Gönderen Konu: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası  (Okunma sayısı 115139 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası
« Yanıtla #210 : 21 Ekim 2014, 21:48:37 »
twitterda yazdıklarını gördüm şimdi forumda
senin çenene sokayım :) herşeyin sorumlusu sensin 8)

Hahah, aynen :)  Murat, senin felaket senaryosunu okumus olsaydim, maci izleyip, vakit kaybetmezdim :)  Twitter'a bakmaya baslayacagim bundan sonra. 

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #211 : 21 Ekim 2014, 21:48:43 »
Montano olsa maç 2-2 olurdu o kesin bence.

Olabilir. Yani demek istediğim skor dışında Montano gibi bir oyuncu sahada olsa oyuncuların üzerlerinden yükleri azaltırdı. Kristin tüm yaz maç oynamadı neredeyse. Kim hazır değil. Polen maç oynamadı. Bu sonuç normal.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #212 : 21 Ekim 2014, 21:49:29 »
Murat, buna katilmiyorum.  Eger bu hipotezin dogru olsaydi; Elif'in gosterdigi performans fevkalade olmaliydi.  Onun girdigi zamanlarda, cok daha kotu oynadik.  Lo Bianco'nun servisleri Eda'nin performansi ile birlikte mactaki bizim adimiza kalite kokan tek seydi. 

Yok maça pasörle başlamak ve onunla devam etmekle en kötü anlarda diğer pasörü oyuna almak arasında ince bir çizgi var..Mesela Gözde Karşısına elif geçince paralelde hep hata yaptı o da var..Bu biraz komplike bir iş..Ben o konuda çok ısrarcı olmam ama Montano olsa çok şeyin değişeceği konusunda sabaha kadar kavgaya hazırım...

(işin makarası kavga yoksa benden uzak evlerden uzak)
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
« Yanıtla #213 : 21 Ekim 2014, 21:50:05 »
Vakıfbank bir şekilde bizim maçlara tam kadro çıkıyor bizde en kilit oyuncular olmuyor. Bu gelenek haline geldi. Sheilla'yı dün getirip bugün oynattılar şaka gibi.

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #214 : 21 Ekim 2014, 21:50:15 »
Laflarin kime gittigini anlama hususundaki zekani, burada yazdiklarindaki yanlisin ne oldugunu anlamaya kanalize etmeni de arzu ederiz.
Böyle üstü kapalı yazmayın artık.Size bir şey söylediğimde hep böyle cevaplar alıyorum çünkü.Allaha şükür zekam yerinde neyin ne olduğunu anlıyorum.Sizinle de konuyu uzatmayalım

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #215 : 21 Ekim 2014, 21:50:20 »
ismi dünyanın en iyi pasörlerinden biri olabilir ama isim oynamıyor sahada mücadeleni hırsını aklınla birleştirmen gerekiyor takımı tanımıyor olmasıda etkili olmuştur ama
bugün sahada yaratıcılık adına hiç birşey yapmadı sıkıştıgı noktada topu KİME verdi karşısına 3. blogun kurulacagını  bildigi halde
ortaya pasları cok kötüydü DİCLEyi avladı bir kac kez  EDA yıda avlayacaktı EDA cabalarıyla bir kaç topa vurdu yinede
boyuda dezavantajı tabi rakip hoca sürekli leo leo diyordu heralde onun üzerinden oynayın hücumları blokautları demiştir çogundada başarılı oldular
neyse gecmiş olsun lige ve avrupaya inş daha iyi başlarız

Lo Bianco cogu topu 3 metre civarinda karsiladi, Firat.  Boyle olunca, hem pas kalitesi hem de pozisyon itibari ile topun nereye gidecegi belli oluyor.  Ote yandan, Vakifbank ilk iki sette muthis manset aldi (kotu servis attik).  Naz da cok kolay set kurdu. 

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
« Yanıtla #216 : 21 Ekim 2014, 21:50:59 »
Bu arada Montanoda umarım gerçekten başka bir sorun yoktur, varsa bu sezonuda kapatalım gidelim en iyisi

sakatlık lisans özel ??? Montano ile ilgili o kadar spekülasyon var ki sorun derken hangisi acaba diyorum :D En doğru bilgiyi kulübümüzden de alamıyoruz maalesef.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #217 : 21 Ekim 2014, 21:51:26 »
twitterda yazdıklarını gördüm şimdi forumda
senin çenene sokayım :) herşeyin sorumlusu sensin 8)

Biz buna şey diyelim..Herkesin bir uzmanlık alanı var..Muratın da Kadın Voleybol ve Kadın basketbol..

:-))))) Amma hava bastım beee..İşin şakası mütevazi olamıcam daha Geçen sene Kasım Ayında Bayan Basketbolda bizi felaket bekliyor demiştim..Hatta millet ana avrat sövdü twitterda..Hayat bu
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #218 : 21 Ekim 2014, 21:51:47 »
Keşke herkes böyle düşünse abi.

herkes farklı karakter kardeşim , yapılar farklı reaksiyonlar farklı.
VAkıfbank iyi takım net. iyi hamleler yaptılar. Sheila büyük bir voleybol efsanedir son 2 3 senedir eski günlerinde ki olmazsa da halen bir marka. Keza ben rasiçi çok beğenirim . Burlgar smaçörde fiziken iyi bir smaçör , - özellikleri var ama zamanlar verim alacaklardır.
bizim bütün taşlar yerinden oynadı. yeni oyuncular geldi. en önemlisi köşe smaçörümüz çaprazımız ve pasörümüz değişti. Elif gitmesi için çok ama çok dua ettim onunla ilgili fikirlerimi 2 senedir söylüyorum keşke bugun iyi oynamış olasaydı ALt yapı pasörümüz oynasın benim için kafi..
Bosetti sakatlığı bizi ciddi anlamda geçiş süresinde yoracak 2 3 ay ile kastım odur. AMerikalı oyuncu sonuçta hangi amaçla alıngığı unutulmasın , ama Bosetti ocak gibi gelecek iken 3 aylığına oyuncu trasnfer edelim demek bizler için kolay ama öyle kolay değil , zaten Ali Koç sırtında voleybol branşı gidiyor limitli bütçeler ile doğru işler yapmak zorundayız.
sabır etmek zorundayız. hatalar da yapsa Dİcle ile başlamış olduğu için Abbo yu da tebrik ediyorum.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #219 : 21 Ekim 2014, 21:52:42 »
Lo Bianco cogu topu 3 metre civarinda karsiladi, Firat.  Boyle olunca, hem pas kalitesi hem de pozisyon itibari ile topun nereye gidecegi belli oluyor.  Ote yandan, Vakifbank ilk iki sette muthis manset aldi (kotu servis attik).  Naz da cok kolay set kurdu.

O kadar çok servisi dışarı attık ki servis karşılamalarına bile gerek kalmadı çoğunlukla :(

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #220 : 21 Ekim 2014, 21:53:53 »
O kadar çok servisi dışarı attık ki servis karşılamalarına bile gerek kalmadı çoğunlukla :(

Zeki abi..Perşembenin gelişi çarşambadan derler..

Dün koç bir Roportaj verdi..Zaten maçı kaybetmiştik.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #221 : 21 Ekim 2014, 21:54:24 »
Yok maça pasörle başlamak ve onunla devam etmekle en kötü anlarda diğer pasörü oyuna almak arasında ince bir çizgi var..Mesela Gözde Karşısına elif geçince paralelde hep hata yaptı o da var..Bu biraz komplike bir iş..Ben o konuda çok ısrarcı olmam ama Montano olsa çok şeyin değişeceği konusunda sabaha kadar kavgaya hazırım...

(işin makarası kavga yoksa benden uzak evlerden uzak)

Bence sorun pasoru de asiyordu zaten.  Karsi taraf hucum ederken, kimse nerede duracagini bilmiyordu.  Vakifbank'a bakiyorsun: bir sunger gibi kapanip acilan savunmalari vardi.  Libero ve arka hemen one yaklasip, atilan topa gore geriye aciliyordu.  Bizde ise cok kaotik bir dizilis ve shaa duzeni vardi.  Beni asil endiselendiren bu cunku oyuncu performansindan ziyade en cok zaman alacak sey. 

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #222 : 21 Ekim 2014, 21:55:52 »
Vakıfbank bir şekilde bizim maçlara tam kadro çıkıyor bizde en kilit oyuncular olmuyor. Bu gelenek haline geldi. Sheilla'yı dün getirip bugün oynattılar şaka gibi.

Aynen.
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2014, 21:56:04 Gönderen: Besim »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #223 : 21 Ekim 2014, 21:56:29 »
istatistik kağıdı mağlubiyeti net bir şekilde gösteriyor. kötü manşet ve mükemmel manşet almışız % 36/33 almışız rakip % 64/58 civarı mükemmel manşet almış.
böyle manşet oranları ile rakibi yenmek zor hele ki bizim gibi yeni oyunculardan kurulu pasörü yeni bir takım için doğal..
moral bozmaya gerek yok...

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #224 : 21 Ekim 2014, 21:58:11 »

Kacirilan servisleri sayamadik.  Haklisin, abi.