Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Lig Maçları (2014/15)  (Okunma sayısı 240251 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hmetin

• Ziyaretçi
Sakatlık olmazsa bende 2. Cl den cok umutluyum.Vakıf ile esitleyecegz insallah ama ligde daha dar bir kadro ile mucadele ediyoruz.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ah 3+1 falan olsa da Leo ile oynasak, elinde Montano,Kim var direksiyonda Elif var.
Dela Cruz gidiyorsa hucum olarak ararlar belki ama manset olarak da saklayacakları olmaz.Smacor zaten bol Beşiktaş dan kaptıkları Seyma Ercan,Gozde Yılmaz,Esra,Larsson baya var.Nesli de iyi manset alıyor.Obur taraftan Ecz.'da dengesiz takım gibi gozukuyor.Nilufer'i can havliyle yenmisler.Vakıf yedeklerine bizim gibi 2. seti veriyorlardı 21-16 dan 24-25 oldu.Zor aldılar.Kadro dar bizde sıkıntı o ve Meliha hemen gelisecek gibi de durmuyor.Kristin'i de ben tutmuyorum acıkcası saglam bir pasor ve yerli smacor olsa hic sıkıntımız olmayacak.

Abi sen maçı izlemedin sanırım...

Eczacıbaşı bugun resmen DE LA CRUZ Voleyball team di
HaBaBaM GüM GüM GüM

hmetin

• Ziyaretçi

Hocam izledigimi sanıyorum ama saygım da sonsuz, Dela Cruz'un o sıcraması,zımbaladıgı toplar gordum.Mansette ozellikle ilk 2 set inanılmaz aksadıgını da gordum.Poljak da muhtesem oynadı,Larsson da super oynadı.Busra haric herkes iyiydi.Gozde Yılmaz sonradan girip cok etkili oldu.

Çevrimdışı kuga

• Üye
  • Yer: İstanbul
Link bulabilir miym maça acaba?
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
Galatasaray geçen seneye göre baya gerilemiş. Meijners'i manşeti sağlam oyuncu bilirdim geçen sene Bosetti'yi istatistiklerden ve final serisinden takip ederken öyle bir algı olmuştu ama maçın en kötüsüydü. Bir ara Eczacıbaşı filan alacaktı aman aman. Centoni klasik Centoni gazla çalışıyor ama bir yere kadar. Ortalar yetersiz vs vs Galatasaray geçen seneden daha kötü CEV kupasını mümkün değil alamazlar şimdiden söylim.

Sahada oyun olarak söylenebilecek fazla bir şey yok. Montano'yu fazla zorlamadık ama onun sahada olması büyük ağırlık. Nihayet oynuyor olmasına sevindim.Çok daha iyi olucak. Dicle'nin performansını beğendim. Kim iki maçtır servislerde ateş ediyor umarım bunu devam ettirir. Kristin görece daha iyiydi. Ligde Eczacıbaşı ve Vakıfbank maçlarını ardarda oynayacağız o maçlardaki tempomuzu merak ediyorum.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Aslı Kalaç tan üst düzey orta olur diyen Gs lilere neremle güleceğimi bilemiyorum..

Alt yapı üst yapı dahil 3 senede Voleybola toplam 15 milyon dolar harcamış Gs ve daikin..Sonuç...

Püpppptttt
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra

Murat'cim ben izledim ama De la Cruz yapmasi gereken disinda fazla bir sey yapmadi.  Hucumda yer yer iyiydi; yer yer ise bayagi kotuydu.  Zaten o bolumlerde disari alininca, Eczacıbaşıbasi cikisa gecti.  Verilen iki sette ise buyuk payi vardi: cok ama cok kotu manset aldi.  Vakifbank maden bulmuscasina ona atti. 

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Murat'cim ben izledim ama De la Cruz yapmasi gereken disinda fazla bir sey yapmadi.  Hucumda yer yer iyiydi; yer yer ise bayagi kotuydu.  Zaten o bolumlerde disari alininca, Eczacıbaşıbasi cikisa gecti.  Verilen iki sette ise buyuk payi vardi: cok ama cok kotu manset aldi.  Vakifbank maden bulmuscasina ona atti. 

De la Cruzun zaten özelliiği o..

Yalnız kaçırdığın bişey var..Eskiden Eczacıbaşı de çıkan açık toplara vuran bir oyuncu yoktu..Esra-Havelkova Usiç falan hep sıkıntı idi..Neslihan da bitik..De la Cruz bu konuda ilaç olmuş onlara..Bence o oynamasa Esra oynasa bugun kazanma şansları yoktu
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Besim

• Üye
De la Cruzun zaten özelliiği o..

Yalnız kaçırdığın bişey var..Eskiden Eczacıbaşı de çıkan açık toplara vuran bir oyuncu yoktu..Esra-Havelkova Usiç falan hep sıkıntı idi..Neslihan da bitik..De la Cruz bu konuda ilaç olmuş onlara..Bence o oynamasa Esra oynasa bugun kazanma şansları yoktu

Murat, De la Cruz onu da yapsin artik :)  Usic ve Havelkova'dan sonra kim gelse yol kat etmis olurlardi ki, De La Cruz nokta vurus oldu.  Daha iyi olacaktir ama bugunku macin adami kesinlikle degildi.  Hucumda da aksadigi yerler var: plaseleri cok zayif mesela.  Bugunku farki yaratan unsurlar, Larson, Poljak ve Gozde idi. 

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
Eczacıbaşı'nın salonunda bugün iyi atmosfer vardı. En azından TV'de öyle gözüktü. Bu fişeğin yakılmasında baş unsur De la Cruz ve yıldırıcı hücumları oldu. Şahsen bana maçın adamı kim diye sorsanız aklıma ilk o gelir. Gerçekten spekteküler oynadı. Manşet alamadığı için 2 setin kaybedilmesinde büyük rol oynamış olabilir (Büşra'nın oyunu ve Neslihan'ın 0 hücum katkısı unutulmasın) ama hem seyirciler hem takım açısından direnç noktası onun hücumları oldu. Eczacıbaşı'de yıllardır eksik olan şeyi tamamladı çünkü. Maçın kırılma anı Neslihan'ın çıkıp Gözde'nin katkı sağlaması. Bu da doğru. Gülden'in defansları Larson'un dengeli iyi oyunu Moljak'ın çıldırmış halleri filan herkesin görüşlerine saygılıyım ama De La Cruz'ın o hücumlarını canlı izlemek için gün sayıyorum şahsen bence galibiyetin baş unsuru o oldu.

Eczacıbaşı 3 sene Usic-Esra-Neslihan ile hücum etti! Sokolova aşısı bile tutmadı. Şimdi Larson-Cruz var ŞL'de Fürst var ... Eczacıbaşı çok dişli bir rakip. Ben bugün korktum açıkçası
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2014, 03:36:58 Gönderen: UniqueFB »

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
Lo Bianco - Kim - Bosetti - Bauer - Eda - Montano - Merve
Asuman - Larson - De la Cruz - Poljak - Fürst - Neslihan - Gülden

Kulüpler açısından Dünya tarihinin en kaliteli kadrolarının - ya da o kadrolardan birinin - kapışması olabilir gibi :S

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Murat, hakikaten Dicle canlı izleyince beni şaşırttı. Daha ağır zannediyordum onu ama hızlı çıktı. Bir de o kadar da çok top sektirdi ki çok yararlı oynadı. Özgüveni yükseldikçe daha da iyi olacaktır. Hücumu da biraz daha sertleşmiş, oynamaya devam ederse belki daha da gelişir. Bahar'dan Büşra'dan hepsinden daha iyi bir orta. Milli takıma almayanlar utansın.

Milli takıma Güldeniz, Büşra falan layık, dokunmasınlar kızımıza :)

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Lo Bianco - Kim - Bosetti - Bauer - Eda - Montano - Merve
Asuman - Larson - De la Cruz - Poljak - Fürst - Neslihan - Gülden

Kulüpler açısından Dünya tarihinin en kaliteli kadrolarının - ya da o kadrolardan birinin - kapışması olabilir gibi :S
Bizden 2 oyuncu değiştir deseler kimi koyardınız?
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Besim

• Üye
Bizden 2 oyuncu değiştir deseler kimi koyardınız?

Valla, abi bizim Sampiyonlar Ligi kadrosuna bakinca degistirecek fazla isim yok..  Gerekli sayilmaz ama...  Larson - Bosetti degisikliginde Larson orayi kotarir; Poljak - Bauer olabilir; bir de kisa vadeli dusunuyorsak ve sezona nasil basladiklarini goz onune alirsak, Gulden - Merve olabilir. 
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2014, 14:09:58 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Besim

• Üye
Eczacıbaşı'nın salonunda bugün iyi atmosfer vardı. En azından TV'de öyle gözüktü. Bu fişeğin yakılmasında baş unsur De la Cruz ve yıldırıcı hücumları oldu. Şahsen bana maçın adamı kim diye sorsanız aklıma ilk o gelir. Gerçekten spekteküler oynadı. Manşet alamadığı için 2 setin kaybedilmesinde büyük rol oynamış olabilir (Büşra'nın oyunu ve Neslihan'ın 0 hücum katkısı unutulmasın) ama hem seyirciler hem takım açısından direnç noktası onun hücumları oldu. Eczacıbaşı'de yıllardır eksik olan şeyi tamamladı çünkü. Maçın kırılma anı Neslihan'ın çıkıp Gözde'nin katkı sağlaması. Bu da doğru. Gülden'in defansları Larson'un dengeli iyi oyunu Moljak'ın çıldırmış halleri filan herkesin görüşlerine saygılıyım ama De La Cruz'ın o hücumlarını canlı izlemek için gün sayıyorum şahsen bence galibiyetin baş unsuru o oldu.

Eczacıbaşı 3 sene Usic-Esra-Neslihan ile hücum etti! Sokolova aşısı bile tutmadı. Şimdi Larson-Cruz var ŞL'de Fürst var ... Eczacıbaşı çok dişli bir rakip. Ben bugün korktum açıkçası

De la Cruz'u ben cok ahim sahim gormedim bu macta.  Kaybedilen setlerde cok buyuk hatalari vardi.  Karsilamada boyle olacaksa, servis atan takimlara karsi hucumlari ile gunu kurtarmasina imkan yok.  Ondan zamanla cok daha iyi hucumlar izleyecegimizi dusunuyorum ama dunku performansi genel itibari ile yetersizdi.