"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
akıllıdeli ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Melli NBA yapar teorisini anlayamıyorum. 3 oynayamaz 4 oynayamaz orada ? Ha gideyim biraz havlu sallayayım diyorsa denesin tabi...
F4 adaylarından, bok gibi para harcayan bir takım. Neden zeka problemi olsun. Cska, Real istememişse, yunanlılardan da fazla para teklif etmişse efes olabilir ama keşke biz düşünseydik. Herifi bir bizde oynarken göremicez.
Abi şu anda teodosiç'i ciddi olarak hangi şartlarda maddi manevi nasıl alabiliriz Sen akıllı adamsın şuraya koysana bir yere Sezon sonu olsa eyvallah derim ben de isterim ama mevzu şu anda
Ergin Ataman ile çalışacak olması dışında sezon ortası için Efes Teo açısından doğru bir tercih bence
Bu konuda size katılmıyorum maalesef. Teodosic Fener, Real, CSKA ve Oly dışında herhangi bir takıma gittiği an emekliliğini açıklasın bence. Zira çok değil 1-2 sene o takım senin bu takım benim gezdikten sonra Kızılyıldız'da 38'lik abi rölünde izlemeye başlarız kendisini. Bu konuda Antic çok iyi bir örnektir mesela. Akıllı adam, koçu Yunanistan'dan iyi tanıdığı için hemen atlamıştı bizim teklifimize. Böylelikle "üst düzey" basketbol hayatını 3 yıl uzattığı gibi 1 de Euroleague kupası ekledi kariyerine. Bu sebeple şu anda Teodosic'in yapacağı en doğru şey sezon sonunu beklemek ve adı geçen kafa takımlardan birine kapağı atmak olacaktır.
Bizim hedeflememiz gereken Teo değil Higgins veya sanmıyorum ama mümkünse De Colo. Teo gibi topu elinde çok tutan oyuncular bizim takıma ters.