Takım ne zaman dönüyor bilmiyorum ama nasıl futbol takımı Sevilla'yı eleyip geldiğinde havaalanında karşılandı bu oyuncularında karşılanması gerekir.Oğuz Savaş önceden 3 cm zıplayamıyor diye eleştiriyorduk şimdi o halinden eser yok,eskisi gibi show up yaparken hemen faul almıyor.Emir Preldzic ilk defa bu kadar istikrarlı,savunması biraz daha gelişti ve şutu eskisine nazaran daha iyi.Semih Erden konsantre olduğunda izlemesi keyif veriyor dün 1.periyotta olduğu gibi,ama konstantrasyonunu kaybettiği zaman saçmalıyor dün 3.periyotta olduğu gibi,Gou'nun fazla bire bir oynatıldığı için eleştirenler vardı Obradovic'i ama dün öyle olmadı ve hep setleri Gou üzerinden oynadık.Hickman'ı eleştirildiği dönemde bile savunmuştum.Zisis dün Spanoulis'i parkeden sildi.Bjelica mükemmeldi,açıkçası seneye takımda kalmama ihtimali korkutmuyor değil,Vesely her zamanki gibi oynadı,savunma konsantrasyonumuz üst düzeydeydi,sadece 1 tane hücum ribaundu verdik.Geçen sene tarihi rezalet yaşatan bayan basketbol takımının her maçına giden başkan ve yöneticiler ne hikmetse erkek basketbol takımının maçına gitmiyor,maçı geçtim geçenlerde imzalanan Odeabank sponsorluk anlaşmasında da yoklardı.Bu galibiyet Aziz'e gelsin.