Sakatlıgının derecesini bilmiyorum.Ama Akinradewo 1 sene hic oynamadı.Rabita'yı cok onemsedigini dusunmuyorum acıkcası hem bol para alıyor,hem kendini fazla zorlamıyor gibi geliyor.Gercekten Larsson dısında hem Avrupa'ya uyum saglayan hem de takımına sadık ABD'li pek yok gibi,Akinradewo'da hırs olsa devamlı don baba donelim gibioynanan Azerbaycan'da bu kadar kalmazdı.Larsson bir istisna gibi duruyor.
Furst de bos oyuncu degildir.Defalarca en iyi blokor odulu aldı.85 dogumlu daha is yapabilir.Poljak'ı cok istedim.MAA herkesi aldı bir onu alamadı.O hırsı,damarlarını gostermesini ben de isterdim.Yıllarca Ecz.'da inanılmaz basarısız olmalarına ragmen ayrılmadı.Sonra yine uzattı.83 dogumlu 2 ay sonra 32 olacak.Artık Ecz.'dan emekli olur.
Rasic de oyunun 2 tarafını oynayabilen ve daha genc bir oyuncu oldugu icin degerlidir.Bauer konusunda kıymetini bilmeme gibi bir durum bence yok.Adı gecen ortaların cogu Bauer'den iyi oyuncular,Bauer cok uzun ama aynı zamanda biraz agır ve koselere yetismekte zorlanan bir oyuncu elde imkan olsa Rasic ile degisirdim.
Elif yerine Cagla ya da Gamze, Bauer yerine Poljak ya da Rasic, Kristin yerine Larsson,Merve yanına Dilara Bagcı elimde imkan olsa isterdim.