Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 801197 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Beyler neden kazandık ya şimdi Obra düşmanları yeni teoriler üretecek.bakınız;
Fenerbahçe 1. olacak,Pana ise 4. olacak ve Obra isteğine ulaşacak burada maç verip seri orada bitecek :D
Komisyoncudan ne beklersin ki :D
FENERBAHÇE

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Hata yapmamak gerekiyor.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Oynar abi. Annesi ya da babasının Türk olması yeterli.
abisi oynuyor(mutlu akpınar) ama eminde değildim teşekkürler
« Son Düzenleme: 14 Mart 2015, 12:03:30 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Yenilgiyi aklımın ucundan geçirmiyorum. Takım olma yolunda ciddi mesafe katettik.
Top 16 öncesi performansından dolayı yerden yere vurduğumuz Zoriç bile çok değişti. Mücadelesinden dolayı adamı sever oldum.  :) Buna artı olarak Zisis'in performansıda da yükselme var.
Tamam zor bir deplasman ama muhteşem dörtlümüzle (Gou, Bogdan, Bjelica, Vesely) Oly'nin fişini çekersek, bunun sürpriz olacağını düşünmüyorum.
Beklediğim bir galibiyet oldu. Semih ve Oğuz'u da beğendim, elinden geleni yaptılar. Bogdan beklentilerin altında kaldı.
Gou çok çok özel bir oyuncu. Topu uzun süre elinde tutmadığı ve karar anlarında doğru tercihlerde bulunduğu sürece kusursuz. Bugün de bunları yaptı.
Koç sene başına göre oldukça formda ve motive. Taşlar yerine oturdu. Takımda herkes ne yapması gerektiğini ve en önemlisi haddini biliyor. Kısaca biz takım olduk.
Samimi söylüyorum şimdiden forumda FB Ülker Eurolig şampiyonu başlığı açılabilir.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
(İhsan Bayülkem mode on)Goudelock'ın ikili sıkıştırmaları çözme noktasındaki gelişimi, her gün sokak basketbolu stilinden uzaklaşıp birebirlerini takım düzenleri içinde keskinleştirmesi... (İhsan Bayülken mode off)

Mart ayının ortasına kadar kafada sezonu çoktan bitirmiş olması gereken Emir'in gösterdiği mental direnç, oyunu yönlendiren adam olmaktansa set içinde fark yaratan adam olmaya evrilişi...

Eskiden ayakları yerden kesilmeyen Oğuz'un, herkesin dilendiği avrupanın en atlet pota altı rotasyonlarından birine kurduğu dominasyon...

Bjelica'nın penetrelerini bu denli geliştirmesi...

Bogdanovic'in takımın bir numaralı skor opsiyonu olmaktansa, takım oyuncusu rolüne ikna edilmesi...

Vesely'nin post üzerinde sayılar bulması...

Oyuncuların sezon içerisindeki gelişimleri, adaptasyonları tek kelimeyle muazzam. Fenerbahçe Ülker organizasyonun 3 sene önceki leş noktadan 9 deplasman galibiyeti alacak noktaya gelmesi muazzam.

Teşekkürler koç, sana ve senden bir an şüphe etmeyen adamlara selam olsun.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Takım ne zaman dönüyor bilmiyorum ama nasıl futbol takımı Sevilla'yı eleyip geldiğinde havaalanında karşılandı bu oyuncularında karşılanması gerekir.Oğuz Savaş önceden 3 cm zıplayamıyor diye eleştiriyorduk şimdi o halinden eser yok,eskisi gibi show up yaparken hemen faul almıyor.Emir Preldzic ilk defa bu kadar istikrarlı,savunması biraz daha gelişti ve şutu eskisine nazaran daha iyi.Semih Erden konsantre olduğunda izlemesi keyif veriyor dün 1.periyotta olduğu gibi,ama konstantrasyonunu kaybettiği zaman saçmalıyor dün 3.periyotta olduğu gibi,Gou'nun fazla bire bir oynatıldığı için eleştirenler vardı Obradovic'i ama dün öyle olmadı ve hep setleri Gou üzerinden oynadık.Hickman'ı eleştirildiği dönemde bile savunmuştum.Zisis dün Spanoulis'i parkeden sildi.Bjelica mükemmeldi,açıkçası seneye takımda kalmama ihtimali korkutmuyor değil,Vesely her zamanki gibi oynadı,savunma konsantrasyonumuz üst düzeydeydi,sadece 1 tane hücum ribaundu verdik.Geçen sene tarihi rezalet yaşatan bayan basketbol takımının her maçına giden başkan ve yöneticiler ne hikmetse erkek basketbol takımının maçına gitmiyor,maçı geçtim geçenlerde imzalanan Odeabank sponsorluk anlaşmasında da yoklardı.Bu galibiyet Aziz'e gelsin.
« Son Düzenleme: 14 Mart 2015, 11:52:06 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Muhteşem bir galibiyet aldık, korkunç serbest atış yüzdesi, Oly lehine çalınan saçma düdüklere rağmen, ikili averajı alıp dönmek çok çok büyük iş. Hala Goudelock falan tartışacak varsa köprüden atsın kendini :D

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
ZISIS, NIKOS maç sonu açıklamaları

"It is a very important win in a difficult game, which we managed very well. We were preparing especially for this game and it cost us the loss to Galatasaray in the Turkish League. Tonight we played great defense on Spanoulis and we had a balance in both ends of the court. It is a big win, but nothing is decided yet. Now we have to win the three games at home in order to give value to the road victories in Moscow and Piraeus. There is a mysterious gap in our performance between home and road games. When we play at home we are affected by the enthusiasm, but outside we keep our concentration and remain dedicated to the coach�s plan."
Çok doğru..evimizde daha telasliyiz..
Ve ne yazık ki kesinlikle o anonscu değişip eskisi geri gelmeli

• Üye
Ya bu Melih'i sırf yaydığı pozitif enerji için bile takımda tutarım ben olsam. Takımın neşe kaynağı adam. Coach'un en çok kızdığı ama bence en çok da sevdiği oyuncu. :)
Koc genelde saha içi de birşey kızdığı an yaninda birini bulamazsa kizacak hemen melihe gidip kızıyor...hehe..

• Üye
3 noktayı daha iyi seviyeye cekmemiz lazim...
1. Ft yuzdemiz %75 civarına gelmeli..
2.mac başına 1.5 asist arttırıp 1.5 top kaybı azaltmaliyiz..
3.mac başına 2 savunma Rebi daha fazla almaya başladığımız anda
Bu 3 nokta bize 10 sayılık daha artı diferans getirecektir ki  f4 de şampiyonluk bile hayal olmaz.

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Bu maç özelinde Bogdan fazla eleştiriliyor bence. Spanoulis ritm bulamadıysa bunu ilk yarıda Bogdan'ın ona yaptığı savunmaya da borçluyuz biraz. Elinden her iş gelen, böyle bir kısaya sahip olduğumuz için mutlu olmalıyız.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Milano bu sene çok kötü, rahat alırız bu maçı :D

• Üye
Ama zisis ne yaptı öyle spayi... Ordan soktu buradan çıkardı resmen...adama ana avrat kufretsen ancak bu kadar olur .

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Bu maç özelinde Bogdan fazla eleştiriliyor bence. Spanoulis ritm bulamadıysa bunu ilk yarıda Bogdan'ın ona yaptığı savunmaya da borçluyuz biraz. Elinden her iş gelen, böyle bir kısaya sahip olduğumuz için mutlu olmalıyız.
bogdan sakat olsa şu maçı almak o kadar kolay olmaz ama dün bogi savunmada perdelere çok takıldı spayı çok kaçırdı bunlar direk spadan sayı olarak dönmese de asist olarak döndü şahsen ben dün bogiyi beğenmedim yalnız o olmasa bu maçı alıcağımızıda zannetmiyorum takımın saha içi liderinin o olması düşünüldüğünde dünkü oyunun eleştirilmeside normal ama abartmamak lazım yerin dibine sokmadan
« Son Düzenleme: 14 Mart 2015, 12:09:58 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Tüm iç saha maçlarında olduğu gibi bende tedirginlik hakim.
Okyanusları aşmış durumdayız derede boğulmayalım.
...