Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 863624 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Bence Zoric gelecek sene icin Malaga'ya kanal yapmaya calisti. 
bu sene maksimumu bize versinde yeter, isterse kanal istanbul utopyasini yapsin : ).

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Genelde kazanırız veya kaybederiz diye hissederim ama bu maçtan önce sonuca dair hiçbir şey hissedemiyordum. Kaybetmememiz gereken bir maçı daha kaybetmedik, takıma tebrikler...

Şöyle bir maç yazısı yazdım, okumak isteyen varsa paylaşayım burada da...

http://www.altinciadam.com/2015/01/31/muhim-olan-3-puandi/

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Yalnız Pana'ya maçı iyi ki satmış Obradoviç deplasmanda. Karşı gruba gidip Cimbom' a koydular bugün ama son dakikalarda gevşediler, hoşuma gitmedi hiç.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Maçın tekrarı youtube a yüklenmiş bekleyenler için
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Gou Avrupa'da kral olur umarım kalır ve bizimle kral olur adama yapılan baskı yakında Bad Boys'un Jordana yaptığına yaklaşacak onun Avrupa versiyonu olur diyelim.

Takıma tebrikler güzel galibiyet aldık.

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
Mac tekrarı başladı ntvspor da arkadaşlar bilginize
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Gou Avrupa'da kral olur umarım kalır ve bizimle kral olur adama yapılan baskı yakında Bad Boys'un Jordana yaptığına yaklaşacak onun Avrupa versiyonu olur diyelim.

Takıma tebrikler güzel galibiyet aldık.

Goudelock bence NBA'e yakın zamanda dönmez, orada zamanında beğenilmedi(daha doğrusu 1-2 arasında kalıp 2'ye boyu yetmedi), Avrupa'nın zirvesine çıkmadan karısıyla çocuğuyla tekrar ülke değiştirip bench'ten oyuna girmeye çalışmak cazip gelmez, gelmemeli.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Goudelock bence NBA'e yakın zamanda dönmez, orada zamanında beğenilmedi(daha doğrusu 1-2 arasında kalıp 2'ye boyu yetmedi), Avrupa'nın zirvesine çıkmadan karısıyla çocuğuyla tekrar ülke değiştirip bench'ten oyuna girmeye çalışmak cazip gelmez, gelmemeli.

İnşallah öyle olur ama NBA herkesin hayali oluyor Gou'nun aklında da vardır herhalde

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
gou'yu ikili savunmak karşı takım için ileride çözüm olmayacaktır ve değişerek savunmaya başlayacaklardır iki durumda da böyle giderse durdurulmaza doğru gidiyor
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2015, 01:05:27 Gönderen: lancelot »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın Baş Antrenörü Zeljko Obradovic, bekledikleri gibi sert bir maç oynadıklarını belirtti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Zeljko Obradovic, “Beklediğimiz gibi sert bir maç oynadık. Unicaja Malaga’nın çok agresif oynayacağını ve Top 16’da ilk galibiyetlerini almak isteyeceklerini biliyorduk. Top 16’da galibiyet alamamış olmalarına rağmen iyi oynuyorlardı. Her maçta mücadele ettiler ve kazanmak için fırsatları vardı. Maça gelecek olursak; Malaga çok fazla hücum ribaundu aldı ve bu da bizi zorladı. İkinci yarıda daha iyiydik ve ribaundları daha iyi kontrol ettik. Çok önemli bir maçı kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Unicaja Malaga’yı da tebrik etmek istiyorum çünkü iyi bir sezon geçiriyorlar” şeklinde konuştu.

Andrew Goudelock: “Malaga’da kazandığımız için mutluyuz”

Maçın skorer ismi Andrew Goudelock ise, “Bu tip maçları kazanabilmek önemlidir. Elde ettiğimiz her galibiyet bizim adımıza ilerisi için bir adım. Buraya gelip galibiyet için savaşmak istiyorduk. Malaga iyi bir hücum ribaundu takımı ve gerçekten sert oynuyorlar. Bence ikinci yarıda iyi bir iş çıkardık. Sadece 60 sayı üretebildiler ve bu da bizim savunmamızın bir sonucuydu. Skorboardda çok büyük bir fark yaratamadık ancak topu paylaştık ve sabırlı oynadık. İkinci yarıda, özellikle de üçüncü çeyrekte daha başarılıydık. Son bölümde de onların alan savunmasına ve presine karşı konsantreydik. Malaga’da kazandığımız için mutluyuz” ifadelerine değindi.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Twitter'da yazdım şuraya da yazalım
"Fenerbahçe Ülkerli oyuncular müteahhit Andrew'in Malagada diktiği GouPlaza'nın teras katında keyif kahvesi içiyorlarmış..."""

Twitter'da bende yazmıştım buraya da koyayım o zaman ;
Bu galibiyet, hem Malaga'nın piçlerine, hem içimizdeki piçlere girsin. Size uyku yok, kabus gibi çökeceğiz üstünüze.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Hayret yahu biz genelde İspanya deplasmanına giderken uçakta maçı kaybetmeyi kabullenirdik.
Takım son iki İspanya yolculuğunda ki sonuçları alışkın olmadığımız şeyleri bizlere yaşatıyor. 
Zorluklar karşısında duruşun karakterini şekillendirir.
Bu takım hata yapıyor, yapmaya da devam edecek ama görünen o ki asla geri adım atmayacak,sinmeyecek.
Sene sonunda nerede oluruz neler yaparız bilinmez ama ben takımın evrilmeye başladığı durumdan gayet menunum.
...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
O değilde Haha bunu yazacağıma inanmazdım Zoriç için 4 dakakalık savunması takdire şayan dı..

Atın beni denize ancak paklanırım
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Genelde kazanırız veya kaybederiz diye hissederim ama bu maçtan önce sonuca dair hiçbir şey hissedemiyordum. Kaybetmememiz gereken bir maçı daha kaybetmedik, takıma tebrikler...

Şöyle bir maç yazısı yazdım, okumak isteyen varsa paylaşayım burada da...

http://www.altinciadam.com/2015/01/31/muhim-olan-3-puandi/

Linke tiklamaya usenenler icin bazi ifadeleri buraya kopyalamak istiyorum:

"Oyuna geçersek; Fenerbahçe Ülker ilk yarıda sadece 28 sayı üretebildi ve soyunma odasına 2 sayı farkla geride girdi. Skorun bu kadar düşük kalmasının 2 temel sebebi rakibe verilen hücum ribaundları ve Goudelock’un hücumda gereksiz zorlamalarıydı. [...] İlk yarı boyunca rakibine tam 11 hücum ribaundu verdi Fenerbahçe. Bu durum Malaga’ya 2. şans sayıları kazandırdığı gibi, Fenerbahçe’nin de hızlı hücum imkanı bulamamasına neden oldu. Hızlı hücum sayıları gelmediği gibi, Andrew Goudelock’un gereksiz bire birleri nedeniyle set hücumlarında istediği ritmi bulamadı Fenerbahçe Ülker. Söz konusu iki etken nedeniyle ilk devre sadece 28 sayı üretildi."

Simdi ben burayi okuduktan sonra, ne yalan soyleyeyim, yazinin geri kalanina bakmadim.  Macin tekrari baslayinca, ozellikle Goudelock'a odaklanip tekrar izledim.  Macin ilk yarisindaki sonucun muessibi olarak gosterilen Goudelock neler yapmis bir bakalim:   

(1) Goudelock, ilk ceyrekte 9 sayi atip, harika bir asist yapti.  Zorlamasi yok gibi. 

(2) Goudelock, 2. ceyrekte 6 kusur dakika kala maca giriyor.  Bu dakikadan sonra hucumlar su sekilde.  Ilk iki hucumda 2 defa pas verdi. Ilkini Emir kacirdi; daha sonra Bjelica serbest atislari kacirdi.  Bu arada Zoric hucum faul yapti.  4. hucumda Goudelock ucluk atti ve kacirdi.  5. hucumda iceriyi zorladi ve sayiyi buldu.  6. hucumda Emir kendi sahasina kacirdi topu.  7. hucumda Goudelock topu Bjelica'ya verdi, o da Vessely'e aktardi: Vesely kacirdi.  8. hucumda Zisis zorladi ve kacirdi.  9. hucumda Zisis'in pasinda Vesely topu kaptirdi.  10. hucumda Bjelica ve Vesely hizli hucum sayisi buldular.  11. hucumda Goudelock, Bjelica'ya pas verdi ve Bjelica uclugu kacirdi.  12. hucumda anlamsiz bir hizli hucum yapmaya calisan Bjelica, topu kaybetti.  13. hucumda topu kapan Goudelock'in asisti ile Vesely sayiya ulasti.  14. hucum son saniyede orta sahadan atilan suttu, Goudelock kacirdi. 

Simdi, bu bilgiler isiginda soruyorum: hangi zorlamalardan bahsediyorsunuz? 

Çevrimdışı Soner

• Üye
  • Yer: Manisa
goudelock ve vesely cok ozel oyuncular. alıp getirenden Allah razı olsun