Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2306891 defa)

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #6195 : 07 Şubat 2018, 11:31:58 »
Ligde Powers, Stewert, Kizer aynı anda oynayamaz
Kizer, Bosna milli takımında oynadığı için bu üçlü ligde aynı anda oynayabilir, sıkıntı yok.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #6196 : 07 Şubat 2018, 12:08:22 »
Kizer, Bosna milli takımında oynadığı için bu üçlü ligde aynı anda oynayabilir, sıkıntı yok.

Ligde amerikalı sayılıyor diye biliyorum ben. avrupada eu.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6197 : 07 Şubat 2018, 12:34:18 »
Nasıl sayılıyor?GS EU olmadan oynattı diye bu kız ömür boyu kıta dışı mi kabul edilmiş.
Ayrıca hakaretlerin,bilgi kirliliğinin haddi hesabı yok.
Stewart gelmemis,gelecek mi bilen yok.
2 aylığına Stewart değil Maya,Stewart olsa kim 500000USD verebilir?Sene başı alsak belki 300-400 teklif edebiliriz.
Powers gitmis,Plum ömür boyu kalmış.Powersin gitmesi resmen ihanet olur.Yaparlarsa beraber saydiralim.
Ama Powers da son bir aydır inanılmaz şahsi oynuyor.Bu kafayla olmaz,net uyarılmalıdır.

Ne yönetimmis göm göm bitmiyor.
YDÜ olmadık.Olmadik senin her oyuncuna 2,3 kat para verdiler.5 kat mi verseydik.Ne kadar gelir var?
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2018, 12:35:16 Gönderen: hmetin »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #6198 : 07 Şubat 2018, 13:54:34 »
8 yabancılı kadro kuruyorsun. Adamakıllı kullansaydın bütçeni aynı paraya 4 yabancılı çok daha iyi bir kadro da kurulurdu. Bütçe sıkıntısı olan takım bu kadar transfer yapamaz. Adamlar bizi her alanda ezdi. Hala 2 kat 3 kat geyiğini döndürüyorsun hocam.

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #6199 : 07 Şubat 2018, 14:24:45 »
Nasıl sayılıyor?GS EU olmadan oynattı diye bu kız ömür boyu kıta dışı mi kabul edilmiş.
Ayrıca hakaretlerin,bilgi kirliliğinin haddi hesabı yok.
Stewart gelmemis,gelecek mi bilen yok.
2 aylığına Stewart değil Maya,Stewart olsa kim 500000USD verebilir?Sene başı alsak belki 300-400 teklif edebiliriz.
Powers gitmis,Plum ömür boyu kalmış.Powersin gitmesi resmen ihanet olur.Yaparlarsa beraber saydiralim.
Ama Powers da son bir aydır inanılmaz şahsi oynuyor.Bu kafayla olmaz,net uyarılmalıdır.

Ne yönetimmis göm göm bitmiyor.
YDÜ olmadık.Olmadik senin her oyuncuna 2,3 kat para verdiler.5 kat mi verseydik.Ne kadar gelir var?

Gelir konusunda çok bilgili değilim ama muhtemelen bizim gelir elde etmediğimiz bir ortamda YDÜ'nin de geliri yoktur. Belki denebilir ki gelirleri yok ama harcayacak paraları çok. O zaman da o paraları neden taraftarı oldukları Fenerbahçe yerine YDÜ için harcadıklarını sorgulamak gerekmez mi?

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #6200 : 07 Şubat 2018, 14:36:28 »
hepsi sene basındaki plansız programsız hareketleden kaynaklı...

hep diyorum once devsirme alacaksın...
sonra 5 yabancını belirleyip, ihityac olursa martta 6. yabancıyı getireceksin..

ister lige 1 kıtadısı+4 eu basla; yıldız abdliyi stewart-parker gibi ocak sonu getir...

ister yıldız abdli dahil 2 kıtadısı+3 eu al ve ocakta 1 eu daha ekle...

istersne butceni ayarla sezon basında direkt 6 transferini yap bitir...

su an yıldız abdlisi dahil 8 yabancı var..

herhalde bu rakam 6 yabancı+devsirme yapsan sene basında cok daha maliyetli olmazdı degil mi?

yok ki kafası calısan subede..ne diyim...

bak gene elinde gelecek sezon icin fırsat var...

vera+dabo+sottana+kizer gibi 4 tane eu oyuncunu koru...buna bir devsirme ekle...
2 abdli ni bulursun elbet eksik bolgeye...istersen powers+stewart yap gene..
ama kadornu bozma...
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2018, 14:37:45 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
« Yanıtla #6201 : 07 Şubat 2018, 14:58:28 »
bu arada cinde mac tarihleri 10 subat-24 subat-26 subat yarı fianller...
arada milli maclar falan var herhaldeki 2 hafta ara var...

yani yarı finalde elenirse stewart ın gelmesi en erken 26 mart en gec 5 mart olur...

bu demekki bence sopron maclaırnı kacırıyor stewart...ilk 28 subat sonra 7 mart ve geekirse 14 mart..

yani stewart'i bildirebilmek icin sure ancak cinde 3-0 elenirlerse olacak gibi ki 28 subata bildirelim sozlesmeyi...

seri uzarsa kesin sopron maclarında yok...ben oyle bakıyorum...

o yuzden sopron macları bitene kadar el mahkum vaughn kadroda kalacak...plum+powers'da o zaman karar verecekler kim gidecek herhalde...

olurda finale kaırlarsa gelmesi martın 3. haftasını bulabilir...sadece gelir 2-3 lig macı, f4 ve playoff oynar...

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6202 : 07 Şubat 2018, 15:21:05 »
Gelir konusunda çok bilgili değilim ama muhtemelen bizim gelir elde etmediğimiz bir ortamda YDÜ'nin de geliri yoktur. Belki denebilir ki gelirleri yok ama harcayacak paraları çok. O zaman da o paraları neden taraftarı oldukları Fenerbahçe yerine YDÜ için harcadıklarını sorgulamak gerekmez mi?
Onu FB Eski Sube Sorumlusu Isık Eyigungor e soracaksınız.
Ayrıca denilene gore YDU Baskanının cok buyuk sahsi serveti varmıs.Ve Kıbrıs biraz daha farklı bir ulke oldugu icin denetim vs daha farklıymıs.Dolayısı ile adam akıtıyor.Beliki misal 10 yetmez 20 ver deseler onu da akıtacak.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
« Yanıtla #6203 : 07 Şubat 2018, 15:23:23 »
Plum icin uzun sireli proje diye bir aciklama vardi oyleyse sozlesmesi birkac yilliktir. Powers icin de lig lisansi iptal oldu dendigine gore olacak olan belli

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6204 : 07 Şubat 2018, 15:26:48 »
8 yabancılı kadro kuruyorsun. Adamakıllı kullansaydın bütçeni aynı paraya 4 yabancılı çok daha iyi bir kadro da kurulurdu. Bütçe sıkıntısı olan takım bu kadar transfer yapamaz. Adamlar bizi her alanda ezdi. Hala 2 kat 3 kat geyiğini döndürüyorsun hocam.
Hocam olay geyik degil, sonucunda 7-8 yabancı olması planalama yanlısı oldugunu gosterir ama senin 250 alan oyuncuna misal 600 veriyorlarsa neden 800 sen vermiyorsun demek bana gercekci gelmiyor.
Ayrıca bu takımın butcesi 2M uSD civarında diye biliyorum hadi eklemelerle 2.5 olsun.Kurskun 5, UMMC 8 den assagı oldugunu dusunmuyorum.YDU de en az Kursk kadar butceye sahiptir.Onlar da ekleme yaptı.Mensah yolladı Gruda aldı.Wauters sakatken tuttu vs  Sadece biz harcamadık.

Ayrıca bu takıma uzun milyon kere sarttı.Sene bası yapılmadıysa,yanlıs yapıldıysa simdi yapılmaması mı daha iyi olacaktı.En azından Sopron'u gecmek icin bir sansımız olacak.Ligde bir sansımız olacak rekabet icin... HJer sey kotu,berbat rezalet yonetim,vizyonsuzlar,beceriksizler bunlar bana dogru gelmiyor.

Umarım da daha iyisi olur.Ali Koc gelir.Misal Bayan Voleybola Samsung gelir.10M USD butce olur,yıldızlar olur.Erkek Voleybola Hyundai gelir 7M USD butce olur.Bayan Baskete Beko gelir 10M USD butce olur.Daha iyisi olsun.Karsı degiliz.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #6205 : 07 Şubat 2018, 15:32:51 »
YDÜ'nün başkanının turizm, otomotiv, bankacılık vb. alanlarda çok büyük geliri var, ülkenin en zenginlerinden biri. Daha fazlasını da rahatça verir ama burada mesele bizim rezalet yapılanmamız. Yoksa sezon içinde 3 yabancı alacak takım yazın daha az harcama yaparak daha iyi kadro kurardı.

Bir ara Plum kiralanacak söylentisi vardı, o doğru olamaz mı? Powers'ı gönderecek kadar da gerizekalı olamazlar herhalde.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6206 : 07 Şubat 2018, 15:51:43 »
Pwers gonderilmesi net ihanet,rezalet olur.Ama Powers da kendine ceki duzen vermeli NET

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #6207 : 07 Şubat 2018, 15:54:58 »
Wandersloot'un sözleşmesi seneye bitiyormuş sanırım. EU statüsünde olduğu için seneye ilk hedef Wandersloot olmalı. O gelirse Sottana'ya da gerek yok zaten. Çok da ısınamadım kendisine.

• Üye
« Yanıtla #6208 : 07 Şubat 2018, 16:00:33 »
Bence plum la ilgili baska planlar var seneye...ama sartlar uygun olursa tabi...
bana oyle geliyor...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #6209 : 07 Şubat 2018, 16:05:18 »
Hocam olay geyik degil, sonucunda 7-8 yabancı olması planalama yanlısı oldugunu gosterir ama senin 250 alan oyuncuna misal 600 veriyorlarsa neden 800 sen vermiyorsun demek bana gercekci gelmiyor.
Rakip senden aldığı oyuncularla seni madara ediyorsa ya o oyuncuları kaptırmayacaksın yada daha kalitelilerini alacaksın. Rakibin verdiğinden fazla vermene de gerek yok. Ücretine zam yapıp kadronda tutmaya bakarsın. Dediğim gibi gözden çıkarıyorsan da daha iyisini alırsın. Angel gittikten sonra gelen yabancıların kalitesi ortada. Adamlarda Wanderslootla Mcbride varsa sende çaylak Plum ve Powers olmamalı. Rakip Tek bir Q ile seni dağıtırken yanına Gruda ve Levander'i alıyorken sen Vera'nın yanına Kia ile sezona başlayıp yanına Tilbe + Esra ile idare ederim diye sezona başlayamazsın.  Bunlar rezalet bir yapılanmanın göstergesi. Şu anda YDÜ'de tam 6 eski Fenerbahçeli oynuyor. Söyleye söyleye dilimde tüy bitti. Zamanında gs yaptı bunu. Şimdi de YDÜ yapıyor. Sen de git o zaman seneye Wandersloot'u al. Q'yu geri almaya bak. Olmuyorsa Sanders'ı al. Olmuyorsa Stokes'u yerli yap. 2 senelik mazisi olan takıma karşı rezil olup durmak hoşlarına gidiyor sanırım.