Tam tersi yaklaşımlarda da Erdal Bibo muamelesi yapılıyor ama. Ayrıca Brose, gayet düzen takımıydı, orada da başarılıydı. Ve Obradovic'in 'gelecekse o gelsin, yoksa başka kimse gelmesin' demesi onu gereksiz gördüğü anlamına mı geliyor yoksa beğendiği anlamına mı geliyor?
sen baskasi gelmesin lafini ... ne olursa olsun gelsin... ne pahasina olursa olsun alin anlamissin sanirim ...
bense.. onceden konusuldu iyi de oyuncu, gelse faydali olur... ama gelmiyorsa da kasmanin anlami yok eldeki kadro yeterli anladim ...
Bu konu da ne yazik ki yorum yapamam... belki de sen haklisin .... iki anlama da gelebilir. Buna tek cevap verebilecek kisi Obra.
Ve Brose donemi konusunda; ne yazik ki avrupa istatisliklerinde elde top tutma suresini bulabildigim bir yer yok .... olsa Brose donemine de bakmani tavsiye ederdim ...
Benim kafamdaki soru isareti, bu takimda gecen senelerde bu ozgurlugu en fazla alan Bogdan di ama o bile Wanamaker kadar elinde top tutmuyordu. Bu nedenle benim kafamda soru isareti olustu. (bu da ne yazik ki, cok farazi ve gelmeden goremeyiz)
Ama adama Erdal Bibo da demiyoruz, bence yeniden oku yazdiklarimi....
iyi adam, ama o gelmezse final 4 a kalamayiz diyen oldu.... yada o gelmezse favori degiliz diyen... Bende tam tersini dusunuyorum her zaman favoriyiz o gelirse kendimizi daha guvende hissederiz belki ama bunun da sonu yok ...
Shaq in dedigi gibi ... her taraftar takimi 5 shaq 5 jordan 5 Barkley ile kurmak istiyor... ama kursan playoff a kalamazsin takim icindeki kavgalardan.