Gönderen Konu: Fenerbahçe / Kadın Basketbol Süper Lig 2015-16 / ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 132305 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Biz verdik, hakem verdi, koç verdi vs vs
Sonuç değişmiyor. Alışkanlık oldu artık.
Son periyot 4 sayı öne geçince acaba mı dedim ama saflık yapmışım. Gs ile deplasmanda oynuyoruz, galibiyet de ne demek!

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
Ayrica quigleyi uzun yillar bırakmamaliyiz avrupali kontenjanindan cok iyi skorer

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bu Kizer madem Eu oldu peki ne diye tekrar Abd'li olmasını istediler ki peki? Anlamadım olayı ben

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Bu Kizer madem Eu oldu peki ne diye tekrar Abd'li olmasını istediler ki peki? Anlamadım olayı ben
Kizer, Bosna milli takımında maça çıkmadığı için EU olamadı.AGÜ karşısına EU olarak çıktı deniyor, o kısmı ben de anlamadım.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Kizer, Bosna milli takımında maça çıkmadığı için EU olamadı.AGÜ karşısına EU olarak çıktı deniyor, o kısmı ben de anlamadım.

AGÜ maçı zaten milli takımdan önceydi. Galatasaraylılar, AGü maçında da kıta dışı statüsünde oynadı, lisansı da öyle çıkarıldı diyorlar..Menajeri de arkadaşım o da teyit etti. Bosna pasaportu olmayacağı daha önce belli olmuş o yüzden kıta dışı lisans çıkarılmış. Bu arada federasyon maç öncesi açıklama yapacaktı ama tık yok tabii...Bakalım ne karar çıkacak.
Bu arada maçı erkek maçı ile karışık seyrettim. George'u da formsuz buldum..topu pota altına indirip nev'in üstünden oynaması dışında maça müdahale etmedi ya da ben kaçırdım arada...Coleman da maşallah bulana da alana da...bari savunmacı falan olsun diycem onun pozisyonundaki dubljevic maçı aldı..

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
AGÜ maçı zaten milli takımdan önceydi. Galatasaraylılar, AGü maçında da kıta dışı statüsünde oynadı, lisansı da öyle çıkarıldı diyorlar..Menajeri de arkadaşım o da teyit etti. Bosna pasaportu olmayacağı daha önce belli olmuş o yüzden kıta dışı lisans çıkarılmış. Bu arada federasyon maç öncesi açıklama yapacaktı ama tık yok tabii...Bakalım ne karar çıkacak.
Bu arada maçı erkek maçı ile karışık seyrettim. George'u da formsuz buldum..topu pota altına indirip nev'in üstünden oynaması dışında maça müdahale etmedi ya da ben kaçırdım arada...Coleman da maşallah bulana da alana da...bari savunmacı falan olsun diycem onun pozisyonundaki dubljevic maçı aldı..
O zaman sorun yok, bizimkiler niye ortalığı ayağa kaldırmış ki boş yere...Galatasaray sezon başından beri oynatmadığıyla kaldı Kizer'i.Boş yere beklediler EU olacak diye.

hmetin

• Ziyaretçi
Oyle olsa FB SK neden itiraz edip dilekce versin?Hadi biz sıradan vatandasız TBF ye verilen lisanslar,tesciller vs haberimiz yok da durum boyle ise klup neden soun yokken itiraz etsin ki?

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
  • Yer: istanbul
galatasarayin bir tane kita disi oyuncusu var zaten niye eu olacak diye bekliyorlar ki

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Oyle olsa FB SK neden itiraz edip dilekce versin?Hadi biz sıradan vatandasız TBF ye verilen lisanslar,tesciller vs haberimiz yok da durum boyle ise klup neden soun yokken itiraz etsin ki?

Valla vardır herhalde bildikleri ama ben çarşamba günü milli maçta oynamayınca sordum durumunu Kizer'in, Eu işinin olmadığını söylediler. o yüzden gitmemiş bile maça.. bekleyelim federasyon kararını 

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
galatasarayin bir tane kita disi oyuncusu var zaten niye eu olacak diye bekliyorlar ki
Kıta dışı olarak oynatsalar, Bosna ile milli olsa bile EU yapmayacaklardı bu sezon.Beklediler milli olmasını, EU olsaydı bir kıta dışı daha alacaklardı.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
Yazıklar olsun  beee yıllardır ezdiğimiz alay ettiğimiz takımı yenemiyoruz artık .

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
oyuncular ısınırken özellikle genç oyuncuların yüzünü görünce tv de maçı kaybederiz demiştim melisa melis ısınmada topu potaya atmaya korkuyorlardı sanki
maç öyle geçmedi aslında hakemler devreye girmese rahat kazanırdık nezaman seri yakalasak olmayan bir düdükle bizi durdurdular çalınan faullerin yarısı yanlıştı yanlışta degil aslında art niyetliydi
sonunda 5 faulünün en az 2 si yanlış çalınan Qu dayanamadı isyan etti gidip hakeme vursa kızılmazdı okadar bariz hakem kararları oldu

yok yere yaygara yapmayız heralde vardır bişiyler ama gs için kurallar degiştirilebilir tabi

Birden fazla vatandaşlığa sahip oyuncular ilk tescilde hangi ülke vatandaşlık hakkını kullanacağını noter kanalı ile beyan eder. Herhangi beyanda bulunmayan sporcular ilk tescil olduğu vatandaşlıkla işlemleri sürdürülür.
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Volkan abi gs açıklama yaptı. Kizer in menejeri Sana yalan söylemiş
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
TBF ben hata yaptım; kitadisiydi ama AGU maçında eu lisansı ile oynattim diyorsa ; TBF de büyük problem var...
Maçı ya AGU kazanmasaydu...ne olacaktı peki...
Üstelik o mac yüzünden ekrem ağladı durdu 15 gün..sonuç ortada son periyotta çalınan faulleerle maçı verdik..
Olan gene bizim halkımıza oluyor..gs hic zararsiz hatta karli ve AGU az zararli ama notr çıkiyoe bu isten..olan bize oldu..TBF de de sorumlu çıkmaz...
Ne biçim ülke bu kardeşim...

Maça gelince dubljevici tutamadık..hafta başında söylemiştim..o kızı tut isi bitir diye...Coleman veya vera yapisacakti ona...ama olmadı..

ama bence bu mağlubiyet çok önemli değil..gs yi evinizde çok rahat yeneriz...hele 5 sayı ile yenerek super...ben bu sene lig liderliği ile saha avantajingelir diyorum...çok ekstra mağlubiyet beklemiyorum artik..ama denk rakipler birbirlerini çok tokezletecekler.gs daha mac kaybeder..hele bu maçta hükmen yenik sayilmazlarsa çok diyet odeyecekler TBF den...

Ayrıca artık gs başka da amerikalı getiremeyecek değişim yapmaz ise..buda bizim işimize gelir..kizer vasat oyuncu...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
oyuncular ısınırken özellikle genç oyuncuların yüzünü görünce tv de maçı kaybederiz demiştim melisa melis ısınmada topu potaya atmaya korkuyorlardı sanki
maç öyle geçmedi aslında hakemler devreye girmese rahat kazanırdık nezaman seri yakalasak olmayan bir düdükle bizi durdurdular çalınan faullerin yarısı yanlıştı yanlışta degil aslında art niyetliydi
sonunda 5 faulünün en az 2 si yanlış çalınan Qu dayanamadı isyan etti gidip hakeme vursa kızılmazdı okadar bariz hakem kararları oldu

yok yere yaygara yapmayız heralde vardır bişiyler ama gs için kurallar degiştirilebilir tabi

Birden fazla vatandaşlığa sahip oyuncular ilk tescilde hangi ülke vatandaşlık hakkını kullanacağını noter kanalı ile beyan eder. Herhangi beyanda bulunmayan sporcular ilk tescil olduğu vatandaşlıkla işlemleri sürdürülür.

Q'ya çalınan 2, 3 ve 4. fauller skandal...Hele o ispanyol vurulmuş gibi kendini yere atıyor hakem düştü diye faul çalıyor...5.faul dahi atmosfer evsahibi vs vs diyelim ama teknik faul daha büyük skandal..maçı aldı gs'ye hediye etti resmen hakem