadar iyi oynarken (BEN ÇOK BEĞENDİM) Son 1.17 saniye hariç BU KADAR basit hata yapıyor..Emirin çizgiye baskması..Bogdan ın 2 ye 1 hücumda pas  verememesi..3 lük faul yapması..Gou nun Adam yerde yatarken potaya gitmek yerine Zoru seçmesi?

6- Serbest Atışların kaçması?

7-Koçun maç sonlarını bir türlü kazanamaması?

Şimdi Bence HARİKA maç çıkardık yürekten yazıyorum bunları..Ama bu kadar defon varsa OLY gibi CSKA gibi bence Hatta Efes gibi takımları zor yenersin..Çare bulunması lazım
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bu Forumda Kin saçılmaz..Derdinizi yazın ama güzelce..Kinin varsa aç camı ana avrad git havaya..Kimse Böyle kötü kaybedilen bir maçtan sonra.. LOOSER bu takım zamazingosunu okumak zorunda değil.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
Tamam işte, ayrıl yoksan, uğraştırma insanları. Yokum deyip hala yazmaya devam ediyorsun.

Sen ve Lancelot isimli vatandas size kurdugunuz suni dunyanizda basarilar. Kufur etsen cevabim olmayacak sana. Cidden kapatmayi bilmedigimden hesabimi adminler kapatsin.

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Önce şunu söylemek lazım Vesely bazi önemli eksiklerine(serbest atış sorunu ve bence el hassasiyeti iyi değil sutlarda bu durum belli oluyor.) rağmen hiç geri adım atmıyor.Gerçekten yürek koyuyor ortaya.Seneye 5 numarada denenmeli derim.
Takımın asıl sıkıntısı 1 ve 5 numaralar o kesin.3 pivotumuz resmen 0 sayı attı.Kenan da sayı atmasa guard pozisyonundan da sayı gelmeyecekti.Zisis iyi başlamıştı ancak birkaç maçtır kayıp durumlarda.Bakalım umarım toparlar.
Sonuç olarak çok iyi savunma yaptığımız CSKA ve Olimpiakos maçlarından keşke 1'ini kazansaydık inanın bu kadar üzülmezdik.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Sen ve Lancelot isimli vatandas size kurdugunuz suni dunyanizda basarilar. Kufur etsen cevabim olmayacak sana. Cidden kapatmayi bilmedigimden hesabimi adminler kapatsin.
gerçekleri olduğu şekilde kabul edebiliyorum ama sen kabul edilen gerçekleri kaldıramıyorsun

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Rahat ol, küfretmem ben kimseye. Gelince kapatırlar hesabını, sorun yok.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ata771

• Üye
of of şu takımın şöyle maç kaybetmesini kaldıramıyorum artık hiç mi yüzümüz gülmeyecek yeter artık

Çevrimdışı ata771

• Üye
obradovice büyük saygım var ama kararların adamı olarak ün yapmış bir koçun böyle hatalar yapmasını aklım almıyor. sisteme çok önem veren bir koçun takımı son çeyrekte goudelock isolation dan başka bir şeyler oynamalı. Goudelock soktu maçın içinde kaldık sokmasaydı o dakikaya bile getiremezdik.Yakışmıyor koça bu yaptıkları . hayalimdeki koçun bizden başarı kazanamadan ayrılmasını kaldıramam umarım o da bir şeyleri değiştirir artık oyuncuların üstüne bu kadar yük bindirmez
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 00:32:56 Gönderen: ata771 »

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
Çok da seyapmamak lazim aslinda. 10a 4le bitiririz insallah.

Çevrimdışı Kasva

• Üye
  • Yer: izmit
  • O final-four gelecek...
    • ibrahim gürel
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #3089 : 17 Ocak 2015, 00:32:24 »
Herkese iyi akşamlar klasik bir Fbü mağlubiyetiyle karşı karşıyayız yine.Gou 50 saniye kala normalde gözü kapalı atacağı 3 lüğü kaçırınca Winner spa sahneye çıktı işi bitirdi.Benim bugün söliyeceğim Zoc ile ilgili söylenenlere.Allah aşkına deniyor ki yok son dakikalar felaket çizilmiş oyun yok bilmem ne.Yahu herkesin abarttığı cska son dakikalar da çok mu oyun çiziyor.Bizim maçta 10 metreden bir teo sallıyor bir weems,dün efes maçında yine aynı.Bugün oly ikinci yarıda son 4 sayıyı saymıyorum 26 sayı attı sadece ama maçı kazandı.Burda sorun hücum edememek değil karar anlarında yaptığımız basit hatalar ve sakin kalamamak.Maçın tekrarına bakmadım ama hatırladığım kadarı ile 4 sayı öndeyiz 2 top kaybı üstüste devamı 17 saniye kala kenardan top çıkarıyoz top kaybı.Alt yapı takımlarının yapmıyacağı hatalar.Top 16 seviyesinde tarihimizin en iyi savunmalarını yapıyoruz.Biraz kopmasak oyundan rakipleri neredeyse 60 larda tutcaz.Ben bu takımdan hala ümitliyim.Sadece başları eğmeden yola devam etmek sorunları en aza indirmek lazım.Biz burdan 4 çıksak bile bu takım çeyrek finalde Madrid'le de Barca ile kafa kafaya oynar benim buna inancım tam olduğu gibi sahada gördüklerimde bununla pararel.Obradovic bu takımın başına gelmiş en güzel şeydir.O olmazsa geriye dönüş başlar.Son olarak yazıyı Kemal Erdem abinin sözü ile bitiriyorum.Henüz film başlamadı. Unutmayın ki bu filmin yönetmeni Zeljko Obradovic.