Sizin fikrinize aynen iştirak ediyorum. Dediğiniz gibi şahsı olmasa da şu an işgal ettiği makam, Fikret ARICAN'ların, Faruk ILGAZ'ların, Emin CANKURTARAN'ların da oturduğu Başkanlık makamı olması hasebiyle bu tür hakaretlere muhal vermemek lazım.
Efendim yaşımdan gördüğünüz üzere ben hayatında aziz yıldırımdan başka hiçbir başkan görmemiş biriyim.Bu takımı desteklemeye basladigimdan beri kendisi başkanlık koltugundan oturmakta.
Büyük harflerle yazdığınız hiçbir başkanın yönetimini görmedim büyüklerimin anlattığı kadar biliyorum daha önce dogmadigim için pişmanım sahsinizdan özür dilerim.
Ama ben ve bizim neslimiz tamamen aziz yıldırım yönetiminde yetiştik kendisinin büyük icraatlari olmuştur doğrudur ama kendisi artık misyonunu doldurdu. Beni hakaret ettiğim için elestirdiginiz başkanınız bana PAVALİ KÖPEKLER derken sanırım hakaret etmedi..bilet satmadiginda, tribünleri ayristiriken de bana ve bu sevdiğim kulübe maddi manevi hicbir zararı olmadı. Bunun için 70 80 lerde tüm halkın takımı olan fenerbahçe bugün sadece kendi taraftarının sevdiği bir kulüp bunun suclusu da taraftarlar öyle değil mi?
Fenerbahçe başkanlığı makamı ardına sığınılarak saygı beklenebilecek bir makamsa o zaman gösterelim hırsızda olsa arsizda olsa farketmez sonuçta başkanlık makamı dimi..
Bu yüzden geçiniz efendim saygı makamlara değil insanlara gösterilir ben o adama saygı duymuyorum ve duyuyor gibi de davranamam