Yarın vizem olduğu için maçın ilk yarısını (belki 3.çeyreğini de) kaçıracağım. Acaba sınava girmesem mi?

Sınav erken bitince 2. periyoda yetiştim. Özellikle Datome'nin 13 sayıyla oynadığı ilk çeyreği merak ediyorum. Efes-Türk Telekom maçından sonra geriye sarıp izleyeceğim.
2. periyot dengede geçti ama 3. periyoda savunmada çok sert başladık, Karşıyaka bu sertliğe karşılık veremeyince farkı açtık. Şiir gibi 2. yarı oynadık desek yanlış olmaz. Son periyot da koptu zaten maç.
Berk'i bugün de beğendim. Bazen basit hatalar yapıyor mu evet ama zamanla aşacaktır. Bu zamana kadar Kenan'ı onun önünde gördüm. Şu anda Berk bizim oyuncumuz olduğuna göre ve fanatik Fenerbahçeli olduğu için tabii ki Berk'in gelişmesini daha çok isterim. Euroleague seviyesine ulaşmak için öncelikle ikili sıkıştırma geldiğinde driplingi kesmemeyi öğrenmesi lazım. Boyu da kısa olduğu için sahayı tam göremiyor. Çabukluk ve top hakimiyeti avantajını kullanıp ya faul alması ya da kendine pas açısı yaratması gerek. Sloukas'ın Spanoulis'ten kaptıklarını Berk'in de Sloukas'tan kapması lazım.

Bir de ikinci periyotta turnikeye girerken bloktan korkup top kaybı yapmasının ardından benzer pozisyonda vücudunu araya koyup faul alması dikkatimi çekti. Aynı hataya düşmedi.
Udoh faul problemine girdiğinde Antic çok iyi katkı verdi. Alınmasının en önemli 2 nedeni; şut tehdidiyle alan açarak hücumu rahatlatması ve tabiri caizse (özellikle savunmada) "pislik" yapması. Şut tehdidi her zaman vardı zaten. Bugün pislik kısmını da çok iyi yaptığını düşünüyorum.