Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2359712 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı şhn-plt

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1590 : 15 Mayıs 2014, 13:54:12 »
Burası Türkiye her şey beklenir. Koltuğa yapıştılar mı ayrılmak bilmiyorlar. Defolup gitmesini bilmiyorlar. Çünkü koskoca camiada onlar için 2. başarıdır. Oysaki tarih 2.leri değil daima Şampiyonu yazar. Bu bransta Avrupa'da bana göre başarısız olmuştur. Türkiye'de şampiyonluk bekliyordum ama Türkiye'de de başarısız olmuşlardır. Her kes gider ama yapışkanlar kalır " basketbol yönetimi "

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #1591 : 15 Mayıs 2014, 14:44:09 »
Antonija Misura  hesabı gerçekse , yarın bize gelsin parasını ben karşılayacagım......

hesap ta gerçek oyuncu da :)

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
« Yanıtla #1592 : 15 Mayıs 2014, 14:52:47 »
bende çok üzgün, kırgın, kızgınım ama birazda mantık yürütünce diyelimki takımı dagıttık gelecek yıl genç oyuncularla oynayıp avrupada guruptan cıkamadık ligde ilk 8 e kalamadık veya ceyrek finalde elendik üzülmezmiyiz eleştirmezmiyiz o zaman ? ben eleştiririm üzülürüm FB logosu biryerde varsa zirveye oynamak zorunda ya hiç o branşta olmayacak yada zirveye oynayacak

bu arada ANGEL den daha iyi bir kıta dışı oyuncu varmıdır varsa kac kişiler
wnba de ANGELi takımda tutmak için kocu kovuyorlar AMERİKA milli takımına yazılan ilk 2 isimden biri ama biz ondan iyisini arıyoruz
bu arada sezon boyunca savaşan tek oyuncumuzun ANGEL oldugunuda hatırlatmaya gerek varmı bilemedim
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #1593 : 15 Mayıs 2014, 14:58:54 »
hesap ta gerçek oyuncu da :)

Misura Basketbol aleminin En büyük Yıldızıdır abi..Parlıyor..Ciddi manada bence sahaların en güzeli
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
« Yanıtla #1594 : 15 Mayıs 2014, 15:07:02 »
Parayı bunlara harcayacağımıza bir fondan Somalı ailelerin çocuklarının eğitimine katkı sağlayalım daha evladır
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #1595 : 15 Mayıs 2014, 15:11:23 »
Parayı bunlara harcayacağımıza bir fondan Somalı ailelerin çocuklarının eğitimine katkı sağlayalım daha evladır

Öyle haklısında okan Basketbol erkek şubesinin de bunlardan farkı yok 2 senedir..Yani OBRA olmasa ciddi manada giderleri vaRDI sene başına kadar!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı lawbreaker

• Üye
« Yanıtla #1596 : 15 Mayıs 2014, 15:33:12 »
https://twitter.com/angel_35 Angel böyle bir twiit atmış , fenerbahçe spor kulübü'de RT yapmış. bu angel'ın kaldığı anlamına gelir bana göre.

Twitter profiline bakarsan wnba den önce Fenerbahçe oyuncusu yazmış kaldı ki amerikalılar için wnba çok önemli. kendini tanımlarken önce bizi yazdığına göre bence de kalacak gibi

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #1597 : 15 Mayıs 2014, 15:35:52 »
Öyle haklısında okan Basketbol erkek şubesinin de bunlardan farkı yok 2 senedir..Yani OBRA olmasa ciddi manada giderleri vaRDI sene başına kadar!

ya abi sahiden söylüyorum
nasılsa sportif olarak bir halt yiyemiyoruz iki iler bir geri
her şubeden 30% tasarruf yap sivil toplum projelerine ön ayak ol.
Cappie'nin makyajına gideceğine garibanın okuluna gitsin
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı mgul

• Üye
  • Yer: Dünya
« Yanıtla #1598 : 15 Mayıs 2014, 16:30:13 »
ya abi sahiden söylüyorum
nasılsa sportif olarak bir halt yiyemiyoruz iki iler bir geri
her şubeden 30% tasarruf yap sivil toplum projelerine ön ayak ol.
Cappie'nin makyajına gideceğine garibanın okuluna gitsin
"My name is Zeljko Obradovic and I'm very happy with this."

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #1599 : 15 Mayıs 2014, 17:26:49 »
bende çok üzgün, kırgın, kızgınım ama birazda mantık yürütünce diyelimki takımı dagıttık gelecek yıl genç oyuncularla oynayıp avrupada guruptan cıkamadık ligde ilk 8 e kalamadık veya ceyrek finalde elendik üzülmezmiyiz eleştirmezmiyiz o zaman ? ben eleştiririm üzülürüm FB logosu biryerde varsa zirveye oynamak zorunda ya hiç o branşta olmayacak yada zirveye oynayacak

wnba de ANGELi takımda tutmak için kocu kovuyorlar AMERİKA milli takımına yazılan ilk 2 isimden biri ama biz ondan iyisini arıyoruz
bu arada sezon boyunca savaşan tek oyuncumuzun ANGEL oldugunuda hatırlatmaya gerek varmı bilemedim

Angel'dan iyi oyuncu çok yok. Angel'dan iyi olanlar zaten ondan çok daha iyi paralara oynuyor gerek Rusya'da gerekse Çin'de.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #1600 : 15 Mayıs 2014, 17:44:29 »
Herhalde Angel'in ortalama hatta ortalamadan daha iyi bir orta mesafe şutu olduğunu düşünen tek kişi benim.
...

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #1601 : 15 Mayıs 2014, 18:42:58 »

Avrupa işi başka ama Genç takımımızı çıkarıp oynatsınlar formaları ilk 4te bitirir ligi ben o kadar güveniyorum.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #1602 : 15 Mayıs 2014, 19:05:28 »
Angel son iki senede İniguez’in hücum setleri yüzünden bir tek hızlı hücumlar yada potaya kamikaze dalışlarıyla izledik.
Şayet Angel takımda kalacaksa; oyunu yönlendirebilen bir guard ve yeni gelecek koçun o’nu, Sopron’da oynarken bizi hayattan bezdirdiği gibi forvette topla buluşturacak oyun setleri çizmesiyle oyuncudan istediğimiz verimi gayet rahat alabileceğimizi düşünüyorum.
Ayrıca -bizim takımda son senelerde sistem olmadığından bu yazdığım komik olacak ama- zaman zaman sistem dışına çıkacak oyuncuların varlığı da kötü değildir.
Önemli olan zamanı geldiğinde oyuncuya dur demesini bilecek bir koçun varlığı.
...

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #1603 : 15 Mayıs 2014, 20:31:23 »
Herhalde Angel'in ortalama hatta ortalamadan daha iyi bir orta mesafe şutu olduğunu düşünen tek kişi benim.
Kesinlikle katılıyorum. Fakat kriz anlarındaki şuursuz hücumları ve çok gereksiz pota altı zorlamalarıyla adeta iki ucu keskin bıçak.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı şhn-plt

• Üye
« Yanıtla #1604 : 15 Mayıs 2014, 23:39:43 »
Angel'in durumu aynı Bo mc Calebb gibi.Bireysel bakıldığında dünyada top 3 te belki ama bizim takıma uymuyor.Şutu yok ve rakip pota altını kapatıncada gereksiz zorlayıp takıma zarar veriyor.Bireysel olarak 5 üzeri 5 ama takıma katkısı 3 olan biri yerine bireysel olarakta 4 takım katkısıda 4 olan birini tercih ederim
Takıma yıldızları doldurmaktansa biraz daha alt seviye ama takım olabilen birbirini tamamlayan oyuncularla kurulan sistemli takımların çok daha başarılı olduğunu hem 2 senedir Olympiakos hemde bu sene Gs gösterdi

Ama arada bir fark var. Bo guard olduğu için işi daha zor. Hem oynayacak hem oynatacak. Oysa Angel oynamasa birileri çıkıp mutlaka oynar ve maç kazandırabilir. Ama Bo oynamazsa o takımın maç kazanma olasılığı çok zayıf. Tek benzer yanları ikisininde şutu yok. İkisi de atletik ikisi de dripling yapan oyuncular. Ancak ikisine de önlem aldığı zaman rakip savunma , tamamen etkisiz hale geliyorlar.
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2014, 23:40:24 Gönderen: şhn-plt »