Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 430250 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
datome maçın başında oyunda tuttu bizi acaip oynadı datome , bi hücum ribaundu var carter'in elinden söküp aldığı , basket faul oldu.

ikinci devre de kaliniç show vardı, en az 5 asistini ben saydım , yapmıştır o kadar yani.
berk de bugün iyi oynadı, bir pozisyonda blok'dan kaçmak için omuzunu kullaıp faul alması çok güzeldi.

son olarak ufuk obra'yı hep tokatlıyor diyenlere selam olsun.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ligde ve avrupada bu sene kazandığımız en rahat maç oldu sanırım bu.

Aslında ilk devre itibariyle rahat olduğu söylenemez. Udoh faul problemine girdi, üst üste teknik fauller aldık. Ne olduysa 3. çeyreğin ortasından itibaren oldu.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
kaliniç forvet'den çok güzel paslar atıyor , kaç maçtır sırf o yönünü takip ediyorum artık alışkanlık haline geldi , yavaş yavaş o da galiba obradovic ile seviye atlayacakmış gibi geliyor.

çok şey istemiyorum ömer ve ya berk'den biri en azından euroleague'de rotasyon oyuncusu seviyesini gelsin, önümüzdeki sene daha güzel kadro kuralım, berk olursa yabancı uzun, ömer olursa yabancı kısa opsiyonumuz doğar.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
Ligde ve avrupada bu sene kazandığımız en rahat maç oldu sanırım bu.

bence değil, maç 27 dakika zor geçti sonra açıldık, bence en kolay maç crvena zvezda deplasmanıydı.

edit : bayern olucakdı.
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2015, 18:54:03 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Barcelona 38 fark atar da, biz atamaz mıyız? Biz de şimdiden 28 sayı fark yaptık işte: 96-68. Daha beş buçuk dakika var. Bakalım 38 olur mu? :D

Oyuncuları dinlendirme yoluna gitmeseydik ve farkı arttırmaya zorlasaydık kesinlikle 38 yapardık. :D
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Bu takım çok güzel takım! Hatta geçen senekinden de güzel bi takım. İşin içine beklediğimiz oranda katkıyla Melih ve Bogdan da girince daha da lezzetli bir takım olacak. Bir de Berk'le Ömer de işin içine girerse tadından yenmeyecek hale gelecek.

Bir nokta daha var ki hepimizin Obradovic'le farkını ortaya koyacak: Bu sene savaşmadan maç alamaz bu takım iddiasını çok seslendirdik ve bu iddia takımın hücum yönünün kısıtlı olmasına işaret etmekteydi. Zannedersem yaptığımız bir hata olarak kayıtlara geçecek bu zira hücumun kuvvetli olmasından anlaşılan çoğunlukla, mutlaka skorer oyuncu kimliğiyle özdeşleştiriliyor. Ancak bu bakış açısı tam olarak doğru değil. Herkesin asist yapabildiği, mutlaka boş adamı bulabildiği bir organizasyona doğru ilerliyoruz ki savunmada da pek sırıtmayan bir kadro için muazzam gelişmelere sahne olabilir bu ilerleme.

Kazasız, belasız, sakatlıksız devam ederiz umarım.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
kaliniç 15 dk'da 11 sayı, 6 asist..altı asist.

adamın dibi , avrupanın en iyi savunmacı 3 numarası.

takım halinde 26 asist..çok güzel.
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2015, 18:48:38 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Koça ve oyunculara tebrikler. Fark attığımızı görünce sevindim.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Takım gün geçtikçe daha akıcı oynamaya başlıyor..

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
O değil de, rakip takımlar için inanılmaz kaotik bir kadromuz var. Sene başı herkesin 4'e alındığını düşündüğü Datome, Kalinic'le beraber harika 2-3 kombinasyonu oluşturuyor. Uzunlarda ise rakip için kimin 4 kimin 5 oynadığı tam bir muamma. Üstelik uzunların hepsi de pasör. Daha doğrusu takım halinde bir pasörlük durumu var ki şu kadro içinde Bjelica olsaydı neye benzerdi insan merak etmiyor değil.

Tahtaya vuruyorum ha, bu arada. :D
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Yarın vizem olduğu için maçın ilk yarısını (belki 3.çeyreğini de) kaçıracağım. Acaba sınava girmesem mi? :D :D

Sınav erken bitince 2. periyoda yetiştim. Özellikle Datome'nin 13 sayıyla oynadığı ilk çeyreği merak ediyorum. Efes-Türk Telekom maçından sonra geriye sarıp izleyeceğim.

2. periyot dengede geçti ama 3. periyoda savunmada çok sert başladık, Karşıyaka bu sertliğe karşılık veremeyince farkı açtık. Şiir gibi 2. yarı oynadık desek yanlış olmaz. Son periyot da koptu zaten maç.

Berk'i bugün de beğendim. Bazen basit hatalar yapıyor mu evet ama zamanla aşacaktır. Bu zamana kadar Kenan'ı onun önünde gördüm. Şu anda Berk bizim oyuncumuz olduğuna göre ve fanatik Fenerbahçeli olduğu için tabii ki Berk'in gelişmesini daha çok isterim. Euroleague seviyesine ulaşmak için öncelikle ikili sıkıştırma geldiğinde driplingi kesmemeyi öğrenmesi lazım. Boyu da kısa olduğu için sahayı tam göremiyor. Çabukluk ve top hakimiyeti avantajını kullanıp ya faul alması ya da kendine pas açısı yaratması gerek. Sloukas'ın Spanoulis'ten kaptıklarını Berk'in de Sloukas'tan kapması lazım. :D Bir de ikinci periyotta turnikeye girerken bloktan korkup top kaybı yapmasının ardından benzer pozisyonda vücudunu araya koyup faul alması dikkatimi çekti. Aynı hataya düşmedi.

Udoh faul problemine girdiğinde Antic çok iyi katkı verdi. Alınmasının en önemli 2 nedeni; şut tehdidiyle alan açarak hücumu rahatlatması ve tabiri caizse (özellikle savunmada) "pislik" yapması. Şut tehdidi her zaman vardı zaten. Bugün pislik kısmını da çok iyi yaptığını düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2015, 19:11:57 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
antiç bugün 5. kez üçlük esnasında faul aldı (nba faul'ü) hepsini atsa 15 sayı eder , küçük bile olsa bu bir hücum silahıdır.

lakers'in domine ettiği senelerde nba'i maçlarını sık sık izlerdim, paul pierce yapıyordu bunları , nba'de oynamanın faydalarını görmüş antiç, daha akıllı oynuyor.

mesela bu https://www.youtube.com/watch?v=ZgU25-M2uDE
ve ya bu   
! No longer available
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2015, 19:23:37 Gönderen: emindesouza »

Çevrimiçi myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
İşte bu, takımı canı gönülden kutluyorum, böyle oynayın canımızı yiyin :)

Çevrimdışı ObiCanKimobi01

• Üye
26 asist şahane! Maşallah :)

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Çok keyifli bir maçtı. İnanıyorum ki (Allah sakatlık vermesin) böyle de devam edecek.
Herkes büyük bir özveri ile oynadı. Emeği geçenlerin emeğine sağlık.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.