8 yabancılı kadro kuruyorsun. Adamakıllı kullansaydın bütçeni aynı paraya 4 yabancılı çok daha iyi bir kadro da kurulurdu. Bütçe sıkıntısı olan takım bu kadar transfer yapamaz. Adamlar bizi her alanda ezdi. Hala 2 kat 3 kat geyiğini döndürüyorsun hocam.
Hocam olay geyik degil, sonucunda 7-8 yabancı olması planalama yanlısı oldugunu gosterir ama senin 250 alan oyuncuna misal 600 veriyorlarsa neden 800 sen vermiyorsun demek bana gercekci gelmiyor.
Ayrıca bu takımın butcesi 2M uSD civarında diye biliyorum hadi eklemelerle 2.5 olsun.Kurskun 5, UMMC 8 den assagı oldugunu dusunmuyorum.YDU de en az Kursk kadar butceye sahiptir.Onlar da ekleme yaptı.Mensah yolladı Gruda aldı.Wauters sakatken tuttu vs Sadece biz harcamadık.
Ayrıca bu takıma uzun milyon kere sarttı.Sene bası yapılmadıysa,yanlıs yapıldıysa simdi yapılmaması mı daha iyi olacaktı.En azından Sopron'u gecmek icin bir sansımız olacak.Ligde bir sansımız olacak rekabet icin... HJer sey kotu,berbat rezalet yonetim,vizyonsuzlar,beceriksizler bunlar bana dogru gelmiyor.
Umarım da daha iyisi olur.Ali Koc gelir.Misal Bayan Voleybola Samsung gelir.10M USD butce olur,yıldızlar olur.Erkek Voleybola Hyundai gelir 7M USD butce olur.Bayan Baskete Beko gelir 10M USD butce olur.Daha iyisi olsun.Karsı degiliz.