Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845892 defa)

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
0-4'le başladılar euroligde konsantrasyon sorunları yaşıyorlar yinede zor maç olur 50 sayı fark yeriz  ;)

Çevrimdışı OUZZ

• Üye
  • Yer: KAYSERİ
  • FB
hoşgeldin kardeşim..
Hoşbuldum abi, 8 aydır okuyorum.
Yazmak istedim ve üye oldum.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Güzel galibiyetti...15-20'ye gitmesini yine biz engelledik..Zaten sorun burada..CSKA Moskova ve Olympiakos bizi yenmedi, biz onlara yenildik. Zaten dün o ayarda bir takım olsa karşımızda maçı kaybedecek her şeyi yaptık. Şimdi tam anlamı ile orta direk bir takımız. Yapacağımız bir hamle bizi kaymak tabakaya çıkarır....Onu da bu sezon mu artık gelecek sezon mu yapacağız görecegiz. Ama ben Ricky'nin takıma dönmesiyle farklı bir oyun izleyeceğimize inanıyorum. 

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Zor bir maçı güzel bir galibiyetle geride bıraktık. Emeği geçenlere teşekkürler. Herkes elinden geldiğince emek veriyor ama Vesely gerçekten başka. İnşallah uzun yıllar bizimle birlikte olur.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
ricky gou bogdan zisis in maçı olma ihitmali yüksek gibi duruyor ama belli de olmaz yavru..
yenelim de Zoriç 30 sayı atsın
hatta Zoriç'i orda bırakıp Vasquez'i alıp geri gelelim :)
Uçaktan filan atsınlar gidiş yada dönüş yolunda :) Hayır adam yabancı oyuncu kontenjanın da oynayarak  niteliksizliği sayesinde yer kaplamasını geçtim,oğuz ve semih kardeşimin sürelerini de çalarak takımı sabote etmeye başladı. Kesinlikle bir totem yada çözüm bulmamız lazım.. Afrikadaki kaynakları sağlam olan sayın Kemal Erdem'in Voodoo büyücülerine gerekli talimatları vermeli..

Çevrimdışı Semazen

• Üye
Uçaktan filan atsınlar gidiş yada dönüş yolunda :) Hayır adam yabancı oyuncu kontenjanın da oynayarak  niteliksizliği sayesinde yer kaplamasını geçtim,oğuz ve semih kardeşimin sürelerini de çalarak takımı sabote etmeye başladı. Kesinlikle bir totem yada çözüm bulmamız lazım.. Afrikadaki kaynakları sağlam olan sayın Kemal Erdem'in Voodoo büyücülerine gerekli talimatları vermeli..

Öncelikle şunu belirteyim: mesajım kesinlikle size değil, Zoric'e laf eden herkese.

Zoriç'in, Semih veya Oğuz'un sürelerini çalması diye bir şey olamaz ki, böyle bir şeye inanırsak ta bu Obradoviç'e bir hakaret olur. Neticede Zoriç kimseyi tehdit ederek süre almıyor. Bilakis ona süreyi Obradoviç veriyor. Bir taraftan Obradoviç'i yere göğe sığdıramayacağız, bir yandan da Zoriç'i aldığı sürelerden dolayı eleştireceğiz. Bu dürüstlük olmaz. Zoriç gerçekten oğuz ve Semih'ten kötü olmasına rağmen süre alıyorsa veya buna inanılıyorsa o zaman Zoriç değil, Obradoviç eleştirilmelidir.

Zoriç'le ilgili benim düşüncem; Koç süre veriyorsa sorun yoktur. Demek ki bir bildiği var.

Çevrimdışı afat

Zoricin orta mesafe sutuna ihtiyacimiz oldugu icin obradovic tercih ediyor bence.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Sözleşmeli oyuncu Zoriç, oyun bilgisi iyi ama çok kötü oynuyor size sorunu var.
elde sözleşmeli oyuncun varsa mecburen oynatacaksın başka çaremiz yok . bu sene için konuşmak gereksiz bence.
haa seneye takımda olursa o zaman oturur hep beraber söveriz.

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
Öncelikle şunu belirteyim: mesajım kesinlikle size değil, Zoric'e laf eden herkese.

Zoriç'in, Semih veya Oğuz'un sürelerini çalması diye bir şey olamaz ki, böyle bir şeye inanırsak ta bu Obradoviç'e bir hakaret olur. Neticede Zoriç kimseyi tehdit ederek süre almıyor. Bilakis ona süreyi Obradoviç veriyor. Bir taraftan Obradoviç'i yere göğe sığdıramayacağız, bir yandan da Zoriç'i aldığı sürelerden dolayı eleştireceğiz. Bu dürüstlük olmaz. Zoriç gerçekten oğuz ve Semih'ten kötü olmasına rağmen süre alıyorsa veya buna inanılıyorsa o zaman Zoriç değil, Obradoviç eleştirilmelidir.

Zoriç'le ilgili benim düşüncem; Koç süre veriyorsa sorun yoktur. Demek ki bir bildiği var.
Benimde sözüm asla sana değil genel olarak söylemek istiyorum :)
Obradovic'i twitter ortamında özellikle her yenilgi sonrası savunmam yüzünden paralı goygoycusu ünvanı kazanmış biri olarak (ki bundan sonuna kadar gurur duyarım ) Fenerbahce Ülker kariyerinde benim basketbol anlayışıma göre tek ve en büyük hatası L.Zoric olmuştur. Ha alındığı zaman hatamıydı tartışılır. Sonuçta hem geç gelmişti hemde piyasa da oyuncu yoktu vs.. bir çok bahane sunabilirsiniz lakin Yaz ayında onu gönderememek ( sözleşmesi gereği olduğu söylense de rahatlıkla seninle çalışmak istemiyorum dediğin adamı gönderebilirsin bir şekilde bence tabi bu )
Hataydı.. Zoric'in aldığı süreye gelirsek, Obradovic'in elinde ''yabancı'' oyuncu olarak duran zoric + kendi getirdiği bir oyuncu ne dersek diyelim onun etinden sütünden yararlanmak istiyor kendine getirtmek istiyor benim bahsettiğim süre çalma olayı bu..

Çevrimdışı Semazen

• Üye
...
haa seneye takımda olursa o zaman oturur hep beraber söveriz.

Sövme işine beni karıştırmayın. Ben mülayim adamım, kimseye sövemem :P

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Sövme işine beni karıştırmayın. Ben mülayim adamım, kimseye sövemem :P

sana kimse laf edemez abim ...
seneyi sonra konuşuruz bence Allah'ın izniyle bu seneyi bi güzel bi şekilde bitirelim ;)

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Çok doğru yorum ..cska ve olympiakos bizi yenmedi..biz yenildik resmen...en basitinden su maçtaki ft yuzdesine yakin atsak iki maçıda 5 sayı farkla alirdik...
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2015, 14:26:40 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
İyiki Zisisi almışız diyorum,henüz çok ta iyi değil bu arada ama  dünkü maçta adeta ders verdi. Hem savunmada hem hücumda oldukça iyiydi. Hatalar da yaptı ama Guard gibi oynadı. Kenana üzülmemek elde değil ne yapacağını bilmeyen şaşkın ördek gibi dolaşıyor, bir pozisyonda topu dışarıda Zoriçe attı bekliyor olduğu yerde. En azından hemen yine Zoriçe yaklaşıp topu isteyebilir, inisiyatifi ele almayı deneyebilir. 40 tane blok yese de potaya gitmeyi denesin. Hoca Berke süre verse daha iyi olacak sanki.

Çevrimdışı akarship

• Üye
Malaga kalbura çevirir bizi

Çevrimdışı akarship

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #3479 : 23 Ocak 2015, 14:44:36 »
Ya goudelock takıntısı başladı şimdide
çok gülüyorum. .
seviye düşüyor denilen adamın bi rakamlarına bakın lütfen......

Ben istatistik konusunda Arsene Wengere hak verenlerdenim, hakkaten çok kötü oynuyor be Cem :(