Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 376333 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
resmi sitedeki resimlerde gördüm. maçtan sonra garayın dizinde buz varmış. sebebini bilen var mı? sakatlık olmasın Allah muhafaza. :(
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Aziz başkan mümkün ise karışması kimin kalıp kimin gideceğine onun işi değil çünkü . Hoca kim olacak ise o karar versin . Abbondanza başarılı olur inşallah ve onunla devam edilir ise kimi istiyor ise o gelsin kimi istiyor ise o gitsin.
Hoca ismi değişir ise de dediklerim geçerli.

• Üye
Aziz başkan mümkün ise karışması kimin kalıp kimin gideceğine onun işi değil çünkü . Hoca kim olacak ise o karar versin . Abbondanza başarılı olur inşallah ve onunla devam edilir ise kimi istiyor ise o gelsin kimi istiyor ise o gitsin.
Hoca ismi değişir ise de dediklerim geçerli.

hocam voleybolda bu yıl ne olduysa gelecek yılın planlamasına uygun olarak aynısı yapılır bence. bu yıl erkeklerde castellani reis ve felipe geldi. ara transferi de reisin bilgisi dahilinde yapılmıştır eminim. orada sorun yok. kızlarda da abbo nun istedikleri alındı diye biliyorum. zaten voleybolda iki takımda ali koç un eli değdiği söyleniyor. ali bey de zaten iç işlerine karışmadan dışarıdan destek verir/ vermiştir herhalde.

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
vakıfda eli sarılı kız spiker parmakları dik dursun diye tahta koyulmuş  dedi kurallarda ele tahta demir gibi bir malzeme desteği takarak oynamak varmıdır?  belki isabetli hücum yapmasına manşetine zarar verir ama daha sert hücum yapması içinde bir avantaj degilmidir ?
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı ugurcandan

• Üye
  • Yer: Edirne
  • Tek Büyük FENERBAHÇE.
Daha öncede dediğim gibi taa Edirnelerden kalkıpta,3-0 lık galibiyet inancıyla buralara geldim.Ben geldim bahar geldi resmen.Öncelikle ilk defa canlı canlı Sarı Melekler'i izleme fırsatı bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.Maçı uzun uzun yorumlamaya başlayabilirim.Maalesef İstanbul trafiği yüzünden maçın ilk setinin 2.teknik molasına girilirken salona adım attık.Hemen söyleyeyim Garay'a çok büyük haksızlık yapılıyor.Aldığı manşetler ve yaptığı defanslar oldukça iyiydi.Resmen arka çizgiyi toparladı.Aneta'da defansta çok gayretliydi.Her topa müdahale etmeye çalıştı ki başarılı da oldu.Hücumda ise Elif biraz fileye yakın toplar attı Aneta'ya haliyle Aneta'da rahat rahat vuramadı toplara.Ama maçın genelinde Elif'in attığı paslar iyiydi özellikle 4 numaraya iyi toplar attı.Blokta da iyi yer tuttu.Garay ise Aldığı topları özellikle son sette iyi değerlendirdi.Eda'nın blokları iyiydi.Net 4 sayısı olmasına rağmen çoğu topa değdi eli.Hücumda zaten az top aldı.Gökçen belki de maçın tek görünmeyen ismiydi ama blokta iyi yer kapadı o da.Gelelim iki yıldıza.Merve Merve Merve dedik hep,Elif'in eline iyi toplar getirdi.Defansları harika ötesiydi.Belki de en iyi performans sergilediği maçtı.Gelelim maçın yıldızına yani Kim'e.Elinden gelenin fazlasını yaptı ama sanki hala eski Kim gibi değil yani vurduğu zaman öldüren Kim değil.En önemlisi benim için de maçtan sonra Elif'le sohbet etmek oldu.İçeri de bir tek Aneta'yla ikisi kalmıştı.Aşağı tribüne birine selam vermeye geliyorken bravo Elif dedim teşekkür ederim sizler olmasaydınız bu galibiyet gelmezdi dedi.Bu arada diz kapağında ağrıları varmış maçtan önce ama oynaması için hiç bir sorun olmamış.

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Yeni eve geldim maçtan.. Ne diyeyim hepsine helal olsun ,maçı kazanmamız bir yana resmen domine ettik maçı .Hiç bir oyuncuyu ayıramıyorum hepsi çok iyiydi çok istediler ,her sayı sonrası sevinirken sayıyı alırken harcadıkları efordan daha fazla efor harcadılar resmen ..  :)
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

• Üye
Fbtv'de Bu Akşam: 21.00 Fenerbahçe - Vakıfbank Bayanlar Voleybol Ligi 14.Hafta Maçı Tekrar...#FBTV

Çevrimdışı bg1976

• Üye
Youtube yüklemişler.

Çevrimdışı ugurcandan

• Üye
  • Tek Büyük FENERBAHÇE.
2012 yılı Avrupa da gelen şampiyonluk ligde namağlup liderlik kağıt üstünde de izlediğimiz maçlarda da hep üstün olanız rüya gibi bir takım...

Ve play off yarı finali tarih 07.04.2012 Seda'nın sakatlığı Ze''nin müdahale edememesi 2-1 setlerde öndeyken 4. set 7-1 öndeyken Vakıfbank'ın maçı 3-2 kazanması...

Herşey bitti takım dağıldı müdahale edilemedi bir sürü şansızlık kaza sakatlık sayamadığım onca şey ve Vakıfbank YOKLUĞUMUZDA resmen yürüdü...

İşte bugün bir efsanenin full dolu bir salonda yeniden dünyaya gelmesi şükürler olsun bugünleri yeniden görmek nasip oldu...

Şükürler olsun "Sarı Melekler"im geri döndü...

Gelelim maça;

Geçen hafta 3-0 olursa neolur diye planlar yaparken gülenler umut fakirin ekmeği diyenler Fenerbahçe adını ağzına almaya utanan Naz büyük seyircimiz diye bön bön gezinen Gözde her maç boynuna neden taktığını bilmediği kartı bugün takmayınca olay çıkaran kendini ilah sanan Guidetti yazık cidden çok yazık maç sonunda ama biz 72 maçtır kazanıyorduk diye sevinmemiz gözüne battığı için bizle laf dalaşına giren Güldeniz'in annesine "Herkes her takımda oynar ama Fenerbahçe de oynamak ve görev almak herkese nasip olmaz" dediğim gibi öyle büyük oynadık öyle güzel kazandık ki anlatacak söyleyecek çok şey yok...

Maçı forumdan birlikte izlediğim gökhan ve mert arkadaşıma sevgilerimi sunuyorum :)

Broko'nun sahada ısındığını görünce yalanmıymış sakatlığı diye düşünüp biran Süleyman Abinin dediği gibi moralmen çöksemde parmağında atelle oynadı biz Broko'da Gizem'de sahadayken kazandık....

Defansta iyiz defanstan çıkan topları öldürürüz...yeter ki iyi servis karşılayalım diyordum...

%75'e %49 nasıl bir manşet oranıdır!!!

Günün en iyileri Kim ve Merveydi...

Merve böyle iyi performanslarından sonra 2-3 maç kötü oynuyor bilginiz olsun :)

Kim hafta içi yaşanan münakaşayı çabuk atlattı...

Garay maçın ilk setinde harikaydı...

Aneta'nın zor topları ölüdürüp harika gelen pasları mundar etmesi dışında o da azimliydi...

Ya bu takım bugün iyidi ya çok iyiydi Eda harika servis attı Elif geçen sene onu oynatmayan Kamil'e el salladı...

Bir tek Gökçen biraz tutuktu olsun o bile sırıtmadı :)

Maç sonrası Kim'e gelen kraliçe tacı hediyesi çok güzeldi...Harika bir hediyeymiş cidden...

Resmen volley otelde kutlama yaptık :)

Herşey güzeldi aklıma geldikçe bişeyler yine yazarım sevgiler saygılar bu arada her sayfayı tek tek okudum herkesin yüreğine sağlık Fenerbahçeli olmak ne güze birşey :)

Siz neredeydiniz ben göremedim sizi hiç?

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ve geçen sezon Ali Koç olmasaydı bu şube neredeyse kapanıyordu..Zirvedeyken dibi gördük, şimdi tekrar geri döndük. Devamı da olacak

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Güldeniz'in annesine iki kelam da ben ettim o olduğunu bilmeden,sonra İrem Abla'dan öğrendim sağolsun. Bu seriyi siz yakalasaydınız dünya yıkılırdı heralde falan dedi. O da bizim farkımız o kadar olsun dedim .. Sonra hafiften seyirciyi övmeye başladı :)
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı ugurcandan

• Üye
  • Tek Büyük FENERBAHÇE.
@irem
Facebook'a baktım ama göremeyince sizi çevrimiçi vazgeçtim yazmaktan.Bende protokülün solunda 2. kattaydım karşı tribünde hatta elimde atkım vardı Biz Fenerbahçeliyiz yazıyordu.

Çevrimdışı ugurcandan

• Üye
  • Tek Büyük FENERBAHÇE.
@irem
Yarın ki Halbank maçında görüşebiliriz umarım.Bu arada malum trafik yüzünden bugünkü maçın ortalarında gelebildik salona

Çevrimdışı ugurcandan

• Üye
  • Tek Büyük FENERBAHÇE.
@irem
Tamam mutlaka yazarım o zaman.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
maç bittiği anda hemen Gözde'ye baktım,inanın suratı sıvası dökülmüş hela taşı gibiydi.

Bu mudur, budur Süleyman abi. Fener koydu mu çok pis koyar. Artistlik yapanın suratını senin tabirinle "sıvası dökülmüş hela taşına çevirir."