Çok fazla alıntı gelmiş, ortaya yazayım o yüzden.
Kutay çok iyi anlamış söylemek istediğimi.
Aynen bunu diyorum.
A) Takım rezil ve kepazedir demiyor.
B) Herhangi bir X takımının direkt rakibi olduğu söylenen takımlara Top 16'da 0-4 yapması rezillik ve kepazeliktir diyor. Ben katılmıyorum.
Olympiacos da olsa, CSKA da olsa, Real Madrid de olsa, Barcelona da olsa, hatta bütçe ve kadro olarak bunlardan 1-2 seviye aşağıdaki Maccabi ve Panathinaikos da olsa, doğrudan rakipleriyle oynadıkları 4 maçı da kaybetmeleri bana göre rezillik ve kepazeliktir.
Bizim takımı da bu kategoriye dahil ediyorum müsadenizle...
@Umut
Türkçe konusunda biraz sıkıntı yaşıyorsun bence.
Aptallık yapmak için aptal olmaya gerek yoktur, herkes bazen aptallık yapabilir.
Salaklık yapmak için de salak olmaya gerek yoktur, herkes bazen salaklık yapabilir.
Kepazelik diye tanımladığım durum için de kepaze olmaya gerek yoktur, bazen kepazelik diye nitelenecek duruma düşülebilir.
Senin sorunun müneccimlik yapmak ve niyet okuyup bu adam hain, çakal, yavşak yargısına varmak.
Sonrasında da koyduğun teşhis üzerinden tartışmaya girmek.
Herkese karşı yapıyorsun bunu, bana karşı değil sadece...
Kendi sitemde neden bu üslupla yazmadığımı soruyorsun.
Sitemde Olympiacos ve CSKA'nın bizim rakibimiz olmadığını iddia eden kimse yok.
Burda olunca ben de ortama uygun dil kullanmak zorunda hissediyorum kendimi...
Takımla ilgili yazdığım yazı ortada, okumayan varsa buyursun...
http://www.altinciadam.com/2015/01/18/sap-samanla-karisinca/Herkesin salladığı ortamda yapılan yanlış ve haksız eleştirileri düzeltmeye çalışan,
Değinilmekte eksik kalınan noktalara da elinden geldiğince değinmeye çalışan ve bunları yaparken de;
Barcelona'yı saha avantajı olmadan da bu takım eler diyecek kadar olumlu konuşan kaç kişi gördün?
@hkn7Çelişki var gibi duruyor ama çelişki yok.
Bahsettiğin yazıda şöyle diyorum zaten F4 beklentimi dile getirirken:
"Son olarak maç sonu oynamak ile ilgili yazdıklarımla biraz çelişse de."
Rakibimiz Olympiacos, CSKA veya Real Madrid olsa, 3-1 veya 3-2 eleniriz derdim.
Bu sene Barcelona'yı beğenmiyorum. Deplasmanda kazandığımız maç öncesi 1 hafta boyunca kazanacağımızı söylemiştim örneğin.
Çeyrek finalde eşleşirsek, saha avantajı olmadan da eleyeceğimizi düşünüyorum.
Maccabi veya Panathinaikos'u da oyun ve kalite olarak bizim seviyemizde görmüyorum.
Ki zaten 1. sınıf basketbol oynadığımızı ve 1. sınıf savunma yaptığımızı anlatıyorum yazı boyunca.
Çelişki yok haliyle...
@Cem Ağrak
Top 16 başladığında aramızda konuşuyorduk hatırlarsan.
İçerde Olympiacos ve CSKA'yı yenmenin, takımın gelişimi açısından öneminden bahsediyorduk.
Bu takımlara karşı 1/3 yaparak grubu 2. bitirmektense, 2/2 yaparak 3. bitirmenin daha değerli olduğunu anlatıyordum sana.
F4 yapılır, şampiyon olunur ayrı konu.
Top 16 aşamasında CSKA ve Olympiacos'a 4 maçı da kaybetmek...
Kabul edilecek gibi değil....