Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 846148 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #5130 : 29 Mart 2015, 01:08:44 »
Besim kusura bakma ama konuşturana bak demek istiyorum sadece..

Maalesef umutsuz vakka yız
muhteşem öngörü :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5131 : 29 Mart 2015, 01:10:45 »
2 senedir Guard diyoruz..Yine diyoruz..

2 senedir sağlam 5 diyoruz yine diyoruz..

2 senedir 3 numara lazım diyoruz yine diyoruz..

Kota varken 8 yabancı alan takım kota kalktı 6 da kesti..Bu kadar türk almaya ne gerek vardı..

Onu diyorum aynı tas aynı hamam..Geçen sene F16 performansımızdan bukleler sunduk..Rezital yaptırırdık adamlara yaptırdık..

Mvp çıkarırdık çıkardık..Yani demem o olmazsa olmaz..Obradoviçlede olmaz abi..Olmuyorda ayrıca bana göre..Bir kere neden olmuyor..O eski Obradoviç gibi davranmıyor.Adam özünü inkar ediyor..Böyle bir takım Obradoviç tarihinde yok..

Adam gibi Guardı olmayacak...Sağlam 3 numaraların olmayacak..Sağlam Pivotun olmayacak..Bak Pana ile 10 kusur senesine..Varmı böyle takımı..Eee o zaman neden kasıyoruz baba?
murat şov devam etmiş.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5132 : 29 Mart 2015, 01:12:02 »
Obradoviç Teo'yu istedi ama olmadı tamam 1 numara için düşüncesi topu karşıya geçirsin yeter o yüzden Hickmanı aldık Can'ı da orda kullanıyor diyorlar.Peki o zaman Bo'yu niye gönderdik Hickmanın yerine gayet iyi oynardı en azından savunması vardı hırsı vardı Hickman artısı nedir ? savunma desen orta şutu orta.Neyse yine bir mağlubiyet sonrası adamlar atıyor diyip geçelim böyle gelmiş böyle gider....
böyle gitmedi be kardeşim

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5133 : 29 Mart 2015, 01:13:58 »
Besim Zoriç in gelmesi değil mesele..Zoriç bu sene gelmedi..Zoriç böyle iken ona güvenerek bu kadar pahalı kadroya onu Pivot olarak görende..1 sene denedik yok işte..

2. si burada 1-2-3-4-5-6-7-8-.... 60  kişi say bitmez..Herkes bu takıma bir guard lazım demiyormu 2 senedir..Diyor..Sonuç?

3. Bizim savunmada bireysel savunmada 1 tane başarılı oyuncumuz yok..Bu nasıl bir takım kimyası?
Bayağı kotu bi takim kimyasi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5134 : 29 Mart 2015, 01:14:56 »
savunma liderimiz yok abi cem abi sevmesede maciulis bile çok fark ederdi savunmada.
ahahhahaha ya ne farkn edecek. Kenarda havlu bile sallayamaz bizim takimda

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5135 : 29 Mart 2015, 01:17:19 »
savunmada oyuna enerji katacak oyuncu yok abi kinsey,ömer onan,eddie basden tarzı bi adamımız olsa belki farklı olabilirdi.
hala aynı noktada değilsin sanırım

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5136 : 29 Mart 2015, 01:18:51 »
Yemin ederim Pianigiani çaresizliğini iliklerime kadar hissettim bugün yeniden. Arkadaş 2 yıldır takımda oyun olarak 1 gram mı bir ilerleme kaydedilemez? Hala savunma elek gibi hala hücumda ben doğru dürüst bir set hücumu göremiyorum hep isolation ve zorlama hücumlar. Her maçı büyük bir heyecanla bekliyorum bu maç farklı olur bu defa sert sağlam  bir görüntü veririz diye ama her maç hayal kırıklığı en ufak bir ışık göremiyorum geleceğe yönelik
ışık güneş oldu kardeşim

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5137 : 29 Mart 2015, 01:25:01 »
Hala pana ile yanina koymayin diyen var kocu bukadar oyncuyu neden getirdik evcilik oynasim diyemi? Obra net kestane cikti daha savunan seven varsa. Fbyi degil panayo seyretsin koc dun kendi eliyle hediye etti maci taraftarini cok seviyordum ama sevgi dun bitti .
yorumsuz

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
« Yanıtla #5138 : 29 Mart 2015, 01:30:29 »
Abi gece gece iyi güldürdün,Allah ta seni güldürsün  ;D ;D
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5139 : 29 Mart 2015, 01:32:08 »
Iyimser biriyimdir ama bence bugunku sonuclarla ikincilik zora girdi.  Zisis'in sorunlarimiza ne sekilde care olacagi muamma (her ne kadar ilk izlenimler olumlu olsa da). 
sen de bi.bok bilmiyorsun

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #5140 : 29 Mart 2015, 01:34:12 »
sen de bi.bok bilmiyorsun

Abi Alkol var mı?
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5141 : 29 Mart 2015, 01:39:18 »
Geçen sene top16 da bojan ile başlayan tepede topu alıp diğer oyuncuların eline değmeyip birebir zorlamalar ve top kayıpları hepimizi kanser etmişti.Sene sonu bojan gitsin de kurtulalım dedi biçoğumuz.Eğer gouya da bojan rolü biçilirse o bahsedilen platformlarda küfür yemeye devam eder.
Bu şekilde hem takım hem de kendisi zora giriyor.

Bu seneki takım geçen seneden çok daha opsiyon sahibi ve daha karakterli. Sayı kralı bojan top16 da feci toslamıştı aynı tekrardan aynı sonuç çıkar. Korkum bu zorlamaların artmasındandır. Yoksa gounun kalitesi tartışılmaz.

Toslamadi be cenk.  Toslatti

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5142 : 29 Mart 2015, 01:41:09 »
Maçı kaybetmeyi ne tek bir oyuncuya, ne tek bir hakeme, ne de tek bir ribaunta bağlıyorum. Fakat bu maç özelinde Goudelock bence eksi yazmıştır. Yüzdeli bir şekilde 19 sayı atmış bir oyuncu; savunmada aksamışsa, yanında da 5 top kaybı yapmışsa aynı zamanda 36 dakika süre alıp en az ribaunt alan kısa oyuncuysa ve hücumda topu elinde çok tutup hücum akışkanlığına zarar vermişse eksi de yazabilir pek tabii.

Yanlış da anlaşılmak istemem, oyuncunun özelliklerini biliyoruz. Çok iyi savunma yapamayacağının ben de farkındayım. Sadece böyle sırıttığı zamanlarda daha farklı değerlendirilmeli diye düşünüyorum. Belki süresiyle ve hücumda kullanılış şekliyle oynama yapılabilir.

Belirteyim bu mesaj oyuncuyu silme, üzerini çizme içermez. Sadece Goudelock daha kısıtlı sürelerde veya daha bitirici noktalarda görev alırsa sertlik seviyesi yüksek maçlarda savunma direncimiz de hücum akışkanlığımız da artar diye düşünüyorum. Hem belki öyle olursa Goudelock'ın soktuğu çok zor şutlara gerek kalmaz. Zor şutları sokmak elbette marifet gerektirir fakat ne kadar doğru hücum edersek, ne kadar daha az zor şut sokma ihtiyacı hissedersek o kadar ileri gideriz diye düşünüyorum.

Bir de yine sezon başında Bogdan'ın ortalarda görünmediği maçlardan bahsedilmiş. Bogdan net bir şekilde oynadığı oyunda değişiklik yaptı yalnız. Farklı bir şekilde oynamaya son derece iyi ve kısa sürede adapte oldu. Bu da hesaba katılmalı bence karşılaştırma yapacaksak ki bence gerek yok. :)

Maça genel olarak bakarsak herkesin dediği gibi çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Transfer yapılmasını istememiş biri olarak Zisis'in oyunu mest etti. Umut veren bir maç oldu ki bence Cska'yı deplasmanda ikili averajı alarak yenmek çok ütopik değil bu maçtan sonra. İnşallah bu üzücü mağlubiyetten çok etkilenmeyiz ve bu maçtaki direnci her maçta yansıtırız. Yansıtırsak zaten yol açık görünüyor.
muazzam adamsin

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5143 : 29 Mart 2015, 01:44:33 »
Ricky nin asil tendonda sıkıntısı var Volkan abinin dediği gibi bir ayrılık olabilir :(
hay ben o aşilin :( :(

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5144 : 29 Mart 2015, 01:46:59 »
Bu maçtan sonra ilk iki şansı bitmiştir. Mental olarak ne kadar zayıf bir takım olduğumuz da kırılma anlarında kafa kafaya giden her maçta ne kadar saçmaladığımızla belli oluyor. Adamlar sayı atamıyor, çizgiye gidiyorlar. Bizde varsa yoksa üçlük. Girmediği zaman son 2 dakikada 12-2'lik seri yersin böyle.
Barca, Cska, Olimpiakos. F4 adayı üç takım ve üçüne de kendi evimizde, hemen hemen aynı şekilde yenildik. Kötü oynayıp zaten yeniliyorsun. İyi oynayıp, çok iyi savunma yapıp yine yeniliyorsun. Nasıl olacak bu iş böyle böyle. Gerçekçi olmak lazım. Önümüzdeki iki deplasman maçı kaçıncılık mücadelesi yapacağımızı da belli edecek artık. 
değerli dostum.. büyük konusmamak lazim; )