Huseyin Hoca, bana ithafen yazmissin sanirim. Her hafta ayni seyleri konusuyoruz, o yuzden surekli bunlari tekrar etmenin bir manasi yok. Kisaca, deginmek gerekirse:
(1) En iyi salon derken kastin nedir? En yenisi mi? En moderni mi? Oyle ise evet. En iyisi derken, rakip uzerinde en iyi baski yaratan salon mu? Bence en kotusu. O yuzden, muglak bicimde bunu konusmak zor.
(2) Dunya ve Avrupa Sampiyonu oyuncularin cok daha fazlasi diger takimlarda da var. Daha da onemlisi, en iyi oyunculari kadroda biriktirmenin basarinin direkt recetesi olmadigini defalarca gorduk.
(3) Dedigim gibi, ust duzey takimlarin hepsinde, bu tur paralari alan oyuncular var. Bunun bize has sorunu, Turk oyuncularin mentalite olarak cok calismaya yatkin olmamasi olabilir.
Besim Hocam gucume giden iyi ki kulturumuz yok bir de ona sahip olsak yapılacak elestirileri dusunemiyorum minvalinde yorumlar bu sizin de olabilir bir baskasının da olabilir.FB Sk gelen oyuncuyu neden oldursun.Gelen oyuncu burada oynamıyorsa,is ahlakı zayıfsa bu neden klubun ve kocun sucu olsun.Ben bunu anlayamıyorum.
İngiltere Q2 arenadan sonra Avrupa'nın en modern salonuna sahibiz.O oyunculardan rakiplerde de olabilir.Ama bizde de var.Top 10 oyuncudan belki 32u bizde spor da iyi oyuncuyla oynanıyor.Pana bize fark atacak,Bramos 10 ucluk atacak,Pana ilk yarıda 60 atacak takım degil bunu yeme hakkımız yok,olmamalı...Avrupa'nın en iyi kocu bizde,digerlerinde bu luks yok.Ayrıca o salonun akustigi de cok iyi ama sen cekirdek yiyicem dersen o akustik olmaz.Bizim verdigimiz paraları veren de toplasan 4 takım varsa biri de biziz.En iyi antrenoru getiriyoruz,parayı veriyoruz,salonu veriyoruz,taraftar seyirci rekoru kırıyor.Kombinede rekor kırılıyor.Burada oyuncunun da payına birseyler dusmuyor mu?Seyirci rekor kırıyorsa,parayı dokuyorsa basarı isteme hakkı yok mu?
Ben koca birsey demiyorum.Ama koc da istedigi kadroyu kursun,kimsenin bahanesi olmasın.Ben bir taraftar olarak basarı isteme ve bekleme hakkımın oldugunu dusunuyorum.Bir Baskan ve taraftar olarak Ahmet Ozokur'un da,Aziz Yıldırımın da basarıyı isteme hakkı oldugu dusuncesindeyim.OAKA,Dia falan beni acıkcası enterese etmiyor.Real yarın gidip 20 vurup gececekse sen de 3 sayı ile gec.Milano rovansı ne olur tahmin edebilen yoktur.