4. setin başında Elif eline gelen çok iyi bir manşete Bauer'e öyle rezalet bir pas attı ki hala aklımdan çıkmıyor ve böyle pasları en az 20 defa attı,belki de daha fazla.Elif yerine oraya bir ağaç koysak,karşıladığımız toplar ağaca çarpsa oyuncularımıza daha iyi paslar gider,gerçekten abartmıyorum.Ama genel olarak takım çok kötü oynuyor,savunma denen birşey yok,servis karşılama berbat,bloklarımız onlardan biraz hallice,bir tek fena servis atmıyoruz bazı bölümlerde,başka da doğru yaptığımız hiçbir şey yok.Takımın Bosetti geldiğinde biraz toparlanacağını düşünüyorum ama ya Elif ve Merve ne olacak,onlar mecburen oynayacaklar.Onların oynadığı her maç büyük maçlara 1-0 geride başlarız,başlıyoruz da.
Ne pahasına olursa olsun Naz'ı kadroda tutmamız gerekiyordu,o Vakıfbank'a gidince ligin kaderi değişti bana göre.Onlarda bu Türk oyuncu kadrosu olduğu sürece biz dünyanın en iyi 3 yabancısını oynatsak bile ki zaten en iyisi bizde,Vakıfbank her zaman Türkiye liginde 1 adım hatta 2 adım önde olacak bizden.
Futbolda Selçuk Şahin,erkek basketbolda Can Altıntığ ve Zoric,bayan basketbolda Kübra,erkek voleybolda libero Serkan,bayan voleybolda Elif,Meliha ve Merve,açıkçası bıktım artık şu oyuncudan başka herşeye benzeyen sözde oyuncuları takımda görmekten.