Aziz Yıldırım.
Sen Fenerbahçe'nin başına gelmiş en büyük felaketsin. Sen Fenerbahçeli değil, Fenerbahçe'yi kendi kıçını kurtarabilmek için araç olarak kullanan bir hainsin.
Bir spor kulübü başkanı düşünün ki adam "şampiyonluğun ne önemi var, kupa kazanamadıysak ne olmuş yani, maksat spor olsun" diyebiliyor. Tam olarak bunları söylüyor evet.
Tarihin en iyi kadrosunu kurduğu sezonda 0 kupa ile sezonu kapattı. En büyük rakibi Galatasaray'ı Avrupa'dan 2 yıl uzaklaştırma fırsatı eline geçti ve bunu kullanamadı. Ardından çıkıp da "Feto Galatasaray'ı dualarla şampiyon yaptı" dedi. Evet bunu da söyledi.
Çıktı, koca sezonu hiç eden adam için "Seneye de kalacak herhalde 2 yıl sözleşmesi var" dedi. Şampiyon yapan adamları tek tek kovan herif, kulübü eksilere düşüren bir Portekizli veled-i zinayı kovamadı.
Düşünüyorum, ciddi anlamda anlamaya çalışıyorum. Neden diyorum ya, neden yani. Bir insan neden böyle şeyler yapar, neden böyle bu kadar boş konuşur. Asla cevap bulamıyorum.
Dün akşamki konuşmalarından sonra net bir şekilde anladığım bir şey varsa o da Aziz Yıldırım'ın akıl sağlığının yerinde olmadığıdır.
Hâla Aziz Yıldırım biatçılığı yapan insanların gayesi nedir onu da bilmiyorum ama sizler bu camianın en büyük düşmanlarısınız bunu unutmayın.
Sen, Aziz Yıldırım; madem dualar şampiyon bile yapıyor, artık her gece senin ölmen için dua edeceğim. Başka türlü senden kurtuluş yok çünkü. Sen Fenerbahçe'yi kirlettin, bütün dünyaya rezil ettin. Gün yüzü görmezsin umarım.
Senden nefret ediyorum.