Daha öncede dediğim gibi taa Edirnelerden kalkıpta,3-0 lık galibiyet inancıyla buralara geldim.Ben geldim bahar geldi resmen.Öncelikle ilk defa canlı canlı Sarı Melekler'i izleme fırsatı bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.Maçı uzun uzun yorumlamaya başlayabilirim.Maalesef İstanbul trafiği yüzünden maçın ilk setinin 2.teknik molasına girilirken salona adım attık.Hemen söyleyeyim Garay'a çok büyük haksızlık yapılıyor.Aldığı manşetler ve yaptığı defanslar oldukça iyiydi.Resmen arka çizgiyi toparladı.Aneta'da defansta çok gayretliydi.Her topa müdahale etmeye çalıştı ki başarılı da oldu.Hücumda ise Elif biraz fileye yakın toplar attı Aneta'ya haliyle Aneta'da rahat rahat vuramadı toplara.Ama maçın genelinde Elif'in attığı paslar iyiydi özellikle 4 numaraya iyi toplar attı.Blokta da iyi yer tuttu.Garay ise Aldığı topları özellikle son sette iyi değerlendirdi.Eda'nın blokları iyiydi.Net 4 sayısı olmasına rağmen çoğu topa değdi eli.Hücumda zaten az top aldı.Gökçen belki de maçın tek görünmeyen ismiydi ama blokta iyi yer kapadı o da.Gelelim iki yıldıza.Merve Merve Merve dedik hep,Elif'in eline iyi toplar getirdi.Defansları harika ötesiydi.Belki de en iyi performans sergilediği maçtı.Gelelim maçın yıldızına yani Kim'e.Elinden gelenin fazlasını yaptı ama sanki hala eski Kim gibi değil yani vurduğu zaman öldüren Kim değil.En önemlisi benim için de maçtan sonra Elif'le sohbet etmek oldu.İçeri de bir tek Aneta'yla ikisi kalmıştı.Aşağı tribüne birine selam vermeye geliyorken bravo Elif dedim teşekkür ederim sizler olmasaydınız bu galibiyet gelmezdi dedi.Bu arada diz kapağında ağrıları varmış maçtan önce ama oynaması için hiç bir sorun olmamış.