Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1451051 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Dentist

• Üye
  • Yer: Zonguldak
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #330 : 01 Şubat 2016, 17:08:02 »
sana bi hikaye yazayım ...

sene 1988. aylardan ocak .. karlı bir gün dünyaya gelen Earl Clark isimli bebek o günlerden basketbolcu olacağı belliydi. normal bebeklere göre daha uzun olan bebeği hemen basketbol topu ile tanıştırdılar.
ilk orta lise derken boy oldu 2.06.. lousville kolejine giden bu genç kardeşimiz 2009 drafında 14ncü sıradan seçildi...
daha sonraki yıllarda bir türlü istediği formu yakalayamadı Earl Clark .. en iyi senesini 2013 senesinde Lakers ile geçiren oyuncu o sene 7.3 sayı 5.1 rib 1.1 asist ortalamaları ile geçirdi. fakat şansızlığı LAkers imparatorluğunun çöküş yıllarında denk gelmesiydi. Oyuncu öğütme fabrikasına dönüşen koskoca Lakers bir genci daha yemişti :(
gel zaman git zaman ordan oraya takaslanan Earl en sonunuda kendini D-League de buldu. D adı : Development .. yani geliştirme
ama D ye giden herhanbi bir oyuncunun hele ki amerikalı oyuncunun kendisini geliştirme ihtimali Murat Kaya'nın bayan basketbol izlerken küfür etmeme ihtimali kadar düşüktür.
Manageri ile konuşan Earl '' ya JOhn ben çok sıkıldım bu D league'den . çok güzel istatistik kasıyoruz ama kendimi geliştiremiyorum, ara sıra Ekpe ile sohbet ediyoruz onun yüzünden Euroleague izlemeye başladım , hem bu Ekpe inanılmaz işler yapıyor hem de oynadığı takımda değişik bir hoca var. araştırdım Avrupa2nın en iyisiymiş , hatta GRep Popoviç zamanında Zeljko 'dan setler alıyormuş , bu adamla ben de çalışmak istemiyorum '' demiş...
sonra şubat ayının ilk günü  Earl menageri Jhon bir gün Gherardini'yi aramış
Jhon :'' hello Gher how r you
Gher : oooo jhon i am fine we are good . we are fucking all europe and türkish league ,we are ok  what about you ?
Jhon : i am goo too my friedn, i know everything about Fenerbahçe , your team is better than D-League , and if you wanna Earl Wanna come to you be part of team .. and there is a crayz fan who ise Yılmaz vangourd likes him very much . Yılmaz is a boy crazy boy he always write roster of a team ..

bu sohbet sonrası Zeljko'nun da fikrini alan Gherardini resi Earl kardeşimizi, 100 bin usd + akbil + yemek için ticket karşılığında 9ncu yabancı olarak kadromuza katar.
hayırlı uğurlu olsun

Yaşasın,Fenerbahçe sen çok büyüksün.🙏

Çevrimdışı yes

• Üye
« Yanıtla #331 : 01 Şubat 2016, 17:12:51 »
sana bi hikaye yazayım ...

sene 1988. aylardan ocak .. karlı bir gün dünyaya gelen Earl Clark isimli bebek o günlerden basketbolcu olacağı belliydi. normal bebeklere göre daha uzun olan bebeği hemen basketbol topu ile tanıştırdılar.
ilk orta lise derken boy oldu 2.06.. lousville kolejine giden bu genç kardeşimiz 2009 drafında 14ncü sıradan seçildi...
daha sonraki yıllarda bir türlü istediği formu yakalayamadı Earl Clark .. en iyi senesini 2013 senesinde Lakers ile geçiren oyuncu o sene 7.3 sayı 5.1 rib 1.1 asist ortalamaları ile geçirdi. fakat şansızlığı LAkers imparatorluğunun çöküş yıllarında denk gelmesiydi. Oyuncu öğütme fabrikasına dönüşen koskoca Lakers bir genci daha yemişti :(
gel zaman git zaman ordan oraya takaslanan Earl en sonunuda kendini D-League de buldu. D adı : Development .. yani geliştirme
ama D ye giden herhanbi bir oyuncunun hele ki amerikalı oyuncunun kendisini geliştirme ihtimali Murat Kaya'nın bayan basketbol izlerken küfür etmeme ihtimali kadar düşüktür.
Manageri ile konuşan Earl '' ya JOhn ben çok sıkıldım bu D league'den . çok güzel istatistik kasıyoruz ama kendimi geliştiremiyorum, ara sıra Ekpe ile sohbet ediyoruz onun yüzünden Euroleague izlemeye başladım , hem bu Ekpe inanılmaz işler yapıyor hem de oynadığı takımda değişik bir hoca var. araştırdım Avrupa2nın en iyisiymiş , hatta GRep Popoviç zamanında Zeljko 'dan setler alıyormuş , bu adamla ben de çalışmak istemiyorum '' demiş...
sonra şubat ayının ilk günü  Earl menageri Jhon bir gün Gherardini'yi aramış
Jhon :'' hello Gher how r you
Gher : oooo jhon i am fine we are good . we are fucking all europe and türkish league ,we are ok  what about you ?
Jhon : i am goo too my friedn, i know everything about Fenerbahçe , your team is better than D-League , and if you wanna Earl Wanna come to you be part of team .. and there is a crayz fan who ise Yılmaz vangourd likes him very much . Yılmaz is a boy crazy boy he always write roster of a team ..

bu sohbet sonrası Zeljko'nun da fikrini alan Gherardini resi Earl kardeşimizi, 100 bin usd + akbil + yemek için ticket karşılığında 9ncu yabancı olarak kadromuza katar.
hayırlı uğurlu olsun

Hahahahah O zaman Earl Clark hayırlı olsun. :)

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #332 : 01 Şubat 2016, 17:13:29 »
Haahhahaj :)
FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #333 : 01 Şubat 2016, 17:13:48 »
Yılmaz abime selam çaktım bakalım ne zaman gelecek :) ;)

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #334 : 01 Şubat 2016, 17:59:47 »
Cem bey rica edeceğim bu hikayeye istinaden üstümüze bir earl clark atar mısınız?

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #335 : 01 Şubat 2016, 18:04:28 »
Hoşgeldim..:)
Earl Clark iyi adam abi...hakkini yeme..:) tam bro....ama obra istemez oyle bro tarzi adamı...biz kendimizi avutuyoruz sonuçta...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #336 : 01 Şubat 2016, 21:50:04 »
Ahmet kayanın çok güzel bir şarkısı

evet öyle :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #337 : 01 Şubat 2016, 22:49:59 »
Cem bey rica edeceğim bu hikayeye istinaden üstümüze bir earl clark atar mısınız?
Bey dediğin için atmıyorum :(

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #338 : 01 Şubat 2016, 22:51:01 »
Hoşgeldim..:)
Earl Clark iyi adam abi...hakkini yeme..:) tam bro....ama obra istemez oyle bro tarzi adamı...biz kendimizi avutuyoruz sonuçta...

Abi Udoh'u da istemez diyorduk hatırla. Zeljko da değişiyor. Gherardini reis ile güzel bi iş birliği var, Ömer Onan ı da unutmayalım.
Hayırlısı olsun tabiki

• Üye
« Yanıtla #339 : 01 Şubat 2016, 23:19:41 »
Abi Udoh'u da istemez diyorduk hatırla. Zeljko da değişiyor. Gherardini reis ile güzel bi iş birliği var, Ömer Onan ı da unutmayalım.
Hayırlısı olsun tabiki
Abi udoh ve Clark karakter olarak farklilar bence..biri bildiğin bro diğeri ise kitap kurdu...büyük asama olur obra için udoh'tan clark'a geçiş..bildiğin iPhone 4 den , iPhone 6s geçişi gibi..:)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #340 : 01 Şubat 2016, 23:31:23 »
Valla artık Clark gelecekse de Güvenirim.. Yani...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı hsntkdmr

• Üye
« Yanıtla #341 : 01 Şubat 2016, 23:40:24 »
futbolda vermedi Mahmut inşallah buraya clark çakmıştır

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #342 : 01 Şubat 2016, 23:53:30 »
Abi udoh ve Clark karakter olarak farklilar bence..biri bildiğin bro diğeri ise kitap kurdu...büyük asama olur obra için udoh'tan clark'a geçiş..bildiğin iPhone 4 den , iPhone 6s geçişi gibi..:)

Ya abi udoh için neler dediğini unutmadık. Konuşturma beni :)

• Üye
« Yanıtla #343 : 01 Şubat 2016, 23:57:07 »
Oyuncu kalitesi olarak söylemedim abi, karakter analizindeyim simdi...:)

• Üye
« Yanıtla #344 : 01 Şubat 2016, 23:58:36 »
Bu arada cidden var mi Clark ile ilgili girişim..öyle bir konusyorsunuz ki sanki aldık adamı...
Alacagimizi hic sanmıyorum zaten.