Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 293215 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #4170 : 11 Temmuz 2018, 18:23:40 »
Nunnally ne oldu acaba ?

Sanki Teo haricinde kalan ihtimaller arasında bize en uygunu Larkin olur gibi...

Larkin efes diyorlar.

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
« Yanıtla #4171 : 11 Temmuz 2018, 19:59:59 »
Acaba kısa transferi konusunda çok mu ağır hareket ediyoruz yoksa bizimkiler çok mu derinden ve sessiz hareket ediyor çalışmalara anlayamadım? Gerçi daha sezonun başlamasına çok var ama bizim seviyemizi kaldırabilecek tecrübe ve kalitede kısa oyuncular elden gitmek üzere. Hiç duyum dahi çıkmadığına göre yüksek ihtimalle hiç tahmin etmediğimiz NBA den bir isim olacak gibime geliyor. Üstelik bu saatten sonra Nunnally çok değerli hale geldi ki kesin ayrılırsa şutlarını arayacağımızı düşünüyorum.
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
« Yanıtla #4172 : 11 Temmuz 2018, 20:00:52 »
Larkin efes diyorlar.
Larkin --> Baskonia diyorlardı
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #4173 : 12 Temmuz 2018, 08:06:48 »
Pangos u ben de istiyordum ama düşününce kostas dixon pangos size olarak sıkıntı olmuyor mu?

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4174 : 12 Temmuz 2018, 09:12:03 »
Pangos u ben de istiyordum ama düşününce kostas dixon pangos size olarak sıkıntı olmuyor mu?

size olarak diyorsan, kaliniç'in 3'ten, guduriç'in 2'den süre alacağı takımda bence olmuyor
yetenek olarak diyorsan, ben nedoviç/goss'a bile razıydım; yine olmuyor

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #4175 : 12 Temmuz 2018, 10:21:02 »
size olarak diyorsan, kaliniç'in 3'ten, guduriç'in 2'den süre alacağı takımda bence olmuyor
yetenek olarak diyorsan, ben nedoviç/goss'a bile razıydım; yine olmuyor

yetenek ve yurek anlaminda Pangos u elestirmek biraz haksizlik olur...

Bobby kadar olmasa da yurekli oyuncu, ve yetenekli... Ha 1 numarada alisilmadik (Obra nin adam degisimli sistemi anlaminda) bir sekide udnersize kaliriz. Yine de hoca istese alir, ona gore de duzenler gibi geliyor bana...

PS: Ilgimiz oldugunu dusunmuyorum yoksa coktan cikardi kokusu.
« Son Düzenleme: 12 Temmuz 2018, 11:05:05 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #4176 : 12 Temmuz 2018, 10:54:38 »
Delaney, nunnaly iyidir. biraz fazla para ödememiz gerekebilir delaneye ama koçun sistemine en uygun adam kalanların içinde, ama ben gene de salıyı bekleyelim derim, köprünün altından akacak sular vardır daha. bu arada doğan hakyemeze Allah rahmet etsin. Camianın çok sevdiği bir basketbol adamı idi.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #4177 : 12 Temmuz 2018, 11:09:38 »
bekledikleri birimi var hiç düşünmediğimiz diye baktım aklıma satoransky geldi ama 1 senelik kontratı varmış biliyorum imkansız olduğunu zaten bize yedirtmezler keşke gelse çürüycek orda

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #4178 : 12 Temmuz 2018, 11:15:14 »
Hosuton Rockets / Nunnaly dedikoduları çıkmaya başladı.

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #4179 : 12 Temmuz 2018, 14:35:05 »
Teodosic hayaller başka bahara kaldı artık. Pangos iyi guar hoş guard ta slokas dixon pangos kısa savunması baya baya problem olur . Acayip bir çıkmaz. Nasıl olacak bilmiyorum. Malcom delaney olur mu o da soru işareti.sonumuz hayr olsun. Aklıma şey geldi geçen sene bu zamanlar burada 2 grup oluşmuştu. Kadro tamamdı ve wanamaker gelsin diyenler ve gelmesin diyenler. Çok şükür ben ısrarla gelsin tarafındaydım geldi iyi oldu. Şimdi istemeyen arkadaşlar buyrun wanamaker yok. Soruyorum şimdi sezona bu takımla başlayalım mı? Kısa rotasyonu sizleri tatmin ediyor mu ?

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #4180 : 12 Temmuz 2018, 14:44:36 »
Delaney geleceğine Guduric 1 numara oynasın daha iyi. Delaney'de daha iyi yapar o işi...
Kara deryalarda bir FENERsin!

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4181 : 12 Temmuz 2018, 14:48:20 »
Teodosic hayaller başka bahara kaldı artık. Pangos iyi guar hoş guard ta slokas dixon pangos kısa savunması baya baya problem olur . Acayip bir çıkmaz. Nasıl olacak bilmiyorum. Malcom delaney olur mu o da soru işareti.sonumuz hayr olsun. Aklıma şey geldi geçen sene bu zamanlar burada 2 grup oluşmuştu. Kadro tamamdı ve wanamaker gelsin diyenler ve gelmesin diyenler. Çok şükür ben ısrarla gelsin tarafındaydım geldi iyi oldu. Şimdi istemeyen arkadaşlar buyrun wanamaker yok. Soruyorum şimdi sezona bu takımla başlayalım mı? Kısa rotasyonu sizleri tatmin ediyor mu ?

Sezona neden bu kadro ile başlayalım ? Bu takımın teknik kadrosu bir oyuncu transfer edemeyecek kadar aciz mi ?

Bugün daha Temmuzun 12si, transfer sezonunun başındayız. Yaz liglerinden ve sonrasında NBA takımlarından kesilecek tonla adam olacak. Dünyada 5 tane guard varmış gibi bir hava yaratmanın anlamı yok...

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4182 : 12 Temmuz 2018, 14:59:56 »
Sezona neden bu kadro ile başlayalım ? Bu takımın teknik kadrosu bir oyuncu transfer edemeyecek kadar aciz mi ?

Bugün daha Temmuzun 12si, transfer sezonunun başındayız. Yaz liglerinden ve sonrasında NBA takımlarından kesilecek tonla adam olacak. Dünyada 5 tane guard varmış gibi bir hava yaratmanın anlamı yok...

Anlatılmak isteneni yanlış anlamışsın. Geçen sene bu zamanlarda ya Wanamaker gelecek ya da e Sinan + Guduric'e ekleme yapmadan yola devam edecektik. O dönemde Wanamaker'ı istemeyen kadro bu haliyle yeterli diyen epey bir kitle vardı. Şimdi Wanamaker gene yokken mevcut kadro yeterli diyebiliyor musunuz diye soruyor arkadaş. Geçen sene Wanamaker gelmesin diyen kitlenin yanıldığını anlatmak istiyor.

Teknik ekipten Wana olacaksa gelecek , olmayacaksa başka takviye yok şeklinde duyumlar geldiğinde burada rahatça Bradley nba yapsa da kurtulsak diyenlerin nasıl patladığını anlatmak istiyor. Şimdi Wanamaker gene yokken kadroya takviye yapılmasını istiyor musunuz diye soruyor. Geçen sene istemiyorlardı ya hani?

« Son Düzenleme: 12 Temmuz 2018, 15:01:40 Gönderen: Cemalex »

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4183 : 12 Temmuz 2018, 15:10:47 »
Anlatılmak isteneni yanlış anlamışsın. Geçen sene bu zamanlarda ya Wanamaker gelecek ya da e Sinan + Guduric'e ekleme yapmadan yola devam edecektik. O dönemde Wanamaker'ı istemeyen kadro bu haliyle yeterli diyen epey bir kitle vardı. Şimdi Wanamaker gene yokken mevcut kadro yeterli diyebiliyor musunuz diye soruyor arkadaş. Geçen sene Wanamaker gelmesin diyen kitlenin yanıldığını anlatmak istiyor.

Teknik ekipten Wana olacaksa gelecek , olmayacaksa başka takviye yok şeklinde duyumlar geldiğinde burada gevşek gevşek Bradley nba yapsa da kurtulsak diyenlerin nasıl patladığını anlatmak istiyor.

Ben gayet iyi anladım sen merak etme...

Wanayı istemeyenler kadro süper olduğu için değil, ondan büyük katkı alamayacağımızı düşündüğü için istemiyordu.

Bence Wana üzerinden çok boş bir muhabbet döndürüyorsunuz.

Zeljko ve Maurizio öyle bir oyuncu bulur getirir ki önce Ekpe gibi "kim bu?" dersiniz sonra "vay be" demeye başlarsınız. Bu takımın marka değeri ve teknik kadrosu transferde 3-5 tane oyuncuya muhtaç olmayacak seviyededir.
« Son Düzenleme: 12 Temmuz 2018, 15:15:18 Gönderen: CanCan »

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4184 : 12 Temmuz 2018, 15:18:23 »
Ben gayet iyi anladım sen merak etme...

Wanayı istemeyenler kadro süper olduğu için değil, ondan büyük katkı alamayacağımızı düşündüğü için istemiyordu.

Bence Wana üzerinden çok boş bir muhabbet döndürüyorsunuz.

Zeljko ve Maurizio öyle bir oyuncu bulur getirir ki önce Ekpe gibi "kim bu?" dersiniz sonra "vay be" demeye başlarsınız. Bu takımın marka değeri ve teknik kadrosu transferde 3-5 tane oyuncuya muhtaç olmayacak seviyededir.

Gayet de yanlış anlamışsın, geçen sene durum ya Wana ya da mevcut kadroyla devam durumuna gelmişti. O gün Wana'yı istemeyenler için bugün de Wana yok ve kadroya takviye istiyor musunuz, eğer istiyorsanız geçen seneki fikrinizde hata etmişsiniz denmek isteniyor.

Boş muhabbeti, her cümleye atarlı giderli başlayan sen yapıyorsun farkında değilsin.