Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Lig Maçları (2014/15)  (Okunma sayısı 238927 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Ben Fabiana ve Gamova'yı tercih ederdim. Mükemmel hücum hattımız olurdu.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
Ynt: BVL 3. Hafta Fenerbahçe Grundig - İdman Ocağı 04.11.2014 [16.00]
« Yanıtla #301 : 03 Kasım 2014, 14:07:23 »
Biletler yine stattan mi?

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Bence Furst sonrası Rasic downgrade değil. Ben de imkan olsa Thaisa yada Fabiana isterdim. Kim istemez ki ancak Thaisa ülke dşına çıkmıyor. Fabiana da Ze nereye oraya gidiyor. Bu iki oyuncuyu bir kenara koyarsak bana göre Rasiç'ten aman aman fazlası olan bir orta oyuncu çok da fazla yok dünyada. Brako'yu çok uzun zamandır bilirim, takip ederim. Son iki sene bizde olsaydı iddia ediyorum ligde en az bir şampiyonluk bizimdi. 4 numaraya ve ortaya belki çok fazla alternatif var dünya voleybolunda ancak Pasör çaprazında fark yaratacak oyuncu o kadar da fazla değil. Larson'a ise değinmeye gerek yok. Tom sonrası bence Garay'dan bile daha komple bir oyuncu.

Gelip, gelememe durumundan bagimsiz yazmistim.  Thaisa ve Fabiana hususunda haklisin. 

Furst'un performansi gecen sene dusmeden onceki haliyle Rasic'ten cok daha iyidir.  Bu sene ayni seviyeye cikamaz zira sadece Sampiyonlar Ligi'nde ve Turkiye'deki belli maclarda oynar.  Akinradewo kat kat iyidir Rasic'ten.  Alinabilirligi de yuksek bir oyuncu, Azerbaycan'da harap olup gidecek. 

Brakocevic'in varligi bize seviye atlatir miydi?  Tabii ki atlatirdi.  Aksini iddia etmedim.  Aneta ve Seda'dan sonra ilac gibi gelirdi.  Brakocevic'in formu yuksek (sakatlikla da bogustu, simdi hakkini verelim) hali, elit pasor caprazlari arasina girer.  O potansiyel var ama kotu haline es oyuncu bulmak da zor degil.

Larson hususunda katiliyorum.  Zeka ve profesyonellik kokan bir oyuncu.  Diger Amerikalilardan farkli  olarak Avrupa voleyboluna onem gosteren, gercekten takimin basarisini arzu eden bir karakteri var.  Diger Amerikalilarda nedense, sadece milli takimi onemserim havasi var. 

Çevrimdışı Besim

• Üye
değeli güzel insan , RAsiç konusunda kesinlikle aynı fikirdeyim
Bizim Beso nun bazı oyunculara karşı takıntıları vardır :) NAz Rasiç ,GAmova vb gibi :)
mevcut şartlarda Rasiç den daha iyi olup da alınabilecek oyuncu sayısı 5 bile değilken Besim bey Londra havasının vermiş olduğu Anglosakson tavır ile oyuncu beğenmiyor :)

Ne yani biz guzel insan degil miyiz?  Naz'a karsi takintim var.  Kabul ediyorum ama hakkini da veriyorum.  En iyi Turk pasor.  Ama onun kadar icten pazarlikci ve sevimsiz bir oyuncu daha olamaz.  Rasic'e bir takikligim yok yahu :)  Sen de iyi attin, ha.  Rasic'i bu kadar buyutmemek lazim.  Gamova ise tek basina mac alabilecek iki oyuncudan biri: ama mental olarak zayif bir kadin.  Subjektif bir yorum degil.  Somut kanitlarla ortaya konabilir.

Gumburtuye gitmesin bu arada: Anglo-Sakson degil, Anglo-Laz.

Çevrimdışı Besim

• Üye
Besim Cim.. takım 10 gün antreman yaptı beraber ve gs yi 3-0 ezmiş. Çok güzel bence

Murat'cim, is sabretmeye gelince, en sabirlilardan biriyim burada.  Ama olani da soylemek lazim.  Mesela Obradovic kotu yonetti demek ile Obradovic ile uzun sureli bir yapilanmaya gidilmeli demek gibi.  Bu ikisi celismez.  Ayni sekilde, benim iki mactir gordugum sey, bizim takimin daha takim olmanin cok otesinde oldugu.  Su anda tamamen bireysel yetenege dayali bir oyun var.  Dunyanin en iyi oyuncularindan bazilari sayesinde, Galatasaray'i 3-0 yenmek o kadar da zor bir sey degil.  Ama mac icindeki pozisyon yerlesmelerine bakiyorum...  Cidden cok kotu.  Savunma desen zaten Allah'a emanet.  Pasorun attigi paslar, ortalama oyuncularimiz olsaydi, faciaya yol acabilirdi. 

Ote yandan, dedigim gibi ve senin de belirttigin gibi, daha sezon basi.  Sabredecegiz.  Amacim, mevcut durumu degerlendirmek idi.  Yapacak bayagi is var.  Takimdaki tecrubeli isimler bu gecis doneminin suresini azaltacagina inaniyorum.  Bosetti'nin donusu ile, ozellikle Avrupa'da, bizi kimse tutamaz. 

Çevrimdışı Besim

• Üye
Bu arada Serkan (Sisley_TV) nerede?  Neden yazmiyor?  Serkan'a bence haftada minimum 5 yorum yazma zorunlulugu getirilmeli. 

hmetin

• Ziyaretçi
Sakatlıgının derecesini bilmiyorum.Ama Akinradewo 1 sene hic oynamadı.Rabita'yı cok onemsedigini dusunmuyorum acıkcası hem bol para alıyor,hem kendini fazla zorlamıyor gibi geliyor.Gercekten Larsson dısında hem Avrupa'ya uyum saglayan hem de takımına sadık ABD'li pek yok gibi,Akinradewo'da hırs olsa devamlı don baba donelim gibioynanan Azerbaycan'da bu kadar kalmazdı.Larsson bir istisna gibi duruyor.
Furst de bos oyuncu degildir.Defalarca en iyi blokor odulu aldı.85 dogumlu daha is yapabilir.Poljak'ı cok istedim.MAA herkesi aldı bir onu alamadı.O hırsı,damarlarını gostermesini ben de isterdim.Yıllarca Ecz.'da inanılmaz basarısız olmalarına ragmen ayrılmadı.Sonra yine uzattı.83 dogumlu 2 ay sonra 32 olacak.Artık Ecz.'dan emekli olur.
Rasic de oyunun 2 tarafını oynayabilen ve daha genc bir oyuncu oldugu icin degerlidir.Bauer konusunda kıymetini bilmeme gibi bir durum bence yok.Adı gecen ortaların cogu Bauer'den iyi oyuncular,Bauer cok uzun ama aynı zamanda biraz agır ve koselere yetismekte zorlanan bir oyuncu elde imkan olsa Rasic ile degisirdim.

Elif yerine Cagla ya da Gamze, Bauer yerine Poljak ya da Rasic, Kristin yerine Larsson,Merve yanına Dilara Bagcı elimde imkan olsa isterdim.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Sakatlıgının derecesini bilmiyorum.Ama Akinradewo 1 sene hic oynamadı.Rabita'yı cok onemsedigini dusunmuyorum acıkcası hem bol para alıyor,hem kendini fazla zorlamıyor gibi geliyor.Gercekten Larsson dısında hem Avrupa'ya uyum saglayan hem de takımına sadık ABD'li pek yok gibi,Akinradewo'da hırs olsa devamlı don baba donelim gibioynanan Azerbaycan'da bu kadar kalmazdı.Larsson bir istisna gibi duruyor.
Furst de bos oyuncu degildir.Defalarca en iyi blokor odulu aldı.85 dogumlu daha is yapabilir.Poljak'ı cok istedim.MAA herkesi aldı bir onu alamadı.O hırsı,damarlarını gostermesini ben de isterdim.Yıllarca Ecz.'da inanılmaz basarısız olmalarına ragmen ayrılmadı.Sonra yine uzattı.83 dogumlu 2 ay sonra 32 olacak.Artık Ecz.'dan emekli olur.
Rasic de oyunun 2 tarafını oynayabilen ve daha genc bir oyuncu oldugu icin degerlidir.Bauer konusunda kıymetini bilmeme gibi bir durum bence yok.Adı gecen ortaların cogu Bauer'den iyi oyuncular,Bauer cok uzun ama aynı zamanda biraz agır ve koselere yetismekte zorlanan bir oyuncu elde imkan olsa Rasic ile degisirdim.

Elif yerine Cagla ya da Gamze, Bauer yerine Poljak ya da Rasic, Kristin yerine Larsson,Merve yanına Dilara Bagcı elimde imkan olsa isterdim.

bauer'i rasic le bende degisirim..ama furst ve kruijf'le degil..
yas olarak baktıgımda ise poljak'la degismeyebilirim...

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
« Yanıtla #308 : 03 Kasım 2014, 15:12:06 »
Oradayız,hallederiz,sıkıntı yok ta şu ana kadar biletlerin nereden satılacağına dair bir emare yok,stattan da satılabilir,Üsküdar Meydanı'ndan da ya da salonun önünden.Kim bilir!!! Bu arada hafta sonunda GS-FB maçının biletleri 5 tl.idi.Derbi olmasına rağmen 5 tl.Bileti alınca üstündeki fiyata baktım 5 tl.Bizim maçlar 10 tl.Bizim taraftar çok zengin ya ondandır her hal.Kulüp salonun kiralandığını söyledi demek ki fiatı da bizim kulüp belirledi.Bakalım kombineler kaç tl. olacak.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
« Yanıtla #309 : 03 Kasım 2014, 16:19:30 »
Evet ben de GS macina gittim ve 5 lirayi duyunca cok kufrettim. Yarinki maca gidebilirsem Hakan Dincay'a gidip sormayi dusunuyorum nedenlerini!
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2014, 16:19:55 Gönderen: ozlemct »

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #310 : 03 Kasım 2014, 16:47:34 »
10TL ise yine insaflı davranmıs bizim yonetim 20-25TL de olabilirdi.Bu sene Voleybol macına tek bir taraftar gitmese kimse sikayet edemez.Gecen sene butun biletler 5,6.5TL idi.Sen 5 liralık bileti 10 liraya satıyorsun.Ustune Giseden degil gel Kadıkoy'e Staddan al diyorsun.Ki hem zaman hem maddi kayıp ustune de Pasa gonlunun istedigine satıyorsun.bayan Basketbolda da 2 yıldır kafana gore satısı iptal ediyorsun,el altından veriyorsun vs
Yapsana Erkek Basketbol da da aynı uygulamayı ama isine gelmiyor tabi Yonetim olarak Cunku 1.5 milyara bilet var,1milyara,500 milyona bilet var.Onlardan vazgecmek isine gelmiyor.Ama gorece olarak daha kucuk gordugun biletlerde kafana gore takılıyorsun.Seni destekleyen de gelir macı seyreder elestiren de gelir macı seyreder.Belki de el altından bilet verdigin taraftar ya da seni destekleyen kitle Basketbol ve Voleyboldan hic anlamıyor.Gereken yerde gerekli tepkiyi koyamıyor.
Ayrıca 5TL lik biletin 10TL ye satılması skandaldır.5TL kimi icin bir anlam ifade etmezken digeri icin cok buyuk paradır.Ortada teberru varsa teberru %100 olamaz.Voleybol ile Bayan Baskete bize tepki koymayacak gelsin ama gorece olarak cok daha pahalı Erkek Basketbola muhalif de olsa parası olan gelsin,yemegini yesin.Biz hasılatımızı yapalım.Cok guzel bir anlayıs aynen devam
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2014, 16:48:04 Gönderen: hmetin »

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
« Yanıtla #311 : 03 Kasım 2014, 18:20:07 »

Kulüp açıklama yaptı:http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=42207
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
« Yanıtla #312 : 03 Kasım 2014, 18:35:31 »
Fenerbahçe Grundig Kadın Voleybol Takımımızın 4 Kasım Salı günü(Yarın) saat 16:00’da İdman Ocağı ile oynayacağı lig maçının ve Erkek Voleybol Takımımızın 5 Kasım Çarşamba günü saat 19:00’da CEV Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşacağı Cucine Lube maçının bilet satışları, stadımızın Maraton Alt Tribünü Fenerium Mağazası önünde bulunan satış noktasından yapılacak, bilet fiyatları 10 TL’den satışa sunulacaktır.

Bilet satış esnasında her bilet satışı için 1 kimlik fotokopisi ibrazı zorunludur.

Burhan Felek Spor Salonu’nda ya da başka herhangi bir noktada bilet satışı yapılmayacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
« Yanıtla #313 : 04 Kasım 2014, 00:24:30 »
Maça gidecektim ama sanırım gitmekten vazgeçtim yönetimin bu tutumu yüzünden.
Sezonda neredeyse haftada bir Burhan Felek'e giderim, bu sene sadece önemli maçlara gideceğim. Dayanabilirsem tabi :)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #314 : 04 Kasım 2014, 00:43:43 »
Yönetime kızıp takımı yalnız bırakmayın..Alın biletinizi gerekirse de maç içinde tepki koyun
HaBaBaM GüM GüM GüM