Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 28080 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
  • Yer: Hamburg
Ynt: Barcelona - Fenerbahçe Beko | Euroleague 16. Hafta Maçı
« Yanıtla #975 : 18 Aralık 2024, 02:08:54 »
Birkaç hafta önce lig lideriydik, Saras övülüyordu. Şimdi üst üste alınan farklı yenilgiler, Barcelonaya karşı kaybedilen 27 sayılık maç

Bundan birkaç hafta önce de Saras kötü koçtu, şimdi sadece ortaya çıktı. Oyunu değil alınan sonuçları değerlendiriyordu insanlar. Bu sene 5. kez 20 farklı kaybetti veya geri düştü takım.

Fenerin 1 numara ve 5 sorunu var mı var, bu hiçbir maçta bu kadar kötü oynamayı ve böyle farklı yenilgileri ise açıklamıyor.

Gherardini, Derya, Ali Koç ve Sarasın birlikte istifa edip gitmesi gerekiyor.

Ama hayaller hayatlar :)

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #976 : 18 Aralık 2024, 03:46:01 »
Mevcut oyuncu grubu ile Saras'ın doku uyuşmazlığı var belli. İpler kopmuş. Koç dahil hepsinin suratı ortada. İki yol var:

Saras ile devam edeceksin ve kadroyu baştan aşağı değiştireceksin sene sonunda ki bu yine en az 2 yılın kaybedilmesi demek

ya da

Mümkün olduğu kadarıyla mevcut oyuncu grubundan yararlanabilecek birisini takımın başına getireceksin ki boşta koç falan yok.

Kulüpler maliyet bağlamında genel olarak ikinci yolu seçerler. Saras'ın geldiği gibi.

Hissiyatım Ertuğrul Erdoğan geçer Ocak ayının ortası gibi takımın başına.

Ne desek ne yazsak boş. Şu günleri ön görememek ! Oynadıkları kumar girdi bir yerlerine yazacağım da üzülen sen beniz. Gram umurlarında değil.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #977 : 18 Aralık 2024, 07:12:01 »
Mevcut oyuncu grubu ile Saras'ın doku uyuşmazlığı var belli. İpler kopmuş. Koç dahil hepsinin suratı ortada. İki yol var:

Saras ile devam edeceksin ve kadroyu baştan aşağı değiştireceksin sene sonunda ki bu yine en az 2 yılın kaybedilmesi demek

ya da

Mümkün olduğu kadarıyla mevcut oyuncu grubundan yararlanabilecek birisini takımın başına getireceksin ki boşta koç falan yok.

Kulüpler maliyet bağlamında genel olarak ikinci yolu seçerler. Saras'ın geldiği gibi.

Hissiyatım Ertuğrul Erdoğan geçer Ocak ayının ortası gibi takımın başına.

Ne desek ne yazsak boş. Şu günleri ön görememek ! Oynadıkları kumar girdi bir yerlerine yazacağım da üzülen sen beniz. Gram umurlarında değil.
Abi ne 2 yili. Derhal bir gun bile beklemeden kovulması lazım bu adamın. Takim 9-2 ile liderken de dedim ben bunu. Bugünlerin geleceğini biliyordum ve gelmeden kovulması lazım dedim. Nitekim geldi de. Su anda ligin virtus, alba ve maccabi ile birlikte en kötü takımıyız.  Bu takimin gerçek yeri ligin son 4 sırası. Bu siktimin takimini kuran saras zaten. 2 yil daha verip 2 yil daha anasını bellemesini mi izleyelim şubenin. Sirf kendi adamlari olmadigi için Papa ve calathesi gönderdi herif. Kendi aldırdığı adamlardan Allah aşkına bir tane ise yarar adam var mı? Baldwin desen kronik sakat herif. Birch, boban, mays. Düşmanımın başına vermesin Allah. Sen hala diyorsun ki 2 yil daha verelim, kendi takimini kursun. Takim gelenden gidenden 30 yer hale geldi. Oyun kurucu yok, pivot yok. 45 yaşındayım. Oyun kurucusu ve pivotu olmayan bir takim görmedim ömrümde. Bu adam bize bunu yaşattı. Daha hala kalsın diyenler var. Dehşet bir durum yemin ediyorum. İskenderin dediği lafım sana değil.boyle taraftar olduğu müddetçe hak bunlar bize.
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2024, 07:22:04 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı mrsmile

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #978 : 18 Aralık 2024, 07:24:59 »
Calathes Papa ve Motleyi yerlerine adam koyamadan yollamak ve takim tepetaklak gidene kadar beklemek neyin kafasidir.

Eurocup ta bile zayif kalacak bir 1-5 combosuyla su durumun aksi mumkun muydu? Yazik soyle bir 2-3-4 rotasyonuyla sampiyonluk kovalanacak bir seneyi goz gore gore cope atiyoruz.

Sarasla da yolun sonu yaklasiyor belli ama gonderirler mi bilmem. Gonderseler kim gelecek.

Baskette de kimyamiz bozuldu. Yazik.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Ynt: Barcelona 90 - 63 Fenerbahçe Beko | Euroleague 16. Hafta Maçı
« Yanıtla #979 : 18 Aralık 2024, 10:40:48 »
İlk yarı bitiminde, devrenin bitmesini beklerken uyumuşum. Baldwin sakatlığı sonrası zaten olmayacakmış hissi çok güçlü hissedilmiş. Biz savunma yapmadığımız her maç yeniliriz. Hücumda varlık gösteremediğimiz her maç farklı yeniliriz.

Bence takım kurgusuyla ilgili değil bu malubiyetler, zamansız gelen kısa rotasyonu sakatlıklarımız durumumuzu zorlaştırıyor. Biri dönüyor, öbürü sakatlanıyor, diğeri form tutacakken bir anda başka bir sakatlık yaşıyor. Sezonu kapatanlar, bir kaç ay olmayanlar, müzmin sakatlar, derken takım olgusu yara almış durumda.

Bu takımı geçen senenin devamı gibi görmek bana göre hata olur. Bu takım yeni kuruldu ve eksikleri var. Düzen oturtmayı beceremeden, şanssız sakatlıklar yaşandı. Sene başında şube yönetiminin kısa ve uzun transferinde aldığı risk tutmadı. Sorumluyu farklı yerde aramaya gerek yok. Maalesef, planlama ve organizasyon yaparken 1-2 oyuncu için sakatlık esnekliği için hesap yaparsın ama aynı anda aynı bölgede çoklu sakatlıklarda pek fazla hareket alanın kalmıyor. Meşhur pivotsuz girdiğimiz Efes final serisinde ancak o kadar idare edilirdi. O takım yıllarca bir arada oynayan takımdı buna rağmen iyi mücadeleden fazlası olmadı. Şimdi yeni takım üstüne, bolca sakatlık yaşıyoruz. Dünya kadar forvetimiz var ama onları oynatacak organizasyonu kuramıyoruz.

Bundan sonraki süreçte yaşanacaklar umarım ki, kelle avcılığı olmaz. En büyük hata, panik kararları almak.

PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #980 : 18 Aralık 2024, 11:47:01 »
Abi ne 2 yili. Derhal bir gun bile beklemeden kovulması lazım bu adamın. Takim 9-2 ile liderken de dedim ben bunu. Bugünlerin geleceğini biliyordum ve gelmeden kovulması lazım dedim. Nitekim geldi de. Su anda ligin virtus, alba ve maccabi ile birlikte en kötü takımıyız.  Bu takimin gerçek yeri ligin son 4 sırası. Bu siktimin takimini kuran saras zaten. 2 yil daha verip 2 yil daha anasını bellemesini mi izleyelim şubenin. Sirf kendi adamlari olmadigi için Papa ve calathesi gönderdi herif. Kendi aldırdığı adamlardan Allah aşkına bir tane ise yarar adam var mı? Baldwin desen kronik sakat herif. Birch, boban, mays. Düşmanımın başına vermesin Allah. Sen hala diyorsun ki 2 yil daha verelim, kendi takimini kursun. Takim gelenden gidenden 30 yer hale geldi. Oyun kurucu yok, pivot yok. 45 yaşındayım. Oyun kurucusu ve pivotu olmayan bir takim görmedim ömrümde. Bu adam bize bunu yaşattı. Daha hala kalsın diyenler var. Dehşet bir durum yemin ediyorum. İskenderin dediği lafım sana değil.boyle taraftar olduğu müddetçe hak bunlar bize.

Ağbi ben 2 yıl kalsın demedim. Yönetim Saras'ın kalmasını istediği takdirde olacakları yazdım. Fenerbahçe'deki karar alıcı merciden benim de sıtkım sıyrıldı artık. Yani Sarasçı falan değilim. Saras'ın arkasında durulması gerektiğini düşünenler var. Samet'i kazanmak isteyen nasıl kaybettiyse momentumu Saras'ı kazanalım derken de en az bu yıl ve gelecek yılı da heba ederiz demek istedim. Artık kimin elindeyse dümen bilmiyorum, oyun kurucusuz euroleague e başladı herifler. Ne yazsak boş. Akıllı bir iş mi bekliyorsun mevcut karar alıcıdan? Her kimse artık!

Benim görüşüme gelince. Mecazi anlamda yazıyorum, tam senin kafa göz çift dalacağın türden. O yüzden yazmıyorum. Ben oyuncuları ile bağ kurabilen bir koçtan yanayım diyeyim sadece.

Çevrimiçi Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Barcelona 90 - 63 Fenerbahçe Beko | Euroleague 16. Hafta Maçı
« Yanıtla #981 : 18 Aralık 2024, 12:53:14 »
E, Monaco maçından sonra hani "bir daha olmayacak" denmişti?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #982 : 19 Aralık 2024, 22:07:10 »
pana da sezona havlu atti lessort bilegini kirdi sanirim cok kotu bir sakatlik oldu.Simdi gidip fernandoyu cekmesinler ;D

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #983 : 19 Aralık 2024, 22:14:37 »
pana da sezona havlu atti lessort bilegini kirdi sanirim cok kotu bir sakatlik oldu.Simdi gidip fernandoyu cekmesinler ;D
İstenmeyeni çağırmayalım

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #984 : 19 Aralık 2024, 22:38:31 »
İstenmeyeni çağırmayalım

valla abi ergin ister yarin indirirler dua edelim istemesinler.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #985 : 19 Aralık 2024, 23:06:23 »
Hassas kalpler için izlenmemesi gereken bir pozisyon belki de kariyerine sebep olan sakatlık yaşadı. Hem büyük oyuncu hem büyük karakterdi. Yazık oldu.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #986 : 20 Aralık 2024, 00:13:19 »
Real farkı 30 seviyesine çıkardı

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #987 : 20 Aralık 2024, 00:58:56 »

Vallahi direkt aklıma bu geldi. Herifler gözümüzün içine baka baka Bruno'yu şak diye alıp getirirlerse götüyle güler herkes bize.

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #988 : 20 Aralık 2024, 01:14:56 »
Vallahi direkt aklıma bu geldi. Herifler gözümüzün içine baka baka Bruno'yu şak diye alıp getirirlerse götüyle güler herkes bize.
Ben de bunu yazmaya gelmiştim :D bizimkiler 5 aydır bekledikleri adamı kaptırarak bu harika idarecilik kariyerlerinin altın vuruşunu da yaparlar.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #989 : 20 Aralık 2024, 03:09:48 »
gerci bizimkiler fernandonun ismi cok gezdi 3 ederken 5 e alirlar sonra olmayacak bir guard duser piyasaya onuda kaptiririz bu daha klasik senaryo😂