Genelde kazanırız veya kaybederiz diye hissederim ama bu maçtan önce sonuca dair hiçbir şey hissedemiyordum. Kaybetmememiz gereken bir maçı daha kaybetmedik, takıma tebrikler...
Şöyle bir maç yazısı yazdım, okumak isteyen varsa paylaşayım burada da...
http://www.altinciadam.com/2015/01/31/muhim-olan-3-puandi/
Linke tiklamaya usenenler icin bazi ifadeleri buraya kopyalamak istiyorum:
"Oyuna geçersek; Fenerbahçe Ülker ilk yarıda sadece 28 sayı üretebildi ve soyunma odasına 2 sayı farkla geride girdi. Skorun bu kadar düşük kalmasının 2 temel sebebi rakibe verilen hücum ribaundları ve Goudelock’un hücumda gereksiz zorlamalarıydı. [...] İlk yarı boyunca rakibine tam 11 hücum ribaundu verdi Fenerbahçe. Bu durum Malaga’ya 2. şans sayıları kazandırdığı gibi, Fenerbahçe’nin de hızlı hücum imkanı bulamamasına neden oldu. Hızlı hücum sayıları gelmediği gibi, Andrew Goudelock’un gereksiz bire birleri nedeniyle set hücumlarında istediği ritmi bulamadı Fenerbahçe Ülker. Söz konusu iki etken nedeniyle ilk devre sadece 28 sayı üretildi."
Simdi ben burayi okuduktan sonra, ne yalan soyleyeyim, yazinin geri kalanina bakmadim. Macin tekrari baslayinca, ozellikle Goudelock'a odaklanip tekrar izledim. Macin ilk yarisindaki sonucun muessibi olarak gosterilen Goudelock neler yapmis bir bakalim:
(1) Goudelock, ilk ceyrekte 9 sayi atip, harika bir asist yapti. Zorlamasi yok gibi.
(2) Goudelock, 2. ceyrekte 6 kusur dakika kala maca giriyor. Bu dakikadan sonra hucumlar su sekilde. Ilk iki hucumda 2 defa pas verdi. Ilkini Emir kacirdi; daha sonra Bjelica serbest atislari kacirdi. Bu arada Zoric hucum faul yapti. 4. hucumda Goudelock ucluk atti ve kacirdi. 5. hucumda iceriyi zorladi ve sayiyi buldu. 6. hucumda Emir kendi sahasina kacirdi topu. 7. hucumda Goudelock topu Bjelica'ya verdi, o da Vessely'e aktardi: Vesely kacirdi. 8. hucumda Zisis zorladi ve kacirdi. 9. hucumda Zisis'in pasinda Vesely topu kaptirdi. 10. hucumda Bjelica ve Vesely hizli hucum sayisi buldular. 11. hucumda Goudelock, Bjelica'ya pas verdi ve Bjelica uclugu kacirdi. 12. hucumda anlamsiz bir hizli hucum yapmaya calisan Bjelica, topu kaybetti. 13. hucumda topu kapan Goudelock'in asisti ile Vesely sayiya ulasti. 14. hucum son saniyede orta sahadan atilan suttu, Goudelock kacirdi.
Simdi, bu bilgiler isiginda soruyorum: hangi zorlamalardan bahsediyorsunuz?