Gönderen Konu: Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig (2014-15 Sezonu)  (Okunma sayısı 115921 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: STSL 2. Hafta, 14.09.2014 - [20.00] Trabzonspor-Fenerbahçe
« Yanıtla #90 : 14 Eylül 2014, 21:11:14 »
Teknik adamların Fenerbahçe'nin şampiyonluklarında payı olmadığına göre oynanan futbol nedeniyle onları eleştirmek de bence yersiz... Maçı izlemiyorum, Fenerbahçe'nin iyi oynadığını söylüyor izleyenler; doğrusu nedir bilmiyorum. Ama eğer durum fbkolik'in yukarıda dediği gibiyse bence İsmail hocayı suçlamak hata olur. Sonuçta bu takımı şampiyon yapacak olan hocalar değil... Dolayısıyla oynanan futbolun sorumlusu da onlar olamaz.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #91 : 14 Eylül 2014, 21:55:54 »
Teknik adamların Fenerbahçe'nin şampiyonluklarında payı olmadığına göre oynanan futbol nedeniyle onları eleştirmek de bence yersiz... Maçı izlemiyorum, Fenerbahçe'nin iyi oynadığını söylüyor izleyenler; doğrusu nedir bilmiyorum. Ama eğer durum fbkolik'in yukarıda dediği gibiyse bence İsmail hocayı suçlamak hata olur. Sonuçta bu takımı şampiyon yapacak olan hocalar değil... Dolayısıyla oynanan futbolun sorumlusu da onlar olamaz.

İyi oynamıyoruz sadece top çeviriyoruz...Ceza alanı içinde 1 tane pozisyon yok.. Zaten ceza alanına giren futbolcu da yok. Trabzonspor ikinci yarı üç tane net kaçırdı kontralardan

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #92 : 14 Eylül 2014, 22:02:17 »
90 dakika bitti akılda kalan bir tane atağımız olmadı...Caner'in frikiği, Mehmet'in direkten dönen şutu, diego'nun da ceza alanı dışından auta giden şutu dışında kaleye gidemedik...Hepsi de 25 metre falan...Yanılmıyorsam isabetli tek şutumuz da yine diego'nun aynı mesafeden attığı şuttu... O rakibi ısıran kaleye giden takım tarih olmuş... Diego takıma uyumsuz, Emre ve Topal taşıdı orta sahada takımı bugün... Bekir de yine rakipleri arkadan seyretti Allah'tan Yatabere atamadı ikinci yarıda..Trabzonspor nasıl istediyse öyle oynadık..Bu şartlarda 1 puan iyidir
« Son Düzenleme: 14 Eylül 2014, 22:04:27 Gönderen: Tekirdağlı »

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #93 : 14 Eylül 2014, 22:09:29 »
Sadece top dolastıran bir takım vardı.Uyusuk uyusuk yan paslarla mac bitti.Su takıma Emenike ve Webo yerine 2 forvet lazımdı ama alınmadı.

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #94 : 14 Eylül 2014, 22:09:38 »
Aykut Kocaman zamanını da dahil izlediğim en sıkıcı Fenerbahçe vardı sahada,1 tane ceza sahasından şut çekemedik,şu kötü oyunculardan kurulu Trabzon savunmasını bir kere rahatsız edemedik,hayatımın 2 saati boşa gitti,karşımızda hücum planı olan 1 takım olsa en az 2-0 kaybederdik bugün,Allah'tan Trabzon'un hücumla işi yoktu,ona rağmen 2 tane çok tehlikeli kontra yaptılar,1 tanesi çok ama çok netti,bugün 2 puan kaybetmedik,1 puan kazandık.

Takım çok kötü durumda,İsmail Kartal tamamen Aykut Kocaman zamanına dönmüş durumda,bu takım bütün deplasmanlarda puan kaybeder bu oyunla,Fenerbahçe taraftarının takımın izlerken "Gurur duydum bugün"demesi lazım,ben geçen sen kaybettiğimiz maçlarda bile gurur duydum ama bu sene oynadığımız 2 maçta da özellikle bugün utanç duydum resmen.

Sow,Emenike,Gökhan Gönül 3'lüsü facia durumda,acilen bazı değişiklikler yapılmalı,yoksa gidişimiz hiç hayra alamet değil,iş işten geçmeden bazı önlemler almak lazım,yoksa bu oyunla şampiyonluk mümkün değil.Aziz Yıldırım'a da selam olsun,teknik direktörün önemi yok diyor,oysa şu 2 maçta bile görüldü teknik direktörün ne kadar önemli olduğu,bravo! diyorum sadece,iyi giden işleri arap saçına döndürmeyi çok seven bir başkana sahibiz.Böyle oynamaya devam edeceksek kanalı kapattıralım da en azından hem şu Fenerbahçe taraftarına işkence veren Aykut Kocaman futbolunu izlemeyiz hem de paramız cebimizde kalır.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #95 : 14 Eylül 2014, 22:16:34 »
Spiker "Sow'un kilo fazlası var" dedi.... Ya Eylül'ün 14'ündeyiz adamın kilo fazlası var...Maşallah

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #96 : 14 Eylül 2014, 23:39:16 »
sonuç olarak baktığımızda beraberlik kötü sonuç değil sonuçta en zor deplasman ve henüz ligin başı. iç saha maçları için kuyt, diego, sow, emenike o da gs, bjk maçları için kullanmalıyız deplasman içinse alperi kullanabiliriz, yada caner solbek değilde sol haf yada sol açık gibi kullanıp rakibi daha çok yıpratabilirmiyiz. her halükarda stoch bu takıma lazımdı adam geçen, kaleye giden, şut çeken, orta yapan, sıfıra inen. emenike, sow, kuyt, diego dahil adam geçebile oyuncu yok maalesef.
ne olursa olsun yenilmemek önemliydi birkaç haftayı iyi sonuçlarla geçebilirsek takım daha iyi oynamaya başlar.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
STSL 3. Hafta, 21.09.2014 - [20-00] Fenerbahçe-Gaziantep
« Yanıtla #97 : 15 Eylül 2014, 04:45:30 »
3. haftada evimizde Gaziantep'i konuk edeceğiz.

Biz ilk hafta evimizde Karabükspor u mağlup ederken, 2. haftada Trabzon deplasmanından sadece 1 puan aldık.

3 gol atarken, 2 gol yedik. Evimizde oynadığımız tek maçı da kazandık.

Gaziantep ise ilk hafta Sivas'ı deplasmanda mağlup ederken, 2. hafta da evinde konuk ettiği Kayseri Erciyes ile zar zor berabere kaldı.

4 gol atarken, 3 gol yedi. Deplasmanda oynadığı tek maçı da kazandı.

Parkedefener-Utkan
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
Ynt: STSL 3. Hafta, 21.09.2014 - [20-00] Fenerbahçe-Gaziantep
« Yanıtla #98 : 15 Eylül 2014, 11:04:50 »
türkiye liginde şampiyonluğun yolu büyük maçları kazanmaktan geçmiyor. biz son yıllara baktığımızda gs, bjk, ts karşısında başarılıyız ve her sene şampiyon olmamız gerekirdi. o yüzden gs, bjk, ts haricindeki maçlar asıl hedef maçlar ayn hırs, aynı konsantrasyon ve azimle maçları oynamak gerekiyor. rölanti oyun istemiyorum. bu maçlardada dikkat edilmesi gereken nokta maçlara iyi başlamak tempolu başlamak ve rakibin direncini kırmak. aks halde rakip motive oluyor direnci artıyor senin konsantrasyonun azalıyor, oyunun düşüyor. sonuçta her maç üç puan ve tam olarak dikkat edilmesi gereken nokta diye düşünüyorum. 

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #99 : 15 Eylül 2014, 12:42:44 »
Herkese merhaba,maalesef rahatsızlığımdan dolayı yazamadım,şimdi iğne etkisiyle biraz rahatladım yazayım.Dün öncelikle,özellikle Aziz Yıldırım'ın suratına sert bir tokat indi,takımı şampiyon yapanın Ersun Yanal'ın olduğu,yani takımı şampiyon yapan Aziz'in karakterli futbocluları değilmiş.Bu futbolcular Ersun Yanal hak edene forma verdiği için istemediler.Sow efendinin göbeği Sow'dan önde gidiyor,Emenike laubali.Selçuk Şahin sırf başkan seviyor diye 2 maçta son anlarda maç başı parası alsın diye oyuna girdi.Kimse kendisini kandırmasın,bu teknk direktör ile bu başkan ve bu futbolcu özellikler arka beşlide oturan futblcular bu iş olmaz,4.yıldız falan gelmez.Yahu bu kadar rezil oyun olur mu?Her sene elimizi kolumuzu sallaya sallaya kazandığımız deplasmadan bu sene 1 puan aldık,tekndik direktörümüz pek memmun.Yazıklar olsun koskoca çınarı görünürde Aziz Yılıdırım fiilliyatta otobüsün arka beşlisi yönetiyor.Bu kulübü bu hale getirenler utansın dieceğim ama utanacaklarını sanmam.

« Son Düzenleme: 15 Eylül 2014, 12:43:02 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı mgul

• Üye
  • Yer: Dünya
« Yanıtla #100 : 15 Eylül 2014, 13:52:04 »
Herkese merhaba,maalesef rahatsızlığımdan dolayı yazamadım,şimdi iğne etkisiyle biraz rahatladım yazayım.Dün öncelikle,özellikle Aziz Yıldırım'ın suratına sert bir tokat indi,takımı şampiyon yapanın Ersun Yanal'ın olduğu,yani takımı şampiyon yapan Aziz'in karakterli futbocluları değilmiş.Bu futbolcular Ersun Yanal hak edene forma verdiği için istemediler.Sow efendinin göbeği Sow'dan önde gidiyor,Emenike laubali.Selçuk Şahin sırf başkan seviyor diye 2 maçta son anlarda maç başı parası alsın diye oyuna girdi.Kimse kendisini kandırmasın,bu teknk direktör ile bu başkan ve bu futbolcu özellikler arka beşlide oturan futblcular bu iş olmaz,4.yıldız falan gelmez.Yahu bu kadar rezil oyun olur mu?Her sene elimizi kolumuzu sallaya sallaya kazandığımız deplasmadan bu sene 1 puan aldık,tekndik direktörümüz pek memmun.Yazıklar olsun koskoca çınarı görünürde Aziz Yılıdırım fiilliyatta otobüsün arka beşlisi yönetiyor.Bu kulübü bu hale getirenler utansın dieceğim ama utanacaklarını sanmam.
"My name is Zeljko Obradovic and I'm very happy with this."

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #101 : 15 Eylül 2014, 13:56:51 »
Spiker "Sow'un kilo fazlası var" dedi.... Ya Eylül'ün 14'ündeyiz adamın kilo fazlası var...Maşallah

Tığ gibi çocuk o spikerin uydurması bu arada türkiyede adam gibi spiker yok malesef.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #102 : 15 Eylül 2014, 14:33:43 »
Tığ gibi çocuk o spikerin uydurması bu arada türkiyede adam gibi spiker yok malesef.
Sow'un tig gibi oldugunu soylerken ironi mi yaptiniz ciddi miydi?
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #103 : 15 Eylül 2014, 15:02:28 »
Valla gözlerim Yanal zamanında oynadigimiz futbolu aradı. Top cevirdik iyi tamam da TS nin bizden fazla pozisyonu var.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #104 : 15 Eylül 2014, 18:02:04 »
Valla gözlerim Yanal zamanında oynadigimiz futbolu aradı. Top cevirdik iyi tamam da TS nin bizden fazla pozisyonu var.

Biz top çevirdik çünkü ilerde top atacak adam yoktu...Geçen sezon ceza alanı ve çevresinde 5-6 adam olurdu, birinden sekse diğeri girerdi topa...Dün Sow ilk yarıda topu ayağına aldı 6-7 saniye destek bekledi sonra geri çıkardı...Bu taktikle Diego da 3-5 maç sonra serer