"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu Kizer madem Eu oldu peki ne diye tekrar Abd'li olmasını istediler ki peki? Anlamadım olayı ben
Kizer, Bosna milli takımında maça çıkmadığı için EU olamadı.AGÜ karşısına EU olarak çıktı deniyor, o kısmı ben de anlamadım.
AGÜ maçı zaten milli takımdan önceydi. Galatasaraylılar, AGü maçında da kıta dışı statüsünde oynadı, lisansı da öyle çıkarıldı diyorlar..Menajeri de arkadaşım o da teyit etti. Bosna pasaportu olmayacağı daha önce belli olmuş o yüzden kıta dışı lisans çıkarılmış. Bu arada federasyon maç öncesi açıklama yapacaktı ama tık yok tabii...Bakalım ne karar çıkacak.Bu arada maçı erkek maçı ile karışık seyrettim. George'u da formsuz buldum..topu pota altına indirip nev'in üstünden oynaması dışında maça müdahale etmedi ya da ben kaçırdım arada...Coleman da maşallah bulana da alana da...bari savunmacı falan olsun diycem onun pozisyonundaki dubljevic maçı aldı..
Oyle olsa FB SK neden itiraz edip dilekce versin?Hadi biz sıradan vatandasız TBF ye verilen lisanslar,tesciller vs haberimiz yok da durum boyle ise klup neden soun yokken itiraz etsin ki?
galatasarayin bir tane kita disi oyuncusu var zaten niye eu olacak diye bekliyorlar ki
oyuncular ısınırken özellikle genç oyuncuların yüzünü görünce tv de maçı kaybederiz demiştim melisa melis ısınmada topu potaya atmaya korkuyorlardı sankimaç öyle geçmedi aslında hakemler devreye girmese rahat kazanırdık nezaman seri yakalasak olmayan bir düdükle bizi durdurdular çalınan faullerin yarısı yanlıştı yanlışta degil aslında art niyetliydi sonunda 5 faulünün en az 2 si yanlış çalınan Qu dayanamadı isyan etti gidip hakeme vursa kızılmazdı okadar bariz hakem kararları olduyok yere yaygara yapmayız heralde vardır bişiyler ama gs için kurallar degiştirilebilir tabi Birden fazla vatandaşlığa sahip oyuncular ilk tescilde hangi ülke vatandaşlık hakkını kullanacağını noter kanalı ile beyan eder. Herhangi beyanda bulunmayan sporcular ilk tescil olduğu vatandaşlıkla işlemleri sürdürülür.