Galatasaray'ın Ege Arar hariç bir tane oyuncusunu istemem,hiçbiri bizim takımda oynayacak kapasitede değil.Ben Bogdan'ın gitmeyeceğine inanıyorum.Birde özellikle twitter'da göruyorun Kostas gitsin diyenler var.Kostas'ta ne ararsan var.Orta mesafe,dış şut,penetre,ikili oyun yani tam bir "the floor general" kesinlikle kalmalı.Oly maçında ilk yarı Kalinic'e,ikinci yarı Datome'ye içeri penetre edip yaptığı asistler tam birinci sınıf guard asistleriydi.Eğer ücretini ciddi şekilde azaltırsa bence Pero kalmalı,lig uzun,artı kavga edilecek maçlarda sinmeyen bir oyuncu.Pana serisinde Singleton'a sarıp hem onu oyundan düşürdü,hem de seyircinin tepkisini kendinde toplayıp seyirciyi maçtan düşürdü.Egehan ve Berk kiralanmalı ve mümkünse yurt dışına kiralanmalı Minchev gibi,bu arada Minchev fena işler çıkartmıyor KK Vrsac formasıyla.4 numara içinse şampiyon olmasak Printezis'i isterdim ama şampiyon olduğumuza göre Melli gelmeli.
Bobby-Kostas-xxxx
Bogi-Melih
Datome-Kalinic-Nunnally
Vesely-Melli-Barış
Udoh-Ahmet Düverioğlu
Eğer Bogi giderse Wanamaker'ı yazarım oraya.8 yabancıdan fazla yabancı ile yola çıkacaksak xxx yerine Diot iyi tercih olabilir.