Maccolum'u beğenmiyorum. Gou'nun çakması. Kaldı ki Gou bile gözden çıkarıldı. Obra'nın sistemine uyan bir isim değil bence.
bu konuda sana katilamiyorum.
Bence alakalari dahi yok, ozellikle savunma anlayisi olarak.
Mc column bireyselde iyi bir kisa savunmacisi ve cok rebaund kovaliyor. Gou dan hic goremeyecegin bir savunma seviyesi var ....
Sut ozelligi Gou nun daha iyi ama onu da zekasi ile kapiyor Mc column; savunmaciyi cozdukten sonra canina okuyor hucumda. Ya drive, ya stop jam shot ya da dis atis... hic biri olmazsa hizini ve aklini kullanip faul aliyor.
Bu sene cok inis cikis yasamasinin hocadan kaynakli oldugunu dusunuyorum... Sanki heyacanini kaybetmis mecburiyetten oynuyor gibi son maclarda....
Yine en buyuk eksikligi fiziksel olarak guclu olmamasi ve oyun kuramamasi... Bu anlamda bize uyar diyemem. Ozellikle savunma da uzunla kaldiginda ne yapar bilemiyorum...
Oyun kurma konusunda ise, hep oyun kurabilen 1-2-3 numaralar gorduk son birkac senedir... hatta 4-5 numaralar bile neredeyse oyun kuracak bizde.... o yuzden siritabilir oyun icinde....
yine de bizde gormek isterdim, Tekirdagli'ya da katiliyorum Obra elinde kimler parlamadi... Mc Column ciddi seviye atlardi ... Bu kadar da umursamaz olamazdi, hoca kendine getirirdi

Cem in bahsettigi kisilik olayina ise birsey diyemicem.
Eger mac icinde aldigi faullere soyluyorsa Cem.... ben kendi adima takdir ediyorum oyun zekasini, ve savunmaciyi iyi analiz etmesini.
ama oyun disindaki kisilik ozelliklerine ise lafi Cem in ... oyleyse bende katiliyorum, su klupte yillar sonra ilk kez takim oyunu oynayan bir takimimiz olmus... ortasahadan smac yapsa yine istemem sorunlu oyuncu....