mayisda birakmiyorum dedi divanda.
erkek adam sozunun arkasinda durur, bizde bir laf vardir yazamiyorum forumdaki yonetici abilere saygisizlik olmasin.
makama sayginin da taa gelmisini gecmisini, omrumuzu yedi herif.
kısa bişeyler yazayım demiştim ama biraz uzun oldu kusura bakmayın
bırakması gerekiyordu. bırakacaktı ta ki mustafa koç ölene tüm koç holding ali koç'a kalana kadar.
adam arkada bu işe bakacak ali koçtan iyi birisini görmedigi için bırakmak istemiyor. ne kadar sevmesem de kendisinin yaptıklarına ve bu yolda çektiklerine yokmuş gibi bakamam.
ve o kadar çilesini sadettin saran vb leş kargalarına terketmek istemedigini düşünüyorum. umarım onun mirasını alabilecek güçlü dirayetli biri çıkar da bırakır aziz yıldırım.
isteğim ali koç gibi birileri gelsin takımın başına azizden sonra alsın götürsün. ne fiko gibi ne de temelin dursunu gibi birisine bu takımın terkedildigini görmek istemiyorum.. bunlar gibileri olacagına aziz başkan devam etsin derim ben.
ha şu var. başlarım havuzuna vesairene. ülkedeki durum belli. ettigin amatör zararları sürekli söylüyorsun devletten destek bekliyorsun. o destegin gelmeyeceği sana yapılmayan yardımların baskalarına nasıl yapıldıgını gördügünde anlamalısın artık. orda kürsüde atıp tutmak yerine geç faaileyete. boz havuzu yap anlaşmanı madem 100m dolarlardan bahsediyoruz. yandex projen 1milyon üyenin de gerçek katkıları neymiş koy ortaya yap gövde gösterini gercekten bunlar balondan ibaret değil ise.
sonrasında belli şubelerin kapatılıp ana branşlarda yap atılımlarını. onlar da kendilerini çevirsinler. başta erkek basketi kapalı euroleague e al ligden çekil. zaten euroleague yayın gelirleri ve basarılarınla alacagın yabancı sponsorlar ile zaten orası o dedigin 20 m euroyu kapatacak yakın zamanda.
bayan basket takımına içerden adam gibi bi sponsor bul zaten bu takım 8 9 m euroya rahat sürekli f4 oynar haksız mıyım??(bu kısım ve voleybol konusunda vanguard-yılmaz galiba abinin adı- kadar net bilgiye sahip degilim bi hatam varsa düzeltirse sevinirim
)
yapılan onca yatırıma ve bu takımların voleybolda bu seviyeye senin sayende cıktıklarını bilmelerine ragmen tvf ve mensuplarının sana karsı lig içinde ve dışında yaptıklarına karsı gerekirse kapat 2 şubeni ve çek destegini voleyboldan. bu ülke de görsün fenerbahcenin gücünü. sonra bak nasıl geliyorlar ayagına.
biz bir cumhuriyetiz. sloganımız buyken sürekli devlet vs birilerine kendimizi baglayıp bu baglanmaları aziz başkanın sürekli taraftar önüne bahane olarak sunması yaptıgı en büyük hata. bunlar gercekten engelse aştıgımız zaman ulaşacagımız seviyenin üst noktası baya yukarıda. artık şu engelleri aşma vakti geldi de geçiyor.
umarım aziz başkan daha kalacaksa o koltukta bağırdığı şeyleri hayata geçirsin ve görelim bu takımın dünyadaki gerçek yerini.
acıkcası evet yazmak kolay gercekler basit ama icraata geçirmek kolay degil engeller çok. ancak sürekli engelleri bahane olarak duymaktan bi taraftar olarak sıkıldım. bunca seyler yaptın baskan daha da yapacaksındır kaldıgın süreçte. ancak lütfen artık bunları biraz daha hızlandır ki sana olan saygım(ne kadar karakter olarak sevmesem de bu kısım tartısılmaz) kaybolmasın.