Keşke herkes böyle düşünse abi.
herkes farklı karakter kardeşim , yapılar farklı reaksiyonlar farklı.
VAkıfbank iyi takım net. iyi hamleler yaptılar. Sheila büyük bir voleybol efsanedir son 2 3 senedir eski günlerinde ki olmazsa da halen bir marka. Keza ben rasiçi çok beğenirim . Burlgar smaçörde fiziken iyi bir smaçör , - özellikleri var ama zamanlar verim alacaklardır.
bizim bütün taşlar yerinden oynadı. yeni oyuncular geldi. en önemlisi köşe smaçörümüz çaprazımız ve pasörümüz değişti. Elif gitmesi için çok ama çok dua ettim onunla ilgili fikirlerimi 2 senedir söylüyorum keşke bugun iyi oynamış olasaydı ALt yapı pasörümüz oynasın benim için kafi..
Bosetti sakatlığı bizi ciddi anlamda geçiş süresinde yoracak 2 3 ay ile kastım odur. AMerikalı oyuncu sonuçta hangi amaçla alıngığı unutulmasın , ama Bosetti ocak gibi gelecek iken 3 aylığına oyuncu trasnfer edelim demek bizler için kolay ama öyle kolay değil , zaten Ali Koç sırtında voleybol branşı gidiyor limitli bütçeler ile doğru işler yapmak zorundayız.
sabır etmek zorundayız. hatalar da yapsa Dİcle ile başlamış olduğu için Abbo yu da tebrik ediyorum.