Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 295815 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2325 : 02 Ağustos 2017, 09:23:40 »
adam Wanamaker'ı saha içi ve saha dışı özellikleri yüzünden çok beğeniyormuş.

Görmeyenler vardır belki.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2326 : 02 Ağustos 2017, 09:28:08 »
Yahu kim benim videolardan yorum yaptığımı söyledi ki..anlamadım...Jason thompson ile ilgili olarak adamın gecmisten izlediğim maçları var...yıllarca NBA takip ettim...adamı zaten biliyorduk...:)
3 aşağı 5 yukarı NBA de belli seviyenin üstünde oynayan her adamı bilirim...yani her takımın ana rotasyon oyuncularını mutlaka izlemisligim vardır, az veya çok fikrim vardır....NBA de fikir sahibi olunmayacak oyuncular belli esasında...ana rotasyonun dışında olan genelde garbage time da oynayanlar...
Thompson i belli bir seviyede NBA takip eden herkes bilir...

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 02 Ağustos 2017, 09:32:23 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimiçi ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2327 : 02 Ağustos 2017, 09:34:18 »
Tam tersi yaklaşımlarda da Erdal Bibo muamelesi yapılıyor ama. Ayrıca Brose, gayet düzen takımıydı, orada da başarılıydı. Ve Obradovic'in 'gelecekse o gelsin, yoksa başka kimse gelmesin' demesi onu gereksiz gördüğü anlamına mı geliyor yoksa beğendiği anlamına mı geliyor?

sen baskasi gelmesin lafini ... ne olursa olsun gelsin... ne pahasina olursa olsun alin anlamissin sanirim ...
bense.. onceden konusuldu iyi de oyuncu, gelse faydali olur... ama gelmiyorsa da kasmanin anlami yok eldeki kadro yeterli anladim ...

Bu konu da ne yazik ki yorum yapamam... belki de sen haklisin .... iki anlama da gelebilir. Buna tek cevap verebilecek kisi Obra.

Ve Brose donemi konusunda; ne yazik ki avrupa istatisliklerinde elde top tutma suresini bulabildigim bir yer yok .... olsa Brose donemine de bakmani tavsiye ederdim ...

Benim kafamdaki soru isareti, bu takimda gecen senelerde bu ozgurlugu en fazla alan Bogdan di ama o bile Wanamaker kadar elinde top tutmuyordu. Bu nedenle benim kafamda soru isareti olustu. (bu da ne yazik ki, cok farazi ve gelmeden goremeyiz)

Ama adama Erdal Bibo da demiyoruz, bence yeniden oku yazdiklarimi....

iyi adam, ama o gelmezse final 4 a kalamayiz diyen oldu.... yada o gelmezse favori degiliz diyen... Bende tam tersini dusunuyorum her zaman favoriyiz o gelirse kendimizi daha guvende hissederiz belki ama bunun da sonu yok ...

Shaq in dedigi gibi ... her taraftar takimi 5 shaq 5 jordan 5 Barkley ile kurmak istiyor... ama kursan playoff a kalamazsin takim icindeki kavgalardan.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #2328 : 02 Ağustos 2017, 09:51:32 »
sen baskasi gelmesin lafini ... ne olursa olsun gelsin... ne pahasina olursa olsun alin anlamissin sanirim ...
bense.. onceden konusuldu iyi de oyuncu, gelse faydali olur... ama gelmiyorsa da kasmanin anlami yok eldeki kadro yeterli anladim ...

Bu konu da ne yazik ki yorum yapamam... belki de sen haklisin .... iki anlama da gelebilir. Buna tek cevap verebilecek kisi Obra.

Ve Brose donemi konusunda; ne yazik ki avrupa istatisliklerinde elde top tutma suresini bulabildigim bir yer yok .... olsa Brose donemine de bakmani tavsiye ederdim ...

Benim kafamdaki soru isareti, bu takimda gecen senelerde bu ozgurlugu en fazla alan Bogdan di ama o bile Wanamaker kadar elinde top tutmuyordu. Bu nedenle benim kafamda soru isareti olustu. (bu da ne yazik ki, cok farazi ve gelmeden goremeyiz)

Ama adama Erdal Bibo da demiyoruz, bence yeniden oku yazdiklarimi....

iyi adam, ama o gelmezse final 4 a kalamayiz diyen oldu.... yada o gelmezse favori degiliz diyen... Bende tam tersini dusunuyorum her zaman favoriyiz o gelirse kendimizi daha guvende hissederiz belki ama bunun da sonu yok ...

Shaq in dedigi gibi ... her taraftar takimi 5 shaq 5 jordan 5 Barkley ile kurmak istiyor... ama kursan playoff a kalamazsin takim icindeki kavgalardan.

Tabi tam olarak bilemeyiz ama kısa rotasyonu genel olarak belli olduktan sonra bile koç bir adamı istiyor ve gelirse katkı yapacağını düşünüyorsa bence önemlidir. Çok küçümseyenler var da onlar için dedim Bibo'yu  :) Top tutma işi, biraz da takıma bağlı işte. Rolünü öğrenip Obradovic antrenmanlarına girdikten sonra düzene uyacaktır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #2329 : 02 Ağustos 2017, 09:51:48 »
Bir de anladığım kadarıyla Wanamaker'ın, NBA çıkış opsiyonunda zaman limiti yok, olmayacaksa da bir an önce öğrenebilsek şu işin sonucunu.
« Son Düzenleme: 02 Ağustos 2017, 09:55:59 Gönderen: franz392 »

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2330 : 02 Ağustos 2017, 10:10:43 »

Yani gelirse sampiyonuz gelmezse napicaz havasini bir gram anlamiyorum .... Jordan degil arkadaslar bu adam. Belki gelse de uyum saglayamayacak....
Hoca illa onun ozelliklerinde oyuncu ariyor olsa baska isimler de duyardik. Ama anladigimiz gelirse buyursun gelsin, gelmezse de cok onemli degil havasinda Obra. O anlamda icimiz rahat olsun bence, eger gerekli gorse Obra alternatif plani da olurdu.
Hatta daha otesi de su; demek ki oyunu uzerine kurmayacak, kafasinda baska birsey var.

Sonunda mantıklı bir yorum gelmiş. Bu takıma Ricky Hickman'ın nasıl gelip nasıl gittiğini hatırlayalım. Hickman bize geldiğinde Wanamaker'dan çok daha büyük oyuncuydu...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2331 : 02 Ağustos 2017, 11:08:34 »
Bir Lens bir de Wanamaker yetti artık valla. Bu nedir ya? Sanki Lens gelse takımı şampiyon yapacakmış gibi Wanamaker da gelse F4/şampiyonluk garanti gibi konuşuluyor. Kim lan bu Wanamaker? Gelirse Ekime gelmezse ne olacağını biliyorusunuz. Sen son EL şampiyonusun, onun taraftarısın, azıcık ağır olun yahu.

2 maç oynayıp 5 maç yatan Lens'in de bu kadar abartılmasına teessüf ederim.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2332 : 02 Ağustos 2017, 11:48:50 »
Öncelikle ben Yılmaz Abini sıkı bir NBA takipçisi, hemen her oyuncuyu iyi tanıyan birisi sanıyordum. Yok o da videolara göre ''iyidir, hoştur'' diyorsa o zaman manzara başka. Bir daha adamın sözünü referans almam olur biter.

Canım kardeşim, ben burda senin şu alaycı tarzından bahsediyorum. Demiyorsun ki ''herkesin bir fikri vardır, kimisi beğenir kimisi beğenmez.'' Aklınca taşak geçmeye kalkacağına dersin ki ''Erdal kardeş bak sen öyle diyorsun ama bence şöyle şöyle vs'' ben de derim ki eyvallah doğru diyorsun.

Guduric Bogdan kadar büyük oynar, Thompson da Ekpe gibi ortaya yürek koyarsa elbette şampiyonluğun en büyük adayıyız ama bunların garantisi var mı şu an? Yok.

*Guduric 2-3 gömlek seviye atlayıp Bogdan seviyesine yaklaşmak zorunda.

*Thompson Avrupaya uyum sağlayıp yüreğini koymak zorunda.

*Takım Melli'ye uygun hücum setlerini uzun uzun çalışmak zorunda.

*Datome-Vesely ikilisi sezon boyu üst seviyede oynamak zorunda. Geçen seneki gibi istikrarsız oynarlarsa sıkıntı.

*Birisi Bogdan rolüne soyunup karar anlarında sorumluluk almak zorunda. Guduric'e henüz güvenmiyorum, bu yüzden Wana'nın gelmesi bizi oldukça rahatlatacak.

*Ekpe'nin Llull'u, Spa'yı, Teo'yu, De Colo'yu korkutan caydırıcı savunmasını birisi yapmak zorunda. Vesely bu sorumluluğu almak, Thompson da bir an önce yardımcı olmak zorunda.

*Saha içi liderimiz Bogdandı, şimdi kim olacak belirsiz. Udoh savunmadaki liderimizdi, şimdi bu role kim soyunacak belirsiz. Hâliyle tedirginim, şampiyonluk risk altında.

Tüm bu yazdıklarımı Obra dışında hiçbir coach kısa sürede çözemez ve bu rolleri F4'e kadar dağıtamaz.

Tüm bu söylediklerimin neresiyle taşak geçiyorsun söyle bakayım sen bana?

Haa, kadroya Wana gelir saha için liderliği alır, Thompson tıpkı Ekpe gibi koca yürek çıkar, Wana gelmeyip de Guduric büyük oynar ve tüm bunlar sonucu takım makine düzeni hâlini alır, işte o zaman derim ben de tedirginliğim yersizmiş diye.

Yok sen tüm bu yazdıklarıma karşılık hâlâ taşak geçer gibi yazacaksan, onun da kralını yaparız her çeşidinden.

Yılmaz abi özelden yazdı kızı bana ,'' Cem forumun sahibisin millete kötü davranma '' dedi. Ben de onun sözünü dinlerim .

davranış şeklimden dolayı başta senden ve diğer üyelerden özür diliyorum ..

daha fazla polemik olmaması için de cevap vermiyeceğim.

iyi sohbetler

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2333 : 02 Ağustos 2017, 11:50:12 »
Bir de anladığım kadarıyla Wanamaker'ın, NBA çıkış opsiyonunda zaman limiti yok, olmayacaksa da bir an önce öğrenebilsek şu işin sonucunu.
normal şartlarda 15 temmuz son günüydü ama DArüşaffaka geçen seneki durumunda değil takımı dağıttılar bütçeleri düştü , yani Wanamaker ben gitmek istiyorum kontrat buldum derse kimse ona dur kal diyemez.
duyduğumuz oyuncu min kontrat olsa bile NBA zorluyormuş ,

Çevrimdışı sepettopu

• Üye
  • Yer: KAYSERİ
« Yanıtla #2334 : 02 Ağustos 2017, 12:27:31 »
Wanamaker'ın durumu bence fazlaca abartılıyor. Gelirse takımın önemli parçası olur ama lideri olacağını söylemek için erken.
Takımımızda çok sayıda lider karakterli oyuncu var zaten herbiride yeri geldiğinde yüreklerini ortaya koyuyor o gün kimler iyiyse
çıkıp maçı kazandırıyorlar. Wanamaker kadroya katılırsa daçkadaki kadar top kullanamayacağını hepimiz biliyoruz zaten böyle bir durumu
kimsenin isteyeceğini sanmıyorum. Potansiyelli ve alternatifli bir kadroya sahip olmak büyük avantaj. Önemli olan heryıl f4 yapmak ve
Wanamaker'ın olup olmamasının f4 şansımızı değiştireceğini düşünmüyorum. Koç ve GM kadro yeterli diyorsa bize laf düşmez.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #2335 : 02 Ağustos 2017, 12:37:29 »
Furkan Korkmaz ve gibilerin kontrat aldığı bi lig için Wanamaker tabi ki kasar. :)
Orası için bu kadar kasan adamın bizde başarılı olması için Ekpe gibi toşlak ve beyin sahibi olması lazım. Ben bu konuda güvenmiyorum ona.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #2336 : 02 Ağustos 2017, 13:07:34 »
Dün denver ı takip eden adam mares isimli bi gazeteciye wanamaker a hala ilgimiz varmı diye sormuş bi denver taraftarı, gazeteci de ona hayır artık sanmıyorum cevabını vermiş. Bu gazeteci in midir cin midir güvenilir midir bilemem tabi :) Ajan misali her haberi yazılanı kovalar olduk. :)
Sonuçta wanamakerın nba e ilgisi hevesi bariz, acaba nba ona o kadar ilgi duyuyo mu? Agustos geldi hakkında hiç bi haber söylenti dahi yok
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 02 Ağustos 2017, 13:13:26 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2337 : 02 Ağustos 2017, 13:36:17 »
Sonunda mantıklı bir yorum gelmiş. Bu takıma Ricky Hickman'ın nasıl gelip nasıl gittiğini hatırlayalım. Hickman bize geldiğinde Wanamaker'dan çok daha büyük oyuncuydu...
Imza...

bir isim de ben ekleyeyim.... Mahmut Abdul Rauf, o teori ile o kadronun nba finali yapmasi lazimdi .... yogurda cacik cikmadi o kadrodan...

Bu durum Efes'e Huertel gelirken ki yorumlari hatirlatiyor ... alan euroleague sampiyonu olur demisti cogu kisi ... Murat Murathanoglu dahil ...

takimlar menajerler birbirine girdi almak icin .... Sonuc Efes kac sezondur euroleague şampuanı oldu anca ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2338 : 02 Ağustos 2017, 14:26:11 »
Dün denver ı takip eden adam mares isimli bi gazeteciye wanamaker a hala ilgimiz varmı diye sormuş bi denver taraftarı, gazeteci de ona hayır artık sanmıyorum cevabını vermiş. Bu gazeteci in midir cin midir güvenilir midir bilemem tabi :) Ajan misali her haberi yazılanı kovalar olduk. :)
Sonuçta wanamakerın nba e ilgisi hevesi bariz, acaba nba ona o kadar ilgi duyuyo mu? Agustos geldi hakkında hiç bi haber söylenti dahi yok
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinan sen de kafayı kırdın :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2339 : 02 Ağustos 2017, 14:27:42 »
Furkan Korkmaz ve gibilerin kontrat aldığı bi lig için Wanamaker tabi ki kasar. :)
Orası için bu kadar kasan adamın bizde başarılı olması için Ekpe gibi toşlak ve beyin sahibi olması lazım. Ben bu konuda güvenmiyorum ona.
Aile mevzusu önemli diyorlar. Sonuçta herkes kendince haklı o da memleketinde top oynamak istiyor