Aykut Kocaman zamanını da dahil izlediğim en sıkıcı Fenerbahçe vardı sahada,1 tane ceza sahasından şut çekemedik,şu kötü oyunculardan kurulu Trabzon savunmasını bir kere rahatsız edemedik,hayatımın 2 saati boşa gitti,karşımızda hücum planı olan 1 takım olsa en az 2-0 kaybederdik bugün,Allah'tan Trabzon'un hücumla işi yoktu,ona rağmen 2 tane çok tehlikeli kontra yaptılar,1 tanesi çok ama çok netti,bugün 2 puan kaybetmedik,1 puan kazandık.
Takım çok kötü durumda,İsmail Kartal tamamen Aykut Kocaman zamanına dönmüş durumda,bu takım bütün deplasmanlarda puan kaybeder bu oyunla,Fenerbahçe taraftarının takımın izlerken "Gurur duydum bugün"demesi lazım,ben geçen sen kaybettiğimiz maçlarda bile gurur duydum ama bu sene oynadığımız 2 maçta da özellikle bugün utanç duydum resmen.
Sow,Emenike,Gökhan Gönül 3'lüsü facia durumda,acilen bazı değişiklikler yapılmalı,yoksa gidişimiz hiç hayra alamet değil,iş işten geçmeden bazı önlemler almak lazım,yoksa bu oyunla şampiyonluk mümkün değil.Aziz Yıldırım'a da selam olsun,teknik direktörün önemi yok diyor,oysa şu 2 maçta bile görüldü teknik direktörün ne kadar önemli olduğu,bravo! diyorum sadece,iyi giden işleri arap saçına döndürmeyi çok seven bir başkana sahibiz.Böyle oynamaya devam edeceksek kanalı kapattıralım da en azından hem şu Fenerbahçe taraftarına işkence veren Aykut Kocaman futbolunu izlemeyiz hem de paramız cebimizde kalır.