Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2672325 defa)

akıllıdeli ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #810 : 18 Aralık 2018, 08:45:13 »
Gitmek isterse birileri elinden tutar götürür ama Melli NBA için ne kadar uygun? Buardayken aynı pozisyonda çok daha görünür işler yapan Nemanja Bjelica örneğini gözönüne alırsak Mellinin başarı şansı dah düşük bence.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #811 : 18 Aralık 2018, 16:16:10 »
Melli NBA yapar teorisini anlayamıyorum. 3 oynayamaz 4 oynayamaz orada ? Ha gideyim biraz havlu sallayayım diyorsa denesin tabi...

Ben de Melli'nin nba olayını anlayamıyorum. Olsa olsa bile bile sobelenmek olur. Hiç nba için uygun değil Melli. Atletizm ayak çabukluğu konusunda avrupa için bile vasat kalıyorken nba'de fena harcalar Melli'yi. Ben gideceğini sanmıyorum, eurolig finalindeki efsane oyunundan sonra biraz göze batmıştır o kadar. Avrupa için çok kaliteli bir 4 numara.
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2018, 16:17:15 Gönderen: Cemalex »

Çevrimiçi Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #812 : 18 Aralık 2018, 17:40:29 »
Bi yeşillenmeler, bi teklif beklemeler falan. Geçen yaz sezonunda da vardı Melli'de bu. Teklif gelirse deneyecek şansını bence ama geçen sezona göre daha arka planda kaldığı için zor gelir o teklif. Lovern son maçlarda gaza fena bastı.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #813 : 22 Aralık 2018, 23:37:35 »
teo zu efes diolla, sikerim.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #814 : 22 Aralık 2018, 23:42:00 »
Teodosic Efes'te oynayacaksa büyük zeka problemi var demektir. Bu seviyede bir zeka problemi ile ne kadar büyük bir yeteneğin olursa olsun boştur.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #815 : 23 Aralık 2018, 00:14:00 »
F4 adaylarından, bok gibi para harcayan bir takım. Neden zeka problemi olsun. Cska, Real istememişse, yunanlılardan da fazla para teklif etmişse efes olabilir ama keşke biz düşünseydik. Herifi bir bizde oynarken göremicez.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #816 : 23 Aralık 2018, 10:26:52 »
Ergin Ataman ile çalışacak olması dışında sezon ortası için Efes Teo açısından doğru bir tercih bence

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #817 : 23 Aralık 2018, 10:38:48 »
F4 adaylarından, bok gibi para harcayan bir takım. Neden zeka problemi olsun. Cska, Real istememişse, yunanlılardan da fazla para teklif etmişse efes olabilir ama keşke biz düşünseydik. Herifi bir bizde oynarken göremicez.
Abi şu anda teodosiç'i ciddi olarak hangi şartlarda maddi manevi nasıl alabiliriz
Sen akıllı adamsın şuraya koysana bir yere

Sezon sonu olsa eyvallah derim ben de isterim ama mevzu şu anda

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #818 : 23 Aralık 2018, 10:39:36 »
Neyse burada sadece Fenerbahçe konuşalım
Ricamdır

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #819 : 23 Aralık 2018, 15:54:45 »
Abi şu anda teodosiç'i ciddi olarak hangi şartlarda maddi manevi nasıl alabiliriz
Sen akıllı adamsın şuraya koysana bir yere

Sezon sonu olsa eyvallah derim ben de isterim ama mevzu şu anda
Abi Beko sponsor olmuş, diğer branşlar felaket, iki şube küme düşmemeye oynuyor, bari su şubeye full katki yapsın Koç. Avrupa'nın en pahalı bütçelerinden birisiyiz. CSKA, Real hariç bizden cok bütçeli bir takım yoktur. Takım da bu kadar başarılı hala fakir fukara edebiyatı yapmayın. Boyle bir fırsat var, Adam Avrupa'ya donuyor, siktimin Efes'ine kaptırıyoruz bu kez de adami. Kac yıldır bu Ada'mı isterken Nasıl alıyorduk? Ali Koç düşünecek onu, ben degil.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #820 : 23 Aralık 2018, 19:17:36 »
Obra isterse ve kaptırırsak kafamıza sıçayım.

Çevrimdışı illegal

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #821 : 23 Aralık 2018, 22:17:52 »
Ergin Ataman ile çalışacak olması dışında sezon ortası için Efes Teo açısından doğru bir tercih bence
Bu konuda size katılmıyorum maalesef. Teodosic Fener, Real, CSKA ve Oly dışında herhangi bir takıma gittiği an emekliliğini açıklasın bence. Zira çok değil 1-2 sene o takım senin bu takım benim gezdikten sonra Kızılyıldız'da 38'lik abi rölünde izlemeye başlarız kendisini. Bu konuda Antic çok iyi bir örnektir mesela. Akıllı adam, koçu Yunanistan'dan iyi tanıdığı için hemen atlamıştı bizim teklifimize. Böylelikle "üst düzey" basketbol hayatını 3 yıl uzattığı gibi 1 de Euroleague kupası ekledi kariyerine. Bu sebeple şu anda Teodosic'in yapacağı en doğru şey sezon sonunu beklemek ve adı geçen kafa takımlardan birine kapağı atmak olacaktır.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #822 : 23 Aralık 2018, 22:32:43 »
Bu konuda size katılmıyorum maalesef. Teodosic Fener, Real, CSKA ve Oly dışında herhangi bir takıma gittiği an emekliliğini açıklasın bence. Zira çok değil 1-2 sene o takım senin bu takım benim gezdikten sonra Kızılyıldız'da 38'lik abi rölünde izlemeye başlarız kendisini. Bu konuda Antic çok iyi bir örnektir mesela. Akıllı adam, koçu Yunanistan'dan iyi tanıdığı için hemen atlamıştı bizim teklifimize. Böylelikle "üst düzey" basketbol hayatını 3 yıl uzattığı gibi 1 de Euroleague kupası ekledi kariyerine. Bu sebeple şu anda Teodosic'in yapacağı en doğru şey sezon sonunu beklemek ve adı geçen kafa takımlardan birine kapağı atmak olacaktır.

Ben de tam olarak bunu düşünüyorum. Efes sonra Milano, İstiklal Marşı kapanış olur kariyeri...

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #823 : 24 Aralık 2018, 08:12:37 »
Bizim hedeflememiz gereken Teo değil Higgins veya sanmıyorum ama mümkünse De Colo. Teo gibi topu elinde çok tutan oyuncular bizim takıma ters.
« Son Düzenleme: 24 Aralık 2018, 08:13:15 Gönderen: Cemalex »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #824 : 24 Aralık 2018, 12:37:32 »
Bizim hedeflememiz gereken Teo değil Higgins veya sanmıyorum ama mümkünse De Colo. Teo gibi topu elinde çok tutan oyuncular bizim takıma ters.

abi obra defalarca istedi... bize gelirse kimse hayir demez.... Obra nin kendi ifadesidir; "elindeki kadroya gore takimi sekillendiren bir adam"... oyle o olur bu olmaz kasintilari yok. Elinde kim varsa ona gore duzenleyecektir.

Adamin tek takintisi kisilik, takima kisilik olarak uyum saglayamayacak kimseye izin verecegine inanmam. Teo gibi silah elinde olunca neler yapar kim bilir, bkz Bogdan.

Ama su da bir gercek; sene ortasinda tahminler disinda bir green takviyesi de yapilmisken, biraz zor....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....