Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 284985 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: CSKA 93-95 Fenerbahçe Doğuş - Euroleague 8.Maç
« Yanıtla #675 : 18 Kasım 2017, 02:21:57 »
:) baba eskide kalmışsın aramıza gel

Bir aralar topu sektirmeden 5 saniyeden fazla tutamıyordun. Adam fosil olunca böyle oluyor, ne yapalım...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #676 : 18 Kasım 2017, 02:26:42 »
Basketbol kurallarına göre yakından savunulan bir oyuncu 5 saniye içinde arkadaşına pas vermeli, çembere şut atmalı ya da dripling yapmalıdır.

http://www.basketboloyunkurallari.com/basketbol_oyun_kurallari_ihlaller.html

Yakından savunma olmadığı için devam ettirmiş olabilir. Neyse öyle böyle Şen ola Fener Şen ola...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #677 : 18 Kasım 2017, 10:53:46 »
Sekil olarak takımın tam ihtiyacı olan bir galibiyet sekliydi. Bu tazda 5 tane maç kaybettik bu sene. Hem son saniye basketi olması hem de rakibin cska olması takımın moral motivasyonunu artırması acısından da guzel oldu.
Obranin 3 uzun + 2 pg'lik besine ise şapka çıkarıyorum. Herhalde hiçkimsenin aklına bile gelmez oyle bir 5. Bu yüzden efsane obra.
Boby de bir an once dönsün artık.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #678 : 18 Kasım 2017, 11:22:56 »
"Melli" diyeceğini biliyordum, o şıkkı sırf senin için koydum :)

:D

Zaten benden başka da Melli diyen çıkmaz diye tahmin etmiştim. :)

Çevrimdışı illegal

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #679 : 18 Kasım 2017, 11:31:55 »
Ekpe Udoh twitter hesabından maçla ilgili Jan Vesely'i tebrik etmiş. Maalesef o kadar leş kargası, kendisini taraftar zanneden bir guruhumuz var ki adamcağız korkusundan bize olan iligisini, takibini, takımın galibiyetine olan sevincini Jan Vesely üzerinden dile getirmek zorunda kalmış anlaşılan. Tabi twitin altında yine hakaretler, alaylar, tehtitler, iğrenç yakıştırmalar... Bir Fenerbahçeli olarak utandım, yerin dibine geçtim resmen. Yani aklım mantığım bir türlü el vermiyor nasıl bu kadar kıymet bilmez, nankör, acımasız ve gaddar olabiliyoruz.

Forumda Ekpe Udoh ve Bogdan Bogdanovic topicleri kaldırılmış zannedersem. İlk Avrupa şampiyonluğumuzun en büyük iki neferi olmuş ve artık yaşayan efsanelerimiz arasına girmiş bu iki koca yüreğin tekrar topiclere eklenmesini ve en ufak bir hakaretin cezalandırılmasını forum yöneticilerinden rica ediyorum. Bu iki adam her şeyin en güzelini hak ediyor ki bu konuda Bogdan'ın biyografisinden bizi silmeye kıyamadığını da hatırlatmak istiyorum.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #680 : 18 Kasım 2017, 12:31:34 »
Maçın adamı olarak Melli'yi işaretledim. "En iyi parformans gösteren" denseydi Vesely olabilirdi ama maçın adamı ise soru, kesinlikle Melli.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #681 : 18 Kasım 2017, 13:31:07 »
Büyük takımlar sadece iyi gününde değil herhangi bir zamanda karakter koyup kazanabilen takımlardır. Bu nedenle nasıl ki Oly formsuzken gelip bizi sahamızda yenebildiyse biz de yenilgiden iki gün sonra Cska'yı deplasmanda yenebiliyoruz. Büyük takımlarda olan karakter koymak, her şartta ayağa kalkmasını bilmek büyüklüğünü hissettirmek böyle bir şey işte. Ezzik büzük tayfası bunu zaten anlamaz, anlamasını beklemiyorum ama bu klübün taraftarları artık bu olgunluğa erişmeli. 3-4 senedir yaşana değişim dönüşüm ile takım nasıl büyük takım kimliğine eristiyse taraftar da artık olgunlaşmalı. Bir yenilgi ile saçmalamayıp bu takıma sonuna kadar güvenmeli.
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2017, 13:32:11 Gönderen: Cemalex »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #682 : 18 Kasım 2017, 17:58:27 »
Ekpe Udoh twitter hesabından maçla ilgili Jan Vesely'i tebrik etmiş. Maalesef o kadar leş kargası, kendisini taraftar zanneden bir guruhumuz var ki adamcağız korkusundan bize olan iligisini, takibini, takımın galibiyetine olan sevincini Jan Vesely üzerinden dile getirmek zorunda kalmış anlaşılan. Tabi twitin altında yine hakaretler, alaylar, tehtitler, iğrenç yakıştırmalar... Bir Fenerbahçeli olarak utandım, yerin dibine geçtim resmen. Yani aklım mantığım bir türlü el vermiyor nasıl bu kadar kıymet bilmez, nankör, acımasız ve gaddar olabiliyoruz.

Forumda Ekpe Udoh ve Bogdan Bogdanovic topicleri kaldırılmış zannedersem. İlk Avrupa şampiyonluğumuzun en büyük iki neferi olmuş ve artık yaşayan efsanelerimiz arasına girmiş bu iki koca yüreğin tekrar topiclere eklenmesini ve en ufak bir hakaretin cezalandırılmasını forum yöneticilerinden rica ediyorum. Bu iki adam her şeyin en güzelini hak ediyor ki bu konuda Bogdan'ın biyografisinden bizi silmeye kıyamadığını da hatırlatmak istiyorum.

Kaldırmadık. Arşiv bölümünden görebilirsiniz. Bu konuda hassasiyetinizi paylaşıyor ve sizle aynı duyguları hissediyorum. En baştan beri de, FORUM YÖNETİMİ olarak Udoh konusundaki duruşumuz net olmuş ve ona yapılan hakaretlere asla izin verilmemiştir.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #683 : 18 Kasım 2017, 19:13:32 »
durun ya şu dadından yinmez armadanın forumlarına bir bakıp gülelim biraz...malum onlar da Golden State Trabzon'a son anda yenildiler..

Oooo çok sert...
Ilk yaridan 30 sayi fark yiyon, ne olacak 60 sayi mi yiyecez anlamadim ki ? herkesin 1 hucum sansi yokmu sirasiyla, bizimkiler kendi sirasini kullanmiyorlar mi neler oluyor allah askina ?

« Son Düzenleme: 18 Kasım 2017, 19:17:25 Gönderen: Tekirdağlı »

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #684 : 18 Kasım 2017, 19:50:09 »

Onlara taraftar degil insan bile demeye utaniyorum.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #685 : 18 Kasım 2017, 21:41:47 »

Bunları duyunca gerçekten çok üzülüyorum.
Bunları  yazan ya diğer takım taraftarlarıdır yada  akıl noksanıdırlar.
Ya adam ne yaptı , bize bugüne kadar yaşadığımız  en büyük mutluluğu yaşatanların başında geliyor , müzemizdeki en büyük kupanın üzerinde ter ve parmak izleri  saklı.
Yazanlar gerçekten çok aşağılık tipler.Neden aşağılıklar!Çünkü   bu adam sadece oyunculuğu ile değil insanlığı ile de örnekti.
Eğer rakip taraftarlar yazıyorlarsa;
Ben rakibimde böyle bir oyuncu olsa imrenir ve takdir ederdim asla kötü bir şey söylemek aklıma gelmezdi.
Yok yazanlar bizdense yazıklar olsun size , siz hiçbir şey haketmiyorsunuz.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #686 : 18 Kasım 2017, 22:22:51 »
Yazdiklarima cevap verirken alinti yaparsan gozden kacirmamis olurum. Ozellikle, demogoji yapiyorsun gibi etkili ifadeler kullandiginda, alinti meselesi daha da onem arz ediyor.

Sezona sampiyon baslayan takim diye bir sey yok. Argumaninin senin iddia ettigin seyin tam aksi yonde oldugunun da farkinda degilsin.

(1) Final Four'a cikmis en az 3 takim da guc bakimindan birbirine esit. Sampiyon dedigin sey tamamen o iki mactaki performansina bakan bir sey. O yuzden, onceki senelerdeki basarilari es gecmek icin sebep goremiyorum.

(2) Diger takimlar sampiyon baslayan bir takima daha cok bilenirler ve motive olurlar. Bunu hic hesaba katmamissin.

(3) O gecen senelerin aksine, en onemli iki oyuncunu kaybetmis bir halde basliyorsun.\

Boyle bir takima karsi daha comert olmani gerektirecek tonla sebep var iken, secicilik yapip, olumsuz seylere odaklanmayi tercih etmissin.

@umut'un da dedigi gibi, yapacak bir sey yok...
3. madde tam olarak doğru değil aslında. Sadece geçen sene kayıpsız başladık. Önceki sene de Bjelica ve Goudelock gitmişti, ilk f4 senesinin en önemli 2oyuncusu (ki Bjelica sezonun mvp si de olmuştu). Semihi vs saymıyorum bile.

Sent from my iPad using Tapatalk

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #687 : 19 Kasım 2017, 01:04:00 »

Al benden de o kadar, utanıyor insan. Olympiakos maçı öncesinde salondaki fenerium'da dolaşırken birkaç yeni yetmenin Udoh tişörtlerine burun kıvırıp hakaret etmesi benim de canımı yaktı, içimi acıttı. Çabuk tüketen, kadir kıymet bilmeyen, vefasız bir güruh ile karşı karşıyayız...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #688 : 19 Kasım 2017, 02:14:49 »
3. madde tam olarak doğru değil aslında. Sadece geçen sene kayıpsız başladık. Önceki sene de Bjelica ve Goudelock gitmişti, ilk f4 senesinin en önemli 2oyuncusu (ki Bjelica sezonun mvp si de olmuştu). Semihi vs saymıyorum bile.

Sent from my iPad using Tapatalk

Bogdanovic ile Udoh'a karsilik Goudelock ve Bjelica'yi koyunca (ki ben bu son ikisine karsi buyuk hayranlik besleyen biriyim), ben arada en az iki tik guc farki goruyorum.  Ozellikle takim icindeki yerlerine bakinca.  Sen farkli dusunuyorsan, bilmemem tabii.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #689 : 20 Kasım 2017, 17:15:29 »
hohoho....ohhh...adamlar o mactan beri f4 dinalinden sonra 1 daha bizi yenemediler..

darısı diger rus takımına hafta ici..ama arena da pota arkasında olmayan diger taraftarlara is dusuyor..oly macı gibi olmasın..
pota arkası zaten hep oyun ıcınde...ama digerleri citliyor resmen...