Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 285260 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Barcelona 68-83 Fenerbahçe Doğuş - Euroleague 11.Maç
« Yanıtla #915 : 10 Aralık 2017, 14:14:49 »
2 haftadır mükemmel bir oyun oynuyoruz. Savunmamız rakibe neredeyse potayı göstermiyor. Allah nazarlardan korusun. Müthiş keyifli bir oyun. Dile kolay Barca ile deplasmanda oynuyoruz ve rakip takım seyircisi bizi alkışlıyor.
Şu anda iddia ediyorum geçen seneki takımı geride bırakan bir takım oyunu var sahada. Nunaly de elit oyuncu statüsüne çıkmış durumda. Sahada olduğu anlarda müthiş bir güven duygusu oluşuyor bende. Bildiğin yeni bir transfer etkisi yarattı bu sene. Başka bir takımda olsa 20 ortalama rahat yakalardı.
Oyunu inanılmaz hükmediyor ve rakibe eziyet ediyoruz
Kafalarını bile kaldıramıyorlar
O çaresizlik maçın her dakikasında daha da artıyor ve belli süre sonra pes ediyorlar.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #916 : 10 Aralık 2017, 14:59:44 »
Oyunu inanılmaz hükmediyor ve rakibe eziyet ediyoruz
Kafalarını bile kaldıramıyorlar
O çaresizlik maçın her dakikasında daha da artıyor ve belli süre sonra pes ediyorlar.

Valla beni biliyorsun bazen acımasız eleştirebiliyorum. Sanırım Obra gibiyim. Yapabileceklerini bildiğim halde yapmadıkları için kızıyorum :)
ama şu 2-3 haftadır ortaya konan basketbol avrupanın üstünde ve daha katkı vermeyen oyuncular var. Eleştirecek tek bir konu bile bırakmıyorlar bana :)

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #917 : 10 Aralık 2017, 15:00:39 »
Valla Nunanly tamamen Obra efect...Ona uygun set hazırlıyor, o da atıyor..Dikkat edin topla fazla oynamıyor artık... İddia ediyorum; şu McCollum Obra'nın eline gelsin iki yılda Avrupa'nın en büyük skoreri olur...

Maccolum'u beğenmiyorum. Gou'nun çakması. Kaldı ki Gou bile gözden çıkarıldı. Obra'nın sistemine uyan bir isim değil bence.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #918 : 10 Aralık 2017, 16:32:56 »
Maccolum'u beğenmiyorum. Gou'nun çakması. Kaldı ki Gou bile gözden çıkarıldı. Obra'nın sistemine uyan bir isim değil bence.

bu konuda sana katilamiyorum.
Bence alakalari dahi yok, ozellikle savunma anlayisi olarak.
Mc column bireyselde iyi bir kisa savunmacisi ve cok rebaund kovaliyor. Gou dan hic goremeyecegin bir savunma seviyesi var ....

Sut ozelligi Gou nun daha iyi ama onu da zekasi ile kapiyor Mc column; savunmaciyi cozdukten sonra canina okuyor hucumda. Ya drive, ya stop jam shot ya da dis atis... hic biri olmazsa hizini ve aklini kullanip faul aliyor.

Bu sene cok inis cikis yasamasinin hocadan kaynakli oldugunu dusunuyorum... Sanki heyacanini kaybetmis mecburiyetten oynuyor gibi son maclarda....

Yine en buyuk eksikligi fiziksel olarak guclu olmamasi ve oyun kuramamasi... Bu anlamda bize uyar diyemem. Ozellikle savunma da uzunla kaldiginda ne yapar bilemiyorum...
Oyun kurma konusunda ise, hep oyun kurabilen 1-2-3 numaralar gorduk son birkac senedir... hatta 4-5 numaralar bile neredeyse oyun kuracak bizde.... o yuzden siritabilir oyun icinde....

yine de bizde gormek isterdim, Tekirdagli'ya da katiliyorum Obra elinde kimler parlamadi... Mc Column ciddi seviye atlardi ... Bu kadar da umursamaz olamazdi, hoca kendine getirirdi :D

Cem in bahsettigi kisilik olayina ise birsey diyemicem.
Eger mac icinde aldigi faullere soyluyorsa Cem.... ben kendi adima takdir ediyorum oyun zekasini, ve savunmaciyi iyi analiz etmesini.

ama oyun disindaki kisilik ozelliklerine ise lafi Cem in ... oyleyse bende katiliyorum, su klupte yillar sonra ilk kez takim oyunu oynayan bir takimimiz olmus... ortasahadan smac yapsa yine istemem sorunlu oyuncu....
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2017, 16:45:34 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #919 : 10 Aralık 2017, 17:11:22 »
Volkan abi maccaolum bence karakter olarak sorunlu birisi, herşey bir yana çok sahtekar bir oyuncu
Bizim koç herkesi illa ki adam eder ama o karakter sınavından geçemez diy düşünüyorum

Zor oyuncu Cem çok acayip faul alıyor ama Obra onu düzen içinde acayip noktalara getirir..Zaten gelmezse de kapı açık

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #920 : 10 Aralık 2017, 18:09:38 »
Obradovic'ten sonra subeyi kapa gitsin.  Mac mi izlenir ondan sonra?

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #921 : 10 Aralık 2017, 19:13:11 »
Obradovic'ten sonra subeyi kapa gitsin.  Mac mi izlenir ondan sonra?

obra'dan sonra ya trinchieri ya da jasikevicius

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #922 : 10 Aralık 2017, 19:30:21 »
obra'ya pananın şampiyonluk sayısını geçmeden gitmek yok

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #923 : 11 Aralık 2017, 01:45:49 »
Obradovic birgün elbet gideceğine göre  Sfairopoulos da benim beklentim.

Yunan koçu ben de beğeniyorum fakat jasikevicius un oyunculuktan gelen artı bir karizması daha var. Bunun da yöneteceği oyuncu grubu üzerinde büyük etkisi olur diye düşünüyorum.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #924 : 11 Aralık 2017, 09:00:57 »
Obradoviç sonrası olacağını mı düşünüyorsunuz
Hayal alemindesiniz uyanın

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #925 : 11 Aralık 2017, 09:06:45 »
bu konuda sana katilamiyorum.
Bence alakalari dahi yok, ozellikle savunma anlayisi olarak.
Mc column bireyselde iyi bir kisa savunmacisi ve cok rebaund kovaliyor. Gou dan hic goremeyecegin bir savunma seviyesi var ....

Sut ozelligi Gou nun daha iyi ama onu da zekasi ile kapiyor Mc column; savunmaciyi cozdukten sonra canina okuyor hucumda. Ya drive, ya stop jam shot ya da dis atis... hic biri olmazsa hizini ve aklini kullanip faul aliyor.

Bu sene cok inis cikis yasamasinin hocadan kaynakli oldugunu dusunuyorum... Sanki heyacanini kaybetmis mecburiyetten oynuyor gibi son maclarda....

Yine en buyuk eksikligi fiziksel olarak guclu olmamasi ve oyun kuramamasi... Bu anlamda bize uyar diyemem. Ozellikle savunma da uzunla kaldiginda ne yapar bilemiyorum...

Bende böyle düşünüyorum. Gou önündeki topa elini uzatma konusunda tereddütler yaşayan birisi.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #926 : 11 Aralık 2017, 09:48:54 »
ispanyollarla evlerinde dalga gecmek daha bir guzel oluyor...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #927 : 11 Aralık 2017, 12:29:05 »
obra'ya pananın şampiyonluk sayısını geçmeden gitmek yok
kesinlikle bir yere gidemez
bence son durağı burası olur
min 6 7 sene daha çalışır sonra bırakır

• Ziyaretçi
Fenerbahçe Doğuş 89-90 Zalgiris Kaunas - Euroleague 12.Maç
« Yanıtla #928 : 11 Aralık 2017, 13:46:16 »
Evimizde galibiyet ile devam edeceğiz
zor maç filan diye bekleyen varsa hayal kuruyor demektir.

rahat kopartırız.
Zagrise saygı duymakla beraber bizim kalibremizde bir rakip kesinlikle değil
hocam mutlaka yeni birşeyler deneyecektir.
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2017, 23:14:27 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
dee bost'u bırakmıslar...

PANGOS, VALINSKAS
TOUPANE, MICIC
ULANOVAS, MILAKNIS
JANKUNAS, WHITE
DAVIES, KAVALIAUSKAS

rahat rahat gecmemiz lazım normal sartlarda...dixon'ı ıyıce alsıtırma macı olur umarım...hatta sinan+melih de sure alabilir bolca..