Organizasyonu terk etmek de bu şerefsizlere istediklerini vermek olmuyor mu aslında? Onun yerine biz malum takımların lobilerine karşı nasıl ezilmeyiz, kendimizi nasıl kabul ettirebilirizin hesaplarını yapmamız gerekiyor bana kalırsa. Euroleague'i terk edip FIBA Şampiyonlar Ligi organizasyonuna geçtik diyelim, her sene şampiyon da olsak kimin umrunda olacak ki? Gs Eurocup'ı aldığı sene hepimiz makara yapmadık mı teneke kupa aldılar diye?
Velhasıl bana göre masada yumruğu vurup "biz olmazsak bu organizasyonda bu paralar dönmez" mesajını vereceksin Euroleague yönetimine. Açık açık tehdidini yapacaksın. Ha öne sürülen maddi kaybı önemsemez, biz bildiğimizi okuruz derlerse o zaman yatırımı kes, FIBA'ya falan da katılma hatta. Kim sikler FIBA'yı şu ortamda.
Futbol takımı şampiyon olamazsa,basketbolda başkanın küçülmeye gideceğini düşünüyorum.
Ayrıca dalga geçerlerse geçsinler artık umurumda değil.Kadın baskette 2 tane Eurocupları var ama bizim hep EL ikinciliklerimiz var.Madem bize buradan ekmek yok,neden boşuna bu organizasyonun temel yatırımcısı ve en büyük manevi destekçisi oluyorsun?
En basitinden EL YouTube kanalına bakın ve göreceğiniz üzere Fenerbahçe ve diğerleri olarak ikiye ayrılmış bir platform var.Elinde bu kadar imkan varken hâlâ eziyorlarsa seni,çekilmek vereceğin en net cevap olur.
Yoksa lobilerle ezilmeye devam.