Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 442031 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Eline ne geçti organizsayonun 3-0 bitti ne oldu başlar göge mi erdi.Nba sayfasınnda bile haber olarak vardı eşleşme.

Yetersizlikleri biliyoruz tekrar etmeye gerek yok ama 3-0 maçın serinin hakkı falanda değil.
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2021, 23:23:31 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Ligten çekilmek kadar güzel bir karar olamaz.

Bizi istemeyen organizasyonda daha fazla durmanın anlamı yok.Yarında istedikleri sonucu elde edip;Barça-Efes finali ile taçlandırırlar sezonu.

Her şeyi bari bu kadar belli etmeyin ya.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Semih

• Üye
Vesely'ye yapılan rezillikte kapadım ve görülüyor ki bizim takım kendince devam etmiş maça.

Aslında çok güzel bir protesto yönetimi vardı. Top bize her geçtiğinde yarı sahayı geçmeyecektik ve hücum etmeyip topu verecektik CSKA'ya. Maç 40-160 falan bitmeliydi ki hakemleri ve organizasyonu protesto ettiğimiz anlaşılsın. Hiç hücum etmeyerek yarı sahamızda kalmalıydık.

Kesinlikle dediğiniz yapmalıydık, maçı aynı noktada aynı düşüncelerle terk etmişiz. Burada o tepkiyi koyamadık ki, şunca sezondur bize yapılanlar sonrasında (soyut şeylerden bahsetmiyorum; Euroleage yönetimi bizden bir sezonda iki kere mi üç kere mi ne resmi özür diledi) bunu yapabilecek pozisyondaydık ama yapmadık. Olan oldu bence sonrasına bakmak lazım ve bence en efektif yol, başta THY olmak üzere Türk firmalarının Eurolege sponsorluğundan çekilmesini sağlamak olmalı ve de bununda bize yapılanların bir sonucu olduğunu açıkça belirtmeliyiz. ve bu denklemde bizim kaybedecek hiçbir şeyimiz yok.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
Ligten çekilmek kadar güzel bir karar olamaz.

Bizi istemeyen organizasyonda daha fazla durmanın anlamı yok.Yarında istedikleri sonucu elde edip;Barça-Efes finali ile taçlandırırlar sezonu.

Her şeyi bari bu kadar belli etmeyin ya.

Organizasyonu terk etmek de bu şerefsizlere istediklerini vermek olmuyor mu aslında? Onun yerine biz malum takımların lobilerine karşı nasıl ezilmeyiz, kendimizi nasıl kabul ettirebilirizin hesaplarını yapmamız gerekiyor bana kalırsa. Euroleague'i terk edip FIBA Şampiyonlar Ligi organizasyonuna geçtik diyelim, her sene şampiyon da olsak kimin umrunda olacak ki? Gs Eurocup'ı aldığı sene hepimiz makara yapmadık mı teneke kupa aldılar diye?

Velhasıl bana göre masada yumruğu vurup "biz olmazsak bu organizasyonda bu paralar dönmez" mesajını vereceksin Euroleague yönetimine. Açık açık tehdidini yapacaksın. Ha öne sürülen maddi kaybı önemsemez, biz bildiğimizi okuruz derlerse o zaman yatırımı kes, FIBA'ya falan da katılma hatta. Kim sikler FIBA'yı şu ortamda.
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2021, 00:22:47 Gönderen: bothersome man »

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
Yanlış mesaj, özür.
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2021, 00:22:26 Gönderen: bothersome man »

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
valla bize kalsa futbolda ligden çekilelim,baskette hem ligden hem euroleague’den çekilelim heralde her yerden çekilip kendi kendimize tek kale tek pota maç yapıcaz.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
Şampiyonlar ligine Türk sponsoru THY ile gidebilsek efsane bir hareket olurdu ama sponsorda o kanı aramak saçma olur.
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2021, 00:31:12 Gönderen: eu_kobe »

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Organizasyonu terk etmek de bu şerefsizlere istediklerini vermek olmuyor mu aslında? Onun yerine biz malum takımların lobilerine karşı nasıl ezilmeyiz, kendimizi nasıl kabul ettirebilirizin hesaplarını yapmamız gerekiyor bana kalırsa. Euroleague'i terk edip FIBA Şampiyonlar Ligi organizasyonuna geçtik diyelim, her sene şampiyon da olsak kimin umrunda olacak ki? Gs Eurocup'ı aldığı sene hepimiz makara yapmadık mı teneke kupa aldılar diye?

Velhasıl bana göre masada yumruğu vurup "biz olmazsak bu organizasyonda bu paralar dönmez" mesajını vereceksin Euroleague yönetimine. Açık açık tehdidini yapacaksın. Ha öne sürülen maddi kaybı önemsemez, biz bildiğimizi okuruz derlerse o zaman yatırımı kes, FIBA'ya falan da katılma hatta. Kim sikler FIBA'yı şu ortamda.
Futbol takımı şampiyon olamazsa,basketbolda başkanın küçülmeye gideceğini düşünüyorum.

Ayrıca dalga geçerlerse geçsinler artık umurumda değil.Kadın baskette 2 tane Eurocupları var ama bizim hep EL ikinciliklerimiz var.Madem bize buradan ekmek yok,neden boşuna bu organizasyonun temel yatırımcısı ve en büyük manevi destekçisi oluyorsun?

En basitinden EL YouTube kanalına bakın ve göreceğiniz üzere Fenerbahçe ve diğerleri olarak ikiye ayrılmış bir platform var.Elinde bu kadar imkan varken hâlâ eziyorlarsa seni,çekilmek vereceğin en net cevap olur.

Yoksa lobilerle ezilmeye devam.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Çaptan düşmedikten sonra çekilmek falan hikaye. Umurlarında olmaz bilakis çoğu mutlu olur. Kulüpler olarak başka bir turnuva organize edilmediği sürece bu böyle devam eder. Öyle bir turnuva da malum takımların işine gelmeyeceği için istenilen seviyede katılım olmaz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Fibadaki Kadın Avrupa liginden çekilmeliyiz ayrıca orası daha felaket olmuş durumda tekel.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Üzüldüğümüz nokta maç çalamamak oldu.Ama yatırımlar sürmeli bu pandemide bitecek tribünler takımla buluşacak.Ölüme çare yok be.

Eksikler belli zaten.Hadi bakalım.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Minimum 15 milyon euro bayılıp, 34 maç yıprandığımız EL'de orta sıra takımı olmak, ligde Efes'in arkasında kalmak pek mantıklı gelmiyor. Bu bütçeyle ve Obrasız pek bir beklentim yok EL'den. Fiba CL bana o kadar soğuk gelmiyor, en azından futbolu ve ekonomimizi yoluna koyana kadar.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Oralara inemeyiz kabul etmiyorum.Ya tam çekilelim tek lig yada devam.Futbol zor toparlar.Pazarda bile yaşlı Beşiktaşlı pazarcı genç Fenerbahçeliye oyunlar yapıp şampiyon olacaksınız sanırım dedi.

O an zor tuttum amca 7 yıldır kupa yok diyecektim vazgeçtim.
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2021, 01:41:05 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Oralara inemeyiz kabul etmiyorum.Ya tam çekilelim tek lig yada devam.Futbol zor toparlar.Pazarda bile yaşlı Beşiktaşlı pazarcı genç Fenerbahçeliye oyunlar yapıp şampiyon olacaksınız sanırım dedi.

O an zor tuttum amca 7 yıldır kupa yok diyecektim vazgeçtim.
Bayan basket, erkek basket, futbol, bayan voleybol boyle her branşta çekilirsek sana malzeme kalmaz. Artik tenis topiginde yatar kalkarsın 24 saat.
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2021, 07:57:32 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Elenmeye götüren süreç roman olur.

1) Bolmanaro denen pisliğin resmen sakatlaması
2) Akabinde kaybedilen iki ispanyol maçı
3) Tam Veselysiz ne yaparız deyip ümidi korurken peş peşe gelen kovidli vakalar.Koçda yakalandı koçsuz çıktık.
4)Cskanın ayak oyunları sakat olmadığı halde heryere öyle bildirmesine süpriz deyip bizleri alık yeren koyan Cska ekstra perfonmans sergileyen Hackettı.

Çok sıkıştırdık 3 seri boyunca burda rahatlardı 2-0 geldiler.Fişide hakem çekti.

Bence çok sıkıştırdık takım müthiş savaştı.Dün o  pozisyon sonrsı bir nevi protesto edip maçı saldık.Aslında protestoydu.

Utanç serisi Cska adına başarı için herşey mübah mantığı bizden uzak olsun.Bundan Fenerbahçeliyiz.
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2021, 08:19:18 Gönderen: Tom Hanks »