Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 206104 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #3765 : 20 Nisan 2017, 16:48:43 »
kendi kendimi şerh edeyim, tabii rahatlama gevşemeye dönerse ülker arena da   2 maç seyrederseniz, yoksa sizin için üzgünüm ist de tek maç izlemek durumunda kalacaksınız.

Bu güzel takımı 1 maç fazla izlemek için rehavet meşru diyorsunuz yani :)
PG ((())) / SG Baldwin / SF Tarık / PF ((())) / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #3766 : 20 Nisan 2017, 17:20:56 »
Sizin fikrinize aynen iştirak ediyorum. Dediğiniz gibi şahsı olmasa da şu an işgal ettiği makam, Fikret ARICAN'ların, Faruk ILGAZ'ların, Emin CANKURTARAN'ların da oturduğu Başkanlık makamı olması hasebiyle  bu tür hakaretlere muhal vermemek lazım.

Efendim yaşımdan gördüğünüz üzere ben hayatında  aziz yıldırımdan başka hiçbir başkan görmemiş biriyim.Bu takımı  desteklemeye basladigimdan beri kendisi başkanlık koltugundan oturmakta.

Büyük harflerle yazdığınız hiçbir başkanın yönetimini görmedim büyüklerimin anlattığı kadar biliyorum daha önce dogmadigim için pişmanım sahsinizdan özür dilerim.

Ama ben ve bizim neslimiz tamamen aziz yıldırım yönetiminde yetiştik kendisinin büyük icraatlari olmuştur doğrudur ama kendisi artık misyonunu doldurdu. Beni hakaret ettiğim için  elestirdiginiz başkanınız bana PAVALİ KÖPEKLER derken sanırım hakaret etmedi..bilet satmadiginda, tribünleri ayristiriken de bana ve bu sevdiğim kulübe maddi manevi hicbir zararı olmadı. Bunun için 70 80 lerde tüm halkın takımı olan fenerbahçe bugün sadece kendi taraftarının sevdiği bir kulüp bunun suclusu da taraftarlar öyle değil mi?

Fenerbahçe başkanlığı makamı ardına sığınılarak saygı beklenebilecek bir makamsa o zaman gösterelim hırsızda olsa arsizda olsa farketmez sonuçta başkanlık makamı dimi..
Bu yüzden geçiniz efendim saygı makamlara değil  insanlara gösterilir ben o adama saygı duymuyorum ve  duyuyor gibi de davranamam

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3767 : 20 Nisan 2017, 19:17:14 »
Davut kardeşimizin son bildirimlerine göre maç yine kapalı gişe ama ilkinin havası yok.. 16 sayıdan maçı vermek morallerini çok bozmuş. Ayrıca seri öncesi zaten Fenerbahçe'nin daha iyi takım olduğunu ama saha avantajı ile 3-2 turu geçeceklerini düşünüyorlarmış. Deplasmanda kazanmak gibi umutları zaten yokmuş..Tabi spor bu kazanabilirler de ama kağıt üstünde böyle düşünüyorlarmış...Şimdi biz bu maçta, salı gecesi ikinci periyottaki gibi oynamazsak yelkenleri suya indirebilirler gibi...4.periyotta yaşadıkları çözülmeyi ikinci yarının başında yaşayabilirler..Pascual x planını devreye sokacaktır ama o el üstü şutu sokamadıkları sürece havaya giremiyorlar...Onu yememek önemli.. 

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #3768 : 20 Nisan 2017, 19:19:14 »

Efendim yaşımdan gördüğünüz üzere ben hayatında  aziz yıldırımdan başka hiçbir başkan görmemiş biriyim.Bu takımı  desteklemeye basladigimdan beri kendisi başkanlık koltugundan oturmakta.

Büyük harflerle yazdığınız hiçbir başkanın yönetimini görmedim büyüklerimin anlattığı kadar biliyorum daha önce dogmadigim için pişmanım sahsinizdan özür dilerim.

Ama ben ve bizim neslimiz tamamen aziz yıldırım yönetiminde yetiştik kendisinin büyük icraatlari olmuştur doğrudur ama kendisi artık misyonunu doldurdu. Beni hakaret ettiğim için  elestirdiginiz başkanınız bana PAVALİ KÖPEKLER derken sanırım hakaret etmedi..bilet satmadiginda, tribünleri ayristiriken de bana ve bu sevdiğim kulübe maddi manevi hicbir zararı olmadı. Bunun için 70 80 lerde tüm halkın takımı olan fenerbahçe bugün sadece kendi taraftarının sevdiği bir kulüp bunun suclusu da taraftarlar öyle değil mi?

Fenerbahçe başkanlığı makamı ardına sığınılarak saygı beklenebilecek bir makamsa o zaman gösterelim hırsızda olsa arsizda olsa farketmez sonuçta başkanlık makamı dimi..
Bu yüzden geçiniz efendim saygı makamlara değil  insanlara gösterilir ben o adama saygı duymuyorum ve  duyuyor gibi de davranamam

Aslında saygı makama gösterilir..insanlar gelir geçer ama dediğin gibi ben de artık saygı falan duymuyorum.. Egosu yüzünden kulübün 1 milyar dolara yakın parasını yedi, kimleri kaçırttı, son örnek Gökhan ve Caner vs vs...o yüzden iki tane taş yaptı diye ona daha fazla saygı duyamam...Bırakmasını bilmeli zamanında

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #3769 : 20 Nisan 2017, 19:22:16 »
içinden geçeriz

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #3770 : 20 Nisan 2017, 20:45:57 »
biz pao yu yencek güçtemiyiz evet, deplasmanda yenebilirmiyiz evet, yendikmi evet ama tek korkum maçların başları çok uyuyoruz konsantre ve enerji problemımız oluyor . ver her macı böle çeviremeyiz. yoksa geçen seneki stabilliğimiz olsa periyot fark etmeksızın oyunumuzu sahaya sürsek ,saha dez avantajına ragmen 3 0 geceriz derdim. bu sene baştan sona oyunu bırakmadıgımız kalıtemızı hiç düşürmediğimiz maç neredeyse yok. tek dert mac sonuna fark fazla olmasında çevirelim şeklinde oynuyos.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
« Yanıtla #3771 : 20 Nisan 2017, 21:17:50 »
herşeye faul çalıyor hakem bozuntuları . Bogdan 2ledi  :-\  hakemler azıtmaz umarım
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #3772 : 20 Nisan 2017, 21:18:52 »
Bogdan'i kenara alsak fena olmaz.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #3773 : 20 Nisan 2017, 21:25:19 »
Ger ortami Pero ger

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3774 : 20 Nisan 2017, 21:31:24 »
Bogdan Reis'e aşık olmak üzereyim

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3775 : 20 Nisan 2017, 22:06:46 »
Bogdan iyi hoş ama bu kadar ona bağımlı olmamalıyız

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
« Yanıtla #3776 : 20 Nisan 2017, 22:28:14 »
hakemler ittiriyor yine de koyacağız.68-65

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3777 : 20 Nisan 2017, 22:46:53 »
Udoh ayakta duramıyor yaa. Adam çok yoruldu bu sene böyle geçti artık ama seneye kesinlikle baskın bir pg lazım ve her pozisyona birer sırıtmayacak alternatif

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
« Yanıtla #3778 : 20 Nisan 2017, 22:48:08 »
Amuğuyaa goydukklarımmmm gelin istanbula gelin

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk