Gönderen Konu: Nikola 'İsviçre Çakısı' Kalinic  (Okunma sayısı 216917 defa)

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Ynt: Nikola 'İsviçre Çakısı' Kalinic
« Yanıtla #45 : 06 Ocak 2016, 14:12:13 »
Kalinic neden alındı.. Her maç 15 atsın falan diye mi?

2-3 ceza atışı atsın savunma yapsın falan.. Yapıyor mu hayır..

Savunmadada yok 4 maç oldu.. Kafaca yok.. Sanırım bu adamı mecburen aldık..

Ama keşke gözümüzün önündeki Broekhoff u asaydık..En azından daha istikrarlıydı.. Hemde 1 milyon yerine 400 bayılıyorduk.

Murat senin mesajını alıntılıyorum ama lafım tek sana değil

Kostas ve Kalinic:

Biri 24 diğeri 23 yaşında
İkisi de ilk defa ülkesinin dışına çıkıyor
Biri 7 sezon aynı kulüpte oynamış diğeri 2-3 sezon önce Novi Sad, Krugejevac gibi orta sınıf takımlarda oynamış.

Yeni ülke, yeni takım (ki bu takım Fenerbahçe) yeni koç (ki bu da Obradovic) yeni roller

özetle herşey yeni.

Bunun üzerine ikisi de ilk defa noeli evlerinden uzak geçiriyor. İkisi için de kolay değil. Ayrıca Kostas'ın bir sakatlık sorunu da oldu.

Önemli olan Mart'ta iyi oynamaları ben ikisinin de iyi olacağına eminim. Zira şu ana dek Kleiza hariç tüm sezonu kötü geçiren bir oyuncu olmadı. Daha geçen sene Hickman'a neler söyleniyordu, sakatlanmasıyla belki kupayı kaybettik. Zisis çoğu maç herkesden küfür işitti ama çıktı top 16 2.devre ve top8 de en kritik topları oynadı.

Tüm bunların dışında da hiçbir transferin garantisi yoktur. Her oyuncu her kulüpte aynı performansı veremeyebilir. Önemli olan oyuncunun ahlaken düzgün fiziken de fit olmasıdır. Form bunun ardından gelir.

Daha da garibi şu an istisnasız Avrupa'da herkesin saygı duyduğu takıma, en az saygıyı kendi taraftarının göstermesi. Eksikler elbette olacak. Ama bu kadar güzelliğin tek tanesi konuşulmayıp en küçük olumsuzluklar bile devasa hale getirilmesi de ayrıca incelenmesi ve düşünülmesi gereken bir konu...
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #46 : 06 Ocak 2016, 14:57:56 »
Okan...

Kostas konusunda tek eleştirim olmaz ki. O adam belli yetenekleri olan ve yeteneklerini üst düzey göstermiş bir adam..Yetenekli..

Lakin Kalinic çok yeteneksiz hani bildiğimiz kazma ama mücadeleci adamlardan. Mücadele edemeyince pert durum bu ben bunu diyorum
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı ObiCanKimobi01

• Üye
« Yanıtla #47 : 07 Ocak 2016, 14:00:35 »

Murat senin mesajını alıntılıyorum ama lafım tek sana değil

Kostas ve Kalinic:

Biri 24 diğeri 23 yaşında
İkisi de ilk defa ülkesinin dışına çıkıyor
Biri 7 sezon aynı kulüpte oynamış diğeri 2-3 sezon önce Novi Sad, Krugejevac gibi orta sınıf takımlarda oynamış.

Yeni ülke, yeni takım (ki bu takım Fenerbahçe) yeni koç (ki bu da Obradovic) yeni roller

özetle herşey yeni.

Bunun üzerine ikisi de ilk defa noeli evlerinden uzak geçiriyor. İkisi için de kolay değil. Ayrıca Kostas'ın bir sakatlık sorunu da oldu.

Önemli olan Mart'ta iyi oynamaları ben ikisinin de iyi olacağına eminim. Zira şu ana dek Kleiza hariç tüm sezonu kötü geçiren bir oyuncu olmadı. Daha geçen sene Hickman'a neler söyleniyordu, sakatlanmasıyla belki kupayı kaybettik. Zisis çoğu maç herkesden küfür işitti ama çıktı top 16 2.devre ve top8 de en kritik topları oynadı.

Tüm bunların dışında da hiçbir transferin garantisi yoktur. Her oyuncu her kulüpte aynı performansı veremeyebilir. Önemli olan oyuncunun ahlaken düzgün fiziken de fit olmasıdır. Form bunun ardından gelir.

Daha da garibi şu an istisnasız Avrupa'da herkesin saygı duyduğu takıma, en az saygıyı kendi taraftarının göstermesi. Eksikler elbette olacak. Ama bu kadar güzelliğin tek tanesi konuşulmayıp en küçük olumsuzluklar bile devasa hale getirilmesi de ayrıca incelenmesi ve düşünülmesi gereken bir konu...
Her kelimesine katılıyorum elinize sağlık fikrime tercüman olmuşsunuz.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #48 : 08 Ocak 2016, 22:38:55 »
Datome +35, Kalinic 10 dakikada -12...Kalite farkı...
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 22:48:09 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #49 : 08 Ocak 2016, 22:59:46 »
0 sayı, 0 asist, 5 faulle oynadı Giresun maçında.
Son 4 maçın 3'ünde 0 çekti.
Son 4 maçta sadece 2 saha içi basketi buldu. Onlar da 97-85'lik Antep maçında
İtinayla 0 çekmeye devam ediyor.Kızılyıldıza da 0 çekti:(

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #50 : 08 Ocak 2016, 23:20:56 »
Bu maçta kendisinden hiç umudum yoktu zaten

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #51 : 09 Ocak 2016, 00:43:09 »
Aslında savunmada iyi başlamıştı maça. sonrasinda fast breakte top kaybı yaptığı pozisyonla beraber koptu maçtan. Sabretmek lazım, üzerinde çok baskı hissettiği aşikar, şöyle 2 tane üçlük soksa rahatlayacak, kendine gelecek.

Sent from my LG-D802

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #52 : 09 Ocak 2016, 00:45:56 »
Yahu arkadaş, illa ki takacak birşey buluyorsunuz. Ne gerek var? Bu adam olacak, biraz daha sabırlı yaklaşın. Takım çok güzel abi, buraya odaklanmak lazım...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #53 : 09 Ocak 2016, 09:23:24 »
İlk yarıda bir hızlı hücumda Hickman'a öyle bir pas verdi ki obra saha içine girip dövecekti. Aldığı süreler de giderek azalıyor zaten. Obra da farkında her şeyin de yapacak bir şey yok. Oynadığı sürelerde faydayı geçtim zarar vermesin yeter. 

Çevrimdışı Dentist

• Üye
  • Yer: Zonguldak
« Yanıtla #54 : 09 Ocak 2016, 11:19:31 »
İki pozisyonda da faul hakkımız dolmuşken adamları hiç pozisyon yokken daul yaparak çizgiye götürdü,dağılmış durumda

Çevrimdışı Dentist

• Üye
  • Yer: Zonguldak
« Yanıtla #55 : 09 Ocak 2016, 11:43:24 »
Yalnız şöyle bir durum var dikkatimi çeken;kaliniç hep ikinci 5 le sahada oluyor,dün de berk,hickman la beraber oynadı,normal 5 te bir rol alarak biraz süre verilse belki performansı artabilir

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #56 : 09 Ocak 2016, 11:52:13 »
En dibi gördü , artık yükselme zamanı. Çok kritik zamanda çok iyi katkı alacağız inanıyorum .

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #57 : 10 Ocak 2016, 13:15:51 »
geçen sene bu zamanlarda hickman için yazılanları al, kaliniçin adını koy aynen yaz

şu an iyi mi ? Değil

bu kadar hakareti, küçük görülmeyi hak ediyor mu? Hayır

zamanı hakediyor mu? evetçünkü kaliniç çok inatçı ve karakterli bir oyuncu

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #58 : 10 Ocak 2016, 13:46:44 »
Kendi payıma, en kötü oynadığı, en olmaz hataları yaptığında bile Hickman aleyhinde tek kelime yazmadım. Kötü maç çıkardı demişimdir ama kadrodaki yerini, varlığını sorgulayan, onu küçümseyen tek ama tek ifadem, hata imalı lafım yoktur. Bulan olursa buyursun. Mesaj listem ortada. Çünkü Hickman yetenekli bir oyuncuydu, yetenekleri konusunda şüphem yoktu. Sadece yeteneklerini sahneleyecek ortam, takım içi rol vs bulamamıştı. Yeteneğe inanırım. Yetenek meselesi benim zaafımdır.

Kalinic hakkında kesin hüküm vermeden önce zaman tanınmalı mı? Kesinlikle evet. Her defasında henüz hüküm vermek için erken ibaresini söyleyerek eleştirmeye çalışıyorum. Bu hüküm verme konusu ise takıma yararlı bir şeyler yapıp yapamayacağı mevzuunda... Hani az yetenekle de faydalı işler yapıp parlayan çok isim var. Ama kesin hüküm vereceğim bir şey varsa: Top eline yakışmıyor ve yetenek fakiri... Bire birde adam eksiltemeyen, şutu, pasörlük ve oyunu okuma becerisi sınırlı vasat bir oyuncu... Yemeyip içmeyip savaşır ve mental olarak toparlanırsa belki ileride çok faydalı işlere imza atabilir. Ama kesin olan şu ki, yetenek konusunda bu seviyelerin oldukça fakiri... Bizim mahallenin (mevcut kadromuzun) en yoksul ismi...

Çevrimdışı obradovic178

• Üye
« Yanıtla #59 : 10 Ocak 2016, 13:56:23 »
Öncelikle herkese merhaba uzun zamandir üyeligim kabul olmasini bekliyordum ve sonunda oldu 1 sene oldu galiba :D
iki üc mactir takimin maclarini izleyemiyorum ama eminim ki kalinic söylendigi gibi kötü degildir büyük ihtimal
unutmayin kalinic dogru hatirliyorsam sakatlanmadan önce gayet iyi oynuyordu asist ribaund sayi defans hersey... vardi sonra sakatlaninca geri dönmekte biraz zamana ihtiyaci var ayni sekilde baris hersek sakatlanmadan önce son maclarda rotasyona girip iyi katki vermiyormuydu dogru hatirliyorsam ?